Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
נסיעה זריזה לרומניה.
מי שנוסע התענין כיצד מתנהל שם תשלום בכרטיס אשראי ויזה בינלאומי ו/או גוגל וואלט?
האם האחרונים מומלצים או שכדאי לנסוע עם כמות לאי מספקת בתצורת מזומן?
הנסיעה היא בעוד כשבוע וחצי למשך בערך שבוע. נסיעת עבודה אבל הבחור גם יבלה ויתייר עקב עודף זמן פנוי (רכב שכור קטן ימתין לו בשדה).

פורסם

אמנם לפני ימי הגוגל וואלט ואפיךו הקורונה, לקחתי לנסיעה לרומניה 1000 ליי (אז זה היה 900 ש"ח), עד כמה שאני זוכר זה היה יותר מידי, כמעט לא נזקקתי למזומן.

מכל מקום, הגישה שלי כיום היא לקחת 100 אירו במטבע מקומי, לשלם בכ"א/טלפון, ורק אם יש צורך למשוך עוד מטבע מקומי בכספומט. אם נוצר עודף מטבע מקומי משתמש בו לקראת סוף הנסיעה או בדיוטי לפני ההמראה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בערים הגדולות ולאורך הכבישים הראשיים- אין מקום שלא מקבל אשראי/GPAY.

tck אם תיפול באיזו מכולת בכפר נידח ואין לו מסוף EMV - אל תתפלא.

אני תמיד מסתובב עם כמה מאות ליי בכיס.

לרוב אין צורך בהם - הם עוברים מנסיעה לנסיעה...

הליי כרגע בסביבות 75 אגורות. לא 90.

drum bun

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הייתי בבוקרשט לפני חודש, הכל התנהל במזומן - קניתי בארץ אירו וכל כמה ימים פרטתי בצ'יינג' לפי השימוש. בגלל העמלות שיש על כ.א. אני ממעט להשתמש בו, במזומן אני יודע כמה עלה לי האירו ומשם מתקבע אצלי המטבע לטוב ולרע

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הערה קטנה - אם הוא הולך להיות רק בבוקרשט הייתי כנראה מוותר על התענוג של להתנהל עם רכב.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Michazzz כתב:

הייתי בבוקרשט לפני חודש, הכל התנהל במזומן - קניתי בארץ אירו וכל כמה ימים פרטתי בצ'יינג' לפי השימוש. בגלל העמלות שיש על כ.א. אני ממעט להשתמש בו, במזומן אני יודע כמה עלה לי האירו ומשם מתקבע אצלי המטבע לטוב ולרע

בזבזת כסף. שילמת עמלת המרה כפולה, קודם משקל לאירו ואז מאירו לליי.

הדרך הנכונה היא לגהץ בכרטיס אשראי עם עמלות מופחתות, יש כאלה עם עמלת המרה של 1-1.4%. כיוון שעמלת רכישת אירו מזומן בארץ היא סביב 3% ועליה נוספת עמלת ההמרה בצ׳יינג׳ הרומני זה בזבוז. ולכרטיס אשראי וגוגל/אפל פיי גם יתרון עצום מבחינת ביטחון - גם אם ייגנבו לא הפסדת כלום. ואם אתה נזקק למזומן בחו״ל אתה יכול למשוך בכספומט, עמלה בין 3-4ז בהתאם לכרטיס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז ומתמיד יש לי מזומן באירו - זה נותן לי קצת תחושה לגבי הבזבוזים. את המלון והטיסה משלם מראש באשראי. 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בזבזת כסף. שילמת עמלת המרה כפולה, קודם משקל לאירו ואז מאירו לליי.

שנאמר... נחסוך יעלה כמה שיעלה.

איפה שאפשר אשראי אז רק אשראי 

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...