Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי MELITTA E950

איזה פולים ממליצים לרכוש? מעוניין להתנסות בעיקר.

אגב , האם חובה מים נקיים? פילטר בריטה וכאלה?

תודה

פורסם (נערך)

בגדול נגיד שבריטה יעלה לך 500 שקל בשנה

אם לא תשתמש בבריטה ומעלה זה בערך יהיה עלות התיקון והניקוי שלה מעבר לטיפולים הרגילים בשנה.

פולי קפה רצוי חד משמעית להמנע מפולים מסחיים עם תאריך קליה מעל 3 חודשים.

קפה איכותי קלוי טרי מבתי קליה בארץ יכול להיות גם במחיר סביר של 100-110₪ לקילו וההבדל עצום בינו לבין המותג המסחרי הטוב ביותר

אני רוכש מנגרו את איטליה הקטנה שהיא מאוד מאוזנת וגם את תערובת הבית.

יש כמובן עוד חד-זנים אטיופיה/קולומביה/ברזיל וכו׳ אך צריך להכיר ולהתרגל או לדעת מה רוצים כי שם הטעמים קיצוניים יותר

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו שרשום למעלה, תתחיל בבריטה, לא הייתי שם מיים מהברז במכונה (אפילו בקומקום אני שם מהבריטה),

אתה יכול לנסות בהתחלה את Benz, יש להם הרבה סוגים וגם חבילות ניסיון כאלו עם הרבה סוגים במחירים נוחים..

פורסם

אם אתה באזור ירושלים כדאי להיכנס לשוק-קפה (בשוק כמובן...).

קלוי טרי, מבחר נחמד ומאוד איכותי.

100 ש"ח לקילו.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

האם מים מתמי4 מספיק מסוננים?

מתעלק..

ולגבי פולים, גם אני התחדשתי במכונה סופר אוטומטית ואני שותה בעיקר לאטה ומחפש פולים לא חזקים במיוחד. אם להקביל את זה לעולם הקפסולות המועדף עליי היה פריז(הקפסולות בצבע שחור-לבן של נספרסו)

אשמח להמלצה על בית קליה או חנות ששולחים הביתה באיזור המרכז 

פורסם

מכונה צריכה מיים מרוככים ללא אבנית, תמי 4 לא עושה את זה.

בריטה כן.

צוק קפה

קפה נחת

אמיגו

נגרו 

חיפוש ״בית קליית קפה״ יניב עוד תוצאות 

פורסם

תקנה דרך האתר של סודה סטריים, המחירים הכי אטרקטיבים שם... וזה כמובן ממולץ גם לקומקום ולכל דבר אחר...

פורסם

לדעתי אפשר גם מים רגילים ולעשות ניקוי קצת יותר תדיר.

לגבי פולים- אחרי הרבה קלייה מקומית, מצאתי שהמכונה מוציאה קפה הכי טעים ואחיד מפולים באיכות טובה אבל מסחריים - LAVAZZA וכו'. החביב עליי - MAURO

פורסם

לגבי בריטה - למיטב הבנתי היא איננה מסננת אבנית.

בכדי להוריד אבנית יש צורך בסיליפוס (אם יש לך אפשרות לחיבור ישירות לצינור מים) או לחלופין להשתמש בשקיות של OSCAR.

רק לקחת בחשבון שצריך לפחות 12 שעות (אפילו יותר - כתלות בכמות האבנית במים) בכדי להגיע לכמות אפסית של אבנית

אני אישית משתמש בשקית OSCAR בתור כד מים  + שקית OSCAR במיכל של מכונת הקפה.

פורסם

הבנתך איננה מיטבית, בריטה מרכך ומסיר אבנית, אוסקר פחות אפקטיבי משמעותית . לקודם שרשם שהוא מבצע טיפול תכוף יותר - הטיפול לא מונע את הנזק המצטבר בין הטיפולים והטיפולים עצמם זה לא משהו בריא למכונה. כמו שרמשתי - מי שיחסוך על מים מתאימים ישלם אפילו כפול על תיקונים וטיפולים

פורסם

תחמם מים בקומקום עם מים רגילים חודשיים,

ותחמם עם מים מהבריטה בקומקום שני, ותראה את ההבדל בן שניהם....

לגבי חשיבות הבריטה, זה יותר חשוב מאשר פילטור המים לצורך שמירה על המכונה, איכות המים בקפה היא קריטית לטעם של הקפה... קריטי.

פורסם
לפני 49 דקות, arik100 כתב:

אני סתם תוהה,

מי שיש לו מכונת קפסולות, האם אתם גם שמים שם מים מסוננים?

כן, הייתי עם נספרסו 3 שנים לפני שעברתי לפולים, כל ה3 שנים האלה רק מים מבריטה

פורסם
לפני 18 שעות, arik100 כתב:

https://sodastream.co.il/products/קנקן-מים-מרלה-לבן-פילטר-מקסטרה

זה מספיק אני מניח?

וואי ההוצאות רק נמשכות 🤑

רוב המכונות האוטומטיות בטח אלה שעולות סביב אלפיים שח מאוד פשוטות זולות לתחזוקה. אל תפחד פה מכל העצות. אם יש לך מכונה ב10K זה משהו אחר

• תוכן חדש...