Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia Sportage 22 או Mazda CX5 21-22

Shtel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו צריכים רכב SUV עבור זוג + 2 ילדים (כיסאות בטיחות) 

אנחנו חושבים על  Kia Sportage 2.0L 22 URBAN      או  Mazda CX5 21-22 EXECUTIVE \PREMIUM BLACK  2.0L
אנחנו שמים דגש מאוד גדול על בטיחות 

כרגע אנחנו מתלבטים ביניהם כי זה נראה שהם די זהים במערכות בטיחות האקטיביות ועם יתרון למאזדה במבחני ריסוק

כאשר הספורטאג יותר גדולה אבל חומרי הגימור של מאזדה הרבה יותר טובים

איזה רכב עדיף לקחת ?

מה עוד כדאי לקחת בחשבון ?

תודה מראש,

פורסם

קחו בחשבון צריכת דלק גבוהה בשתיהן, במיוחד בקיה. 

ללא ספק, הייתי בוחר ברכב חדש מול משומש. 

יש מלאי משני הדגמים לאספקה מהירה. 

אישית, כנראה שהייתי בוחר בקיה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הקיה דגם הרבה יותר חדש ומודרני והמבחן ריסוק שעבר יותר עדכני ומחמיר לכן הוא יהיה בטיחותי יותר.

הייתי בוחר בו ביחס למאזדה.

פורסם

אם הבטיחות זהה , "על הנייר" ,הייתי בוחר במאזדה.

מלבד רושם איכותי בתא הנוסעים, התנהגות הכביש שלה עדיפה, ואמינות מוכחת  (היו בעבר ריקולים בחו"ל  למנוע האטמוספרי הזה).

המאזדה כוללת גם בקרת שיוט אדפטיבית. בקיה נוכחות של בקרת שיוט אדפטיבית,  תלויה ברמת הגימור.

הקיה בעלת עיצוב יותר מודרני.

כמובן - הכי טוב שתעשו נסיעת מבחן על שתיהן. אם אפשרי, תיקחו את כסאות הבטיחות ותראו איך הם נכנסים ברכבים.

בהצלחה

• תוכן חדש...