Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת גלישה לחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, אבל במצב הזה החבילה על חשבון העסק, ובצדק. אל תקרא לזה "הכנסות" אלה "מניעת הפסדים". זה היינו הך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הנקודה היא לא אני אישית. כמוני יש המון והיום הרוב עובדים עפ הטלפון האישי (גם שלי רשום ומשולם על ידי ולא על החברה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה מוכר וידוע, ובמחיר 30-50 ש״ח לחודש זה נסבל. אבל אין סיבה שתוציא מאות שקלים מכיסך הפרטי לטובת העסק בכל נסיעה, ואם תפקידך מחייב נסיעות תדירות זה מוגבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כאמור רוב הטלפונים בחנויות חסרים תמיכה ב eSim. יש עוד אופציה. כמו גלובלסים, יש הרבה חברות בחו"ל שישלחו לכם סים ריק לארץ (כ 20$) עם עלויות טעינה כמו של airlo  וכו. 

זה יהיה עדיין יותר זול מסים ישראלי אבל לא זול כמו סים מקומי. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 58 דקות, sperial כתב:

זה מוכר וידוע, ובמחיר 30-50 ש״ח לחודש זה נסבל. אבל אין סיבה שתוציא מאות שקלים מכיסך הפרטי לטובת העסק בכל נסיעה, ואם תפקידך מחייב נסיעות תדירות זה מוגבר.

כשאתה עושה חשבון כולל עם שווי השימוש ועם זה שסלולאר עסקי עולה יותר  ברוב המקרים עדיין עדיף בעלות פרטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לא מפעילים סים ברגע האחרון. תפעיל בבית או בנתב"ג . קנה חבילה לזמן מוגדל. ככה אם יש בעיה תוכל לפנות לשירות לקוחות. 

כבר קרה לי ואחרי שיפעול esim זיכו אותי בכל הסכום. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, sperial כתב:

גם באירופה זה קיים, או, לפחות היה, וזו הנחיה (דירקטיבה) של האיחוד.

לא יודע על מתי מדובר, אבל קניתי ב3 שנים האחרונות סימים בצרפת, אנגליה (רגע לפני שברקזיט נכנס לתוקף) ובולגריה, בכולם בלי שום הזדהות. סים אנונימי בפיצוציה.

בכל מקרה לנושא: מישהו מכיר חברת סלולר אירופאית שיש לה אפשרות לesim נטען? ראיתי שלאורנג' צרפת למשל יש, אבל רק סים פיזי. בגדול זה נותן גלישה חופשית באירופה במחירים מאד נוחים.

זה ככה''נ דורש חשבון בנק באירופה, כשגרתי לתקופה בצרפת הייתי חייב IBAN אירופאי כדי לשלם. יש לי, ולכן מחפש פתרון כזה במקום לקנות סים בכל פעם שאני טס לאירופה, וזה עדיין זול יותר מהחבילות בארץ ומשירותים כמו airalo.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • תוכן חדש...