Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, ברווז כתב:

מתי בפעם האחרונה ראית בארץ משהו יותר זול מאשר בעלי?

ב.... מקסטוק. באמת רק שם 😆

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

במקס סטוק יש לעתים הפתעות, תבוא לשם כבדרך אגב בלי ציפיות ולפעמים מוצאים שם משהו נחמד ויותר זול מעלי. רק קח בחשבון - אם מצאת משהו אל תחכה, אלה סטוקים רנדומליים לגמרי שנעלמים לנצח אחרי המכירה.

אחושלוקי נכון. מספיק שתבוא יום אחרי והסטוק יעלם..

בחנויות סטוק אחרות, אני לא ראיתי את התופעה אבל בהחלט יכול להיות שהם יותר נוחות מבחינת 'וואי אני צריך את זה אבל אני אבוא מחר' וזה עדיין ישאר שם על המדף

שים לב, יש חנויות סטוק שמקבלות סטוקים שונים, ככה שיכול להיות לך סטוק אחד בחנות מסוימת ובחנות שנייה יהיה סטוק אחר לגמרי..

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, DareDevil כתב:

שים לב, יש חנויות סטוק שמקבלות סטוקים שונים, ככה שיכול להיות לך סטוק אחד בחנות מסוימת ובחנות שנייה יהיה סטוק אחר לגמרי

נאמר ע"י מנהל רכש: אני לא מקנא במחלקת הרכש של מקסטוק... :rofl: כנראה עובדים קשה מאד. שאפו (בלי ציניות).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

מתי בפעם האחרונה ראית בארץ משהו יותר זול מאשר בעלי?

כל שבוע במקססטוק. הוא צמוד לשופרסל (סליחה, יוניברס) בשער הכרמל, אישתי לא מוותרת על הביקור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

נאמר ע"י מנהל רכש: אני לא מקנא במחלקת הרכש של מקסטוק... :rofl: כנראה עובדים קשה מאד. שאפו (בלי ציניות).

מהיכרות עם אופרציות דומות, סביר להניח שהעובדים במחלקה הזאת מוחלפים באותה תדירות כמו הסטוקים. 

• מצחיק 3
פורסם

פעם הביאו לשם כנראה ייבוא מקביל של נוזל ניקוי כלים ירוק, פרופשיונל, של פרוקטר אנד גמבל תוצרת אנגליה.

בקבוק זהה לפיירי שזה המותג של P&G, צבע וריח זהים, אבל היה הרבה יותר יעיל בניקיון והבקבוק הספיק לנו לשנה שלמה. 

כמובן לא צוין עליו המותג פיירי.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

יש לך סימוכין לטענה? 

למיטב ידיעתי, קבוצות 2+3 לא מחייבות אותך בכלום מבחינת תקנים

חייב הצהרה. קבוצה 2 מחייבת גם אישור דגם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

נראה לך שזה קשה? הם עושים אנ-דנ-דינו בעלי אקספרס..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

Wera Tool Check

וורה זו אחת החברות שחוץ ממברגים סטטים באמת שלא התרשמתי משום דבר שהם עושים…

לכמעט כל כלי יש לי גירסה מוצלחת יותר , והסטים של הביטים שלהם פסדר, ממש לא יותר (האמת מההקשר של הנשק קניתי סט ביטים מעולה של real avid)

אבל במקרה הזה לא מבין מה הקשר בין הצלב של fix it sticks לtool check ?

מה אני מפספס ?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כשאני מסתכל על כלי ה-all purpose שלהם, אני רואה ידית מודולרית קומפקטית (לא משנה הצורה) עם מבחר מוגבל של ביטים יעודיים, מתאמים וראצ'ט. Wera מבצעים את אותו רעיון קצת אחרת אבל לטעמי באופן יותר אלגנטי, עם ביטים וחיבורים אוניברסליים ועם אחסון יותר נוח. הם גם מתממשקים יותר טוב לכלים ולפתרונות אחסון אחרים, ולא מגבילים אותך ל'אקוסיסטם' של אותו יצרן.

כמובן שלא ניסיתי את הסטיקס ויכול להיות שהתחושה שלהם ביד טובה בהרבה, או שהם נכנסים לכל מיני מקומות צפופים שה-Wera לא. אבל כן ניסיתי את ה-Wera וממה שזכור לי כל כלי שלהם כבר הרגיש איכותי ומדוייק ברמה שהצדיקה את המחיר. אז כשאני מסתכל על זה באופן פרגמטי ומודד אותם נטו לפי המפרט ולפי העבודה שהם יודעים לבצע, זה מוביל אותי למסקנה לעיל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, Derish כתב:

אני רואה ידית מודולרית קומפקטית (לא משנה הצורה)

או. הבנתי את החוסר הסכמה.

הידית עצמה + המתאמי torque זה החלקים שספציפית אני מדבר עליהם ומתלהב מהם. הצורה מאוד משנה , הדרך פעולה של הידית ומתאמי המומנט ביחד זה השיחוק. ביחד עם גישה מאוד מאוד נוחה לדברים.

במיוחד לעומת מברגי ratchet רגילים (שזו התחרות) או מברגי מומנט.

הם גם מתממשקים יותר טוב לכלים ולפתרונות אחסון אחרים, ולא מגבילים אותך ל'אקוסיסטם' של אותו יצרן.

לא ניסיתי את הסט ביטים שלהם או האחסון שלהם. אני בכלל לא מדבר עליהם (או לצורך העניין משתמש בהם)

ומודד אותם נטו לפי המפרט

לפי המפרט הרבה כלים שווים להרבה כלים זולים יותר :) בפועל המפרט לא מספר את כל הסיפור. בכ״א - הForm factor הזה והשילוב עם המתאמים של המומנט זה השוס.

הייתי סקפטי לגמרי - אבל אני עף על זה בשימוש יומיומי בדברים קטנים שאני רוצה למדוד מומנט.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

חייב הצהרה. קבוצה 2 מחייבת גם אישור דגם.

תצהיר יבואן זה למטרה אחרת. אישור דגם זה לדברים שכן מצריכים "משהו" שעובר דרך מכון התקנים (בדיקה, מסמכים, אישורים, משהו).

לומיק שכזה, לא יצטרך כלום ממכון התקנים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא תצהיר יבואן תקופתי למכס אלא הצהרת עמידה בתקן.

ולגבי לומיק לא בטוח. נסה להביא משקלי מזוודות שמוכרים בעלי בכל פינה ותופתע (היה לי מזל ששאלתי את עמיל המכס שלי לפני שהזמנתי ממותגים כאביזר פרסומי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...