Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ביצעתי טסט לרכב, אופל אסטרה ברלינה 2016, ונכשלתי בבדיקת זיהום אוויר.

זו פעם ראשונה שהרכב נכשל בטקסט ולצערי לא ידעתי שהערכים של הבדיקה כתובים בטופס. כשחזרתי הביתה, גיליתי שנכשלתי על ערכי CO, ובערכים כתוב 99.99 שזה כמובן מספר לא הגיוני, כנראה ברירת מחדל או הערך הגבוה ביותר שאפשר לרשום בשדה.

עד עכשיו כל הטסטים עברו בלי שום בעיה, בדקתי גם את הערכים בבדיקה הקודמת והם היו רחוקים מלהיות גבוליים.

אני לא יודע אם טעו בהזנה של הפרטים, באופן הבדיקה, או שפשוט רימו אותי.

מן הסתם כל אופציה כזו משפיעה על אופן הטיפול - בין אם סתם לעשות עוד בדיקה, לנסות שוב עם תוסף או אחרי נסיעה (בפעם הזו הרכב עמד בחניה לפני הבדיקה) או ללכת לטיפול שיעלה במקרה הטוב כמה מאות שקלים...

לצערי מכון הרישוי רחוק ממקום המגורים שלי, הוא קרוב לבית הוריי ולא ידעתי שאם אכשל אהיה מוגבל לעשות טסט חוזר רק שם.

מצורף צילום של הטופס. אשמח להמלצות - מה הייתם עושים במצבי?

PXL_20230113_152712960~2.jpg

• פיתרון
פורסם

תתקשר אליהם ביום ראשון, תבקש לדבר עם אחד הבוחנים. תגיד יצא לי 99% CO. 

הם כנראה יגידו לך לבוא לבדיקה חוזרת.

אל תעשה שום טיפול ושום תיקון לפני שאתה ניגש לבדיקה עוד פעם.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה, לא ידעתי שהערך מייצג אחוזים ואם כך באמת אין ספק שהוא שגוי. אדבר איתם בראשון.

אם אכשל שוב בבדיקה, האם יהיו לכך השלכות לגבי השימוש ברכב (למשל במקרה הגרוע שיהיה אסור לנסוע בו?)

פורסם
לפני כשעה, My_T כתב:

אם אכשל שוב בבדיקה, האם יהיו לכך השלכות לגבי השימוש ברכב (למשל במקרה הגרוע שיהיה אסור לנסוע בו?)

זה כמו כל ליקוי אחר בטסט. מקבל שבוע לתיקון ואז לחזור לבדיקה חוזרת.

בלי בדיקה תקינה לא יחודש הרישיון רכב לשנה הבאה שזה תכלס "אסור לנסוע ברכב".

פורסם
לפני 4 שעות, My_T כתב:

שלום לכולם,

אתמול ביצעתי טסט לרכב, אופל אסטרה ברלינה 2016, ונכשלתי בבדיקת זיהום אוויר.

זו פעם ראשונה שהרכב נכשל בטקסט ולצערי לא ידעתי שהערכים של הבדיקה כתובים בטופס. כשחזרתי הביתה, גיליתי שנכשלתי על ערכי CO, ובערכים כתוב 99.99 שזה כמובן מספר לא הגיוני, כנראה ברירת מחדל או הערך הגבוה ביותר שאפשר לרשום בשדה.

עד עכשיו כל הטסטים עברו בלי שום בעיה, בדקתי גם את הערכים בבדיקה הקודמת והם היו רחוקים מלהיות גבוליים.

אני לא יודע אם טעו בהזנה של הפרטים, באופן הבדיקה, או שפשוט רימו אותי.

מן הסתם כל אופציה כזו משפיעה על אופן הטיפול - בין אם סתם לעשות עוד בדיקה, לנסות שוב עם תוסף או אחרי נסיעה (בפעם הזו הרכב עמד בחניה לפני הבדיקה) או ללכת לטיפול שיעלה במקרה הטוב כמה מאות שקלים...

לצערי מכון הרישוי רחוק ממקום המגורים שלי, הוא קרוב לבית הוריי ולא ידעתי שאם אכשל אהיה מוגבל לעשות טסט חוזר רק שם.

מצורף צילום של הטופס. אשמח להמלצות - מה הייתם עושים במצבי?

/cdn-cgi/mirage/eb9adee3d4976572779e3c7715332efc9495069c5eb97100339b5e01b0554cf8/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2023_01/1406865991_PXL_20230113_1527129602.thumb.jpg.30cd51cf08d993e343ad7840e77f0765.jpg

גם התוצאה של למבדה היא לא נכונה, זא היא הגיונית אבל היא לקויה בתוצאה הזו שקבלת בטופס 

פורסם
לפני 14 דקות, barak5915 כתב:

גם התוצאה של למבדה היא לא נכונה, זא היא הגיונית אבל היא לקויה בתוצאה הזו שקבלת בטופס 

וואלה, לא שמתי לב. כיצד לטפל?

פורסם

נסעתי שוב היום, עבר בלי בעיה. לא הסכימו שהייתה בעיה בבדיקה הקודמת או שהערך לא תקין, "זה מה שהמחשב מדד". טענו שיכול להיות שהיו לי מים באגזוז ושזה הכשיל את הבדיקה... שילמתי להם 30 שקל ולא אחזור.

תודה רבה לעוזרים

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, My_T כתב:

נסעתי שוב היום, עבר בלי בעיה. לא הסכימו שהייתה בעיה בבדיקה הקודמת או שהערך לא תקין, "זה מה שהמחשב מדד". טענו שיכול להיות שהיו לי מים באגזוז ושזה הכשיל את הבדיקה... שילמתי להם 30 שקל ולא אחזור.

תודה רבה לעוזרים

למה 30₪? עלות טסט חוזר לרכב פרטי 20₪, למיטב זכרוני 30₪ זה עלות טסט חוזר לרכב כבד.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

אם הייתי אומר "לא אחזור" בכל פעם שנתקלתי בסיפור קל משקל שכזה.

סיפור שנגמר בבדיקה חוזרת וב 30 שקל.

אז כנראה שהיו נגמרים לי מכוני הבדיקה בשליש הצפוני של הארץ, והייתי צריך להדרים 150 קילומטר כדי להתעצבן ממכון אחר.

תביט על הצד החיובי:

יש לך שנה להירגע.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

בדיקת זיהום אויר מתומחרת בנפרד ממחיר עלות המבחן התקופתי(טסט) ועלות כל בדיקה הנה 31 ₪.

פרטי/מסחרי בנזין עד 8 ט׳ משנת יצור 1995 ומעלה - רישוי שנתי (63 ₪), בדיקת זיהום אוויר (31 ₪)  ורישום מד מרחק (2 ₪).

כל בדיקה של זיהום אויר הנה של 31 ₪, עלות בדיקה חוזרת על פסילות אחרות - 19 ₪.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

אם הייתי אומר "לא אחזור" בכל פעם שנתקלתי בסיפור קל משקל שכזה.

סיפור שנגמר בבדיקה חוזרת וב 30 שקל.

אז כנראה שהיו נגמרים לי מכוני הבדיקה בשליש הצפוני של הארץ, והייתי צריך להדרים 150 קילומטר כדי להתעצבן ממכון אחר.

תביט על הצד החיובי:

יש לך שנה להירגע.

כנראה שאני נאיבי. אם לא הייתי מתייעץ איתכם הסיפור היה נגמר בכמה מאות במקרה הטוב על טיפול במוסך, שמח שחסכתם לי :)

פורסם

לפני 24 דקות, My_T כתב:

כנראה שאני נאיבי

הטעות היחידה שלך היא בזה שלא הסתכלת על הטופס מיד ביציאה ממכון הרישוי.

אם היית מסתכל, היית במקום נכנס לבדיקה חוזרת, עובר ומסיים את הטסט. 

פורסם
בתאריך 14.1.2023 בשעה 12:27, Buki כתב:

תתקשר אליהם ביום ראשון, תבקש לדבר עם אחד הבוחנים. תגיד יצא לי 99% CO. 

הם כנראה יגידו לך לבוא לבדיקה חוזרת.

אל תעשה שום טיפול ושום תיקון לפני שאתה ניגש לבדיקה עוד פעם.

אהלן בוקי, תשלח לי רגע הודעה בפרטי בבקשה,  אני חושב שיש באג באתר או משהו, 

תודה

פורסם
לפני 10 שעות, yaron1245 כתב:

תשלח לי רגע הודעה בפרטי בבקשה,  אני חושב שיש באג באתר או משהו, 

תודה

יש תקלה כרגע, הודעות פרטיות לא עובדות, זה בטיפול.

אמחק את ההודעות האלו פה אחרי שיטופל.

• תוכן חדש...