Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת גלישה לחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא טבא.

מבקש חוות דעת מנסיונכם - איפה והיכן ניתן להשיג חבילת גלישה "נורמלית" עבור חו"ל ?

הכוונה לא דרך חברות הסלולר הגדולות, שם המחירים מגיעים למאה+ שקלים טבין ותקילין.

כ"כ, האם מישהו התנסה בשרות של חברת airalo ?

חברות אחרות שהשתמשתם בשירותיהן ושכדאי לנסות (או מה לא לנסות) ?

עדיפות למשהו שניתן להסדיר מראש בארץ (לי נראה עדיף) ? או שלחכות להגעה לחו"ל ?

תודה.

alfa 156 2.5.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם (נערך)

אם אתה צריך חבילת גלישה בלבד, ללא שיחות ו-SMSים והמכשיר שלך תומך eSIM, אז airalo זה פתרון נהדר לדעתי.

השתמשתי כבר ב-2 מדינות שונות וזה עבד נהדר (לי באנדרואיד ולבת הזוג באייפון).

זה הכי פשוט שיש, אתה מוריד את האפליקציה, בוחר את המדינה, בוחר כמה ג'יגה גלישה אתה צריך ואתה משלם ועושה אקטיבציה (תעשה את זה לפני הטיסה).

כשאתה נוחת אתה פשוט מפעיל את ה-ESIM כך שהגלישה הסלולרית תהיה ממנו והכל עובד חלק.

יש גם מדריכים שלהם באפליקציה עצמה. כמו כן ניתן לראות כמה נשאר לך מהחבילה בקלות, יש להם גם צ'אט תמיכה.

המחירים טובים בהרבה מהמחירים בארץ.

דרך אגב, אתה יכול להירשם ולהכניס את הקוד שלי ולקבל $3 הנחה (אני גם מקבל כמובן) - YONI5431

עריכה אחרונה על ידי Blap
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מהנסיון שלי בטיסות האחרונות החבילות של ESIM עדיין יקרות מידי וקטנות מידי.

הרבה יותר משתלם לרכוש סים מקומי.

בתקופה האחרונה הייתי בגיאורגיה, איטליה ובפיליפינים, בכל הפעמים רכשתי סים מקומי עם עשרות גיגה של גלישה, שיחות והודעות מקומיות, ובגיאורגיה אפילו קיבלתי 30 דקות שיחה לישראל.. המחיר היה בין חצי (באיטליה) לרבע (בגיאורגיה) מהחבילות של AIRALO שנותנות גיגות גלישה בודדות בלבד.

בגיאורגיה ובפיליפינים רכשתי את הסים מיד בשדה התעופה. באיטליה רכשתי את הסים ברומא 5 דקות הליכה מהמלון. בשביל זה לא רואה סיבה לשבור את הראש מראש פה בארץ.

• רעיון טוב! 4

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם אין לך eSIM תזקק לכרטיס עם מספר ייעוד.

יש שתי אפשרויות:

1. כרטיס מקומי, יכול לעלות בין 2 אירו ל-100 דולר, תלוי במדינה, בחברה ובחבילה. השתמשתי בשיטה הזו עד לפני 4-5 שנים, ואת המידע קיבלתי כאן, וכמובן באתרי החברות. החסרון - הרכישה למעשה חד פעמית,  כי אם אינך חוזר לאותה מדינה ורוכש חבילת חידוש הקו מנותק תוך חודש עד שנה, כך שכסף מתבזבז.

2. סים ישראלי בינלאומי - אני משתמש בגלובאלסים של פלאפון, ויש שירות דומה של הדואר ועוד כמה חברות. אמנם יותר יקר, אבל אתה יכול להשתמש בחבילה לעוד נסיעות לעוד יעדים. הסימים האלה מאפשרים גם דקות שיחה, ואפשר לעשות אליהם עקוב אחרי מהקו הקבוע, גם חסכון משמעותי אם יש שיחות נכנסות. 

בעבר היתה לי חבילה של הוט שעלתה 50 ₪ לחודש ונתנה 2 ג"ב בחו"ל כל חודש, היתה שימושית מאוד בימים העליזים שלפני הקורונה. ביטלתי אותה בזמן הקורונה, ולמיטב ידיעתי אין כזו כיום. אולי יש ל -EeCom או איך שנקראת 051.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

S20 אמור לתמוך ב eSim. 

היתרון בחבילת esim שאני רוכש היא שמה שלא נוצל נשאר לי לכל החיים. כן, חפשו , יש תוכניות כאלו. 

דוגמא :מדינות אירופה , 1 ג'יגה יעלה לי כ 3.70€ .

לא זול אבל גם לא יקר. ניתן לטעון יותר לפי הצורך .כאמור היתרה על הסים נשמרת לנסיעה הבאה. 

לגבי מספר מקומי : זה ניתן לקבל מספקי ה VoIP למינהם אבל זה טיפה יותר מסובך כי פה נדרש לצלם דרכון ועוד הוכחות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

גלובל סים אכן מצויין אבל מוגבל ב 4 שנים וכל מגה דיי יקר, דקת שיחה גם. היתרון :אתר בעברית,  תמיכה אנושית בעברית . 

עדיין זה יותר זול מכל חבילה של ספק סלולר ממוצע בארץ. אפילו זול מלקוחות פלאפון . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

נכון.

יש לך יכולת לנטר את שארית החבילה בכל רגע נתון (ולטעון מחדש אם צריך) והשוס הגדול הוא שאם יש לך מכשיר שהוא Dual-Sim אתה פשוט יכול להשאיר אותו במכשיר מבלי לחשוש שבטעות תבזבז את חבילת הגלישה כשאתה נמצא בישראל (הגלובל סים לא פעיל בארץ). שיחות טלפון בפורמט הפרמטיבי כבר לא מעניינות אף אחד כשיש לך VOIP בוואצאפ ושאר האפליקציות שרוכבות ע"ג הדאטא.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 4 דקות, ALÞћÃ כתב:

שיחות טלפון בפורמט הפרמטיבי כבר לא מעניינות אף אחד כשיש לך VOIP בוואצאפ ושאר האפליקציות שרוכבות ע"ג הדאטא

אותך אולי לא מעניין. עבורי ועבור הרבה אחרים שהטלפון הוא כלי עבודה ולא יכולים להתנתק בחו"ל זה הכרחי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השתמשתי ב airalo כמה פעמים: גיאורגיה, איטליה, תאילנד.

המחירים והחבילות משתנות. אצלי זה היה בין 5$ ל 15$. כאשר ה 15$ הייתה גלישה ללא הגבלה לשבועיים.

די בטוח שהחבילות ב airalo זולות יותר מספקיות הסלולר, אך אין לי מושג מה המחירים של הסים המקומי.

אני בסה״כ מרוצה. בעיקר מהעובדה שזה נושא אחד פחות לדאוג אליו פיזית.

• תוכן חדש...