Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת סוף שנות השמונים של המילניום הקודם נכנס לחיינו מכשיר חדש שנקרא ווידאו. עקב המחיר הגבוה שלו הוא לא היה כ"כ נפוץ אך הוא שימש לבידור בלא מעט בתי קפה, סיבוב  בערב במרכז העיר (ירושלים) במשולש הקלאסי של יפו, בן יהודה וקינג ג'ורג' מצא תמיד בתי קפה עם טלוויזה+ווידאו בחוץ וכמעט כולם הציגו בלופ מערכונים של הגשש...

אז למה אני מספר את זה? סיפרתי על המערכונים לבת שלי וניסיתי למצוא אותם ברשת אך הדבר היחיד שמצאתי הוא הקלטות אודיאו של מספר מערכונים ותו לא. השמעתי לה והיה לה נחמד אך היא לא ממש התלהבה. חשבתי למצוא את הווידאו (מערכון המוסך או חכם חלפון כוללים את ההופעה המצחיקה לא פחות של השלישיה המופלאה הזו) אבל לא ראיתי זאת בשום מקום.

מישהו יכול להפנות אותי לרכישה או הורדה של המערכונים? 

פורסם

יצאו שלל dvd עם הופעות מצולמות, כולל אוסף dvd. כמובן שחסר במלאי ולך תמצא, אנחנו כל כך חלשים בשימור נכסים תרבותיים שזה עצוב.

תנסה מכאן -

https://www.disccenter.co.il/prod/48541/דיוידי-9

לא יודע אם nmc עדיין קיימים, אגב. מסוג הדברים שמאתרים ביד שנייה/מכירות חיסול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

ווידאו אני לא יודע איפה להשיג. אבל באפל מיוזיק יש מבחר מכובד של האלבומים שהוציאו.

image.thumb.png.507e1d98da788d1f2fb8da92d1b4522e.png

כמו כן, תחליף מכובד למערכונים זה הסרטים, כמו שלאגר, גבעת חלפון וכו׳..

אבל, בכנות, אני לא יודע כמה זה ידבר לדור הצעיר. רוב הרפרנסים הם לדברים שהם לא מכירים.

גם אני ניסיתי פעם להשמיע לילדים שלי ולא ממש הצחיק אותם. הייתי צריך להסביר להם כמעט כל משפט, למה הוא מתייחס.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי אוסף של 10 דיוידי של הגשש שזרוק על הארדיסק נייד איפשהו.
אם זה מעניין אותך דבר איתי, אני אבדוק שהמידע עדיין שם, ותוכל להגיע להעתיק ממני את הסרטים.

יום טוב גם לך

פורסם

תבורך, יגאל.

פונה בה"פ.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

אבל, בכנות, אני לא יודע כמה זה ידבר לדור הצעיר. רוב הרפרנסים הם לדברים שהם לא מכירים.

גם אני ניסיתי פעם להשמיע לילדים שלי ולא ממש הצחיק אותם. הייתי צריך להסביר להם כמעט כל משפט, למה הוא מתייחס.

אני משתמש בביטוים שלהם לא מעט וגם בבית ("זז הרוורס?", "תחליקי לי כמה שטרות בלי שארגיש" וכו') כך שהיא למדה ממני. המערכונים כשלעצמם מצחיקים במיוחד בווידאו ואני מקווה שאפילו שהיא לא מכירה היא תיצחק מהם.

בו בזמן, זה קצת עצוב שמערכונים בני יובל(!) שעוסקים באשכנזים/מזרחיים או הקומבינות בעסקים עדיין מצחיקים כי הבעיות עדיין קיימות...

• אהבתי 1
פורסם

נדמה לי שגם לי יש כמה קבצים בהארד דיסק. 

אם תרצה שלח לי הודעה. 

נ.ב.

אני חושב שזה אמור להיות "לא זזה רוורס".

המכונית - לא זזה רוורס. 

פורסם
לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

השמעתי לה והיה לה נחמד אך היא לא ממש התלהבה.

לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

אני מקווה שאפילו שהיא לא מכירה היא תיצחק מהם.

צר לי לאכזב אותך.

זה לא מצחיק. 

זה מצחיק אך ורק את מי שגדל על זה (וגם לא את כולם). מי שגדל בדור שיש עוד ערוצי בידור חוץ מהגשש החיוור והבדיחות במסטיק בזוקה לא מוצא בשלושה האלה כל עניין. לא בווידאו, לא באודיו, וסביר להניח שגם בלייב לא היו מצליחים לייצר היום עניין.

עם זאת, מאחל לך בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

קשה לצחוק מהמערכון על שירים ושערים אם מעולם לא שמעת.. שירים ושערים.

ולמה שתצחק מהמוסך, אם מעולם לא שמעת יהודי מדבר במבטא רומני, אתה לא יודע מה זה טייר, רגולז׳ ברקס, סמי וסחבק ושאר ביטויים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חכה ליום העצמאות יש בינג' גשש + גבעת חלפון. הזדמנות להקליט

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר, אני מוצא את המערכונים יותר אפקטיביים באודיו מאשר בוידאו, ברגע שנכנס הערוץ השני שהיה משדר אותם בלופ העניין שלי בהם ירד דרסטית.

מצד שני כל הדור שלי גדל על המערכונים שלהם בשבת בבוקר, לזה אני ממש מתגעגע.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

הזדמנות להקליט.

🤣רק לא לשכוח לקנות קלטות וידאו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בטאמקס

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

https://www.nli.org.il/he/items/NNL_MUSIC_AL997010386936105171/NLI

הלינק שנתתי הוא של הספריה הלאומית

שייקה לוי - משחרר מדי פעם סרטונים - 

זה כבר אתר מעריצי הגשש 

https://hagashashfans.blogspot.com/

חזית דיזינגוף פינת AMPM

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...