Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני חבר חדש בפורום, אודה על ייעוצכם. בעת נסיעה בסוזוקי קרוסאובר נשמע רעש חריקה צורמני מתכתי. לא קשור להטיית ההגה או סיבוב וגם לא לשימוש בבררסים. מופיע ונעלם לסירוגין. 

מתכוון כמובן להגיע למוסך בהקדם אך אשמח להגיע טיפה יותר מוכן:) 

תודה

פורסם

האם זה קורה כשמדחס המזגן פועל או גם כשהמדחס כבוי?

מכיוון שלא ניתן לשמוע דרך המסך אז קשה לאבחן כך מרחוק.

יתכן גם שזאת רצועה כלשהיא שחורקת, או גלגלת וכמובן שעוד אפשרויות.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

בן כמה האוטו? חטף מכה לאחרונה למטה?

שים לב אם הרעש קורה בעיקר כשאתה נותן טורים ממצב מנוחה יחסית, אבל נמוכים, והרעש נעלם בשיוט (למשל בהתחלה של עליה). יתכן שנוצרה הפרדה בפח שמגן על האגזוז, הוא רועד ומקיש על צינור המפלט כשהמנוע מתאמץ ונרגע בהמשך. 

אפשר לפתור את זה בריתוך, יש לזה נטיה לחזור. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תודה לכולכם. הרעש לא קשור לברקסים, טורים גבוהים או מזגן. גם לא להטיית ההגה בסיבוב חד. מופיע לסירוגין. נדמה לי מכיוון גלגל שמאל קדמי. לא זיהיתי משהו רופף. בכל מקרה במוסך סוזוקי. אעדכן. האוטו בן 7. לא ידוע לי על מכה לאחרונה. 

הסיבה שהכנסתי אותו לשם לבדיקה היא כי בין היתר רוצה שיתייחסו לבעיית הגיר שבטח מוכרת בפורום. לאחרונה שלחו מכתב בעניין (ועדכון תוכנה לא עזר). 

נראה מה יגידו. שוב, תודה לכולם על ההתייחסות המהירה. 

פורסם

מעדכן שנמצאה אבן שנתקעה סמוך לדיסקית הבלם. לא לקחו כסף. 

בעניין הגיר אמרו שלא פרפקט אבל לעקוב כרגע כי עובד בסדר ומבחינת החברה לא מוצדק להחליף גיר כעת. הסבר קצת תמוה אבל הוחלט שנעקוב בחודשים הקרובים. 

תודה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...