Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מתחילת החורף התחלתי להרגיש שאחרי הנעה כשהרכב קר יחסית משהו כמו 10 דק׳ ראשונות מההנעה שהרכב מחרחר, הכוונה שיש כמו ויברציות כאלה בעמידה כאילו הוא רוצה להתקדם וזה גורם לרעידות לא רגילות בעמידה. לקחתי למוסך במחשב לא מופיעה שום תקלה, עם זאת יש מעין נזילה חדשה שלא היתה (הרכב עבר טסט לפני כחודש) מחר המוסכניק רוצה לשטוף למטה כדי לאתר יותר טוב מאיפה הנזילה. השאלה אם מישהו מכיר משהו דומה אם יש קשר בין השניים כדי שיהיה אבחון ממוקד יותר. תודה רבה!

פורסם

אצלי קרה כמה פעמים ומקור התקלה היתה בהצתות, החליפו פלגים ולא עזר, מה שפתר את הבעיה היה החלפת גומי פלגים שהיה יבש.

גם אצלי זה התחיל ברעידות חזקות במנוע קר (התנעה ראשונה בבוקר בימים קרים), בנוסף הרגשתי ירידת כח בעליות קשות.

פורסם
לפני 7 שעות, Buki כתב:

אני לא יודע מה זה מחרחר. רעידות בעמידה במנוע קר זה סיכוי טוב תושבת תחתונה קורועה. 

בגלל זה ניסיתי להסביר שהכוונה היא כאילו הוא רוצה להתקדם. בהרגשה ההמחשה היא שנניח למשל שבעמידה נזרק 1 מ״ל דלק אז במקרה הזה יש פעימות של 2 זה לא סתם רועד ואגב הסל״ד נשאר יציב 

פורסם (נערך)

לי זה היה עם תושבת מנוע עליונה קרועה. אבל זה היה קורה גם במנוע חם.

שיבדקו את כל התושבות. מתי החלפת פעם קודמת ?

במנוע חם כבר אין רעידות בעמידה? 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

במנוע חם אין רעידות רק בתחילת נסיעה אחרי שהמנוע לא עבד זה קורה, שוב התחושה היא לא רעידות לבד לא נראה לי שזה בא מעניין תושבות וכד׳ זה משהו מנועי יותר, המנוע בעצמו כאילו נותן קיקים כאלה של דלק אולי זה קשור למזרקים איכשהו?

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, save כתב:

אולי השיפוץ היה חצי מוצלח ?

מתי היה השיפוץ ?

נראה לי בשנתיים האחרונות. אבל עדיין אי אפשר לדעת כל כך, המכונאי אמר לי כל עוד אין תקלה במחשב אי אפשר לאבחן את זה במדויק רק לשער, לכן אני שואל אם מישהו נתקל בכזה מצב ויודע לספר מה היה לו ברכב

עריכה אחרונה על ידי avihaig
פורסם

היום הייתי שוב במוסך הוא אמר שלפני שנגיע למסקנה שזה אינג׳קטורים נתחיל עם פילטר סולר שמא הוא סתום. החלפנו וזה לא ממש פתר את הבעיה.. עוד זיהיתי שיש שהות של עוד 2 שניות בהנעה פתאום עד עכשיו הוא היה מניע ממש מהר ועכשיו יש עוד טיפה שהות. לפי מה שהוא אומר אם יש בעיה בלחץ של האינג׳קטורים זה יכול לגרום גם לשהות בהצתה. 

ראיתי שאין כל כך תגובות אבל בכל זאת אשמח אם למישהו יש מידע מסוים שיכול לעזור לי. תודה רבה

פורסם (נערך)

שהות בין לחיצה להנעה מוכר לי. סימן למצבר חלש. למצבר קשה יותר בקור. זה הכל. 

בעיית הגמגום : יהיה קשה לאבחן דרך מקלדת. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 12 שעות, save כתב:

שהות בין לחיצה להנעה מוכר לי. סימן למצבר חלש. למצבר קשה יותר בקור. זה הכל. 

בעיית הגמגום : יהיה קשה לאבחן דרך מקלדת. 

זה כנראה לא הבעיה של המצבר הוא חדש... זה מצבר מאוד יקר הוא עולה בסביבות 1000 ש״ח (אגב קניתי ב600 אצל בן דוד בכניסה למושב אדם הוא לוקח את הישן. אם מישהו מעוניין ארשום מספר) זה כנראה בעיה בהזרקה של הדלק אני עדיין בודק את זה באמת זה משהו שצריך לראות... אם יהיה חדש אעדכן בשביל הידע הכללי תודה בכל זאת לכולם!

• תוכן חדש...