Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי קניתי נוזל בלמים מתחנת דלק פז ויש עליו תאריך 28.06.19.. 

עכשו לא הבנתי אם זה התוקף או תאריך הייצור.. המדתלקים לא נראה שבדיוק יודעים לענות ..

נראה לכם שזה בסדר להשתמש?

CD5F6A2C-9F3D-42F6-8140-47CB12119EB0.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Barak558855
פורסם

זה תאריך ייצור
כתוב MANF שזה קיצור של manufactured

אתה יכול להשתמש אם הבקבוק היה סגור וחתום

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

תודה רבה!!

לפני 23 דקות, Igalz כתב:

זה תאריך ייצור
כתוב MANF שזה קיצור של manufactured

אתה יכול להשתמש אם הבקבוק היה סגור וחתום

תודה רבה, שאלה נוספת ברגע שבקבוק כזה נפתח או בקבוק של שמן מנוע גדול יותר או מים לקירור נפתחים על ידי ונעשה בהם טיפה שימוש חלקי ואז נסגרים על ידי..יש זמן מוגבל לשימוש? או זה בסדר שהם בתא המטען עד השימוש הבא.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, om2 כתב:

רכב תקין לא מאבד בכלל נוזל בלמים.

יש חוסר? תבדוק שהרפידות בלמים לא גמורות.

עדיין חסר. בדוק נזילה מסוכנת

היי,

לא היה חוסר, קניתי שיהיה למקרה הצורך תודה

פורסם (נערך)

היי בשתי התמונות איפה שסמינתי עם החץ

הצהוב זה הכמות מקסימום נכון?

CD7181CA-22CA-41FD-8ACE-C1B515D23588.jpeg

5705AC42-7AD3-4930-81FC-5F587F6A509E.jpeg

ושאלה נוספת, ברגע שבקבוק שמן מנוע או מים לקירור נפתחים על ידי ונעשה בהם טיפה שימוש בכדי למלא ואז אני סוגר אותם..יש זמן מוגבל לשימוש? או זה בסדר שהם בתא המטען עד השימוש הבא. (על שתיהם לא מצאתי תוקף רק מספרים של חודש ושנה שאולי הכוונה לשנת יצור בכלל..)

לדוגמא על הנוזל קירור מופיע לי ככה כמו בתמונה.

ולא ברור לי אם זה התוקף.. .

על השמן מנוע, ראיתי רק שרשום 2020 ועוד מספרים וגם לא ברור אם זה התוקף.6A5CA6FD-382B-452F-ACA7-24E03A43C6FC.thumb.jpeg.258874b6c390e24d0ac1aa62f5ee2725.jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, Barak558855 כתב:

תודה רבה!!

תודה רבה, שאלה נוספת ברגע שבקבוק כזה נפתח או בקבוק של שמן מנוע גדול יותר או מים לקירור נפתחים על ידי ונעשה בהם טיפה שימוש חלקי ואז נסגרים על ידי..יש זמן מוגבל לשימוש? או זה בסדר שהם בתא המטען עד השימוש הבא.

ספציפית לנוזל בלם, כיוון שהוא סופח לחות שמשפיעה מאוד על התכונות שלו, ההוראה הרישמית היא אין להשתמש בנוזל מבקבוק פתוח, אלא רק בקבוק סגור וחתום.

במאמר מוסגר אם פתחת אותו לפני שבוע שבועיים, ושמרת אותו סגור במקום מוצל ויבש, לא יקרה לו כלום ואפשר להשתמש.

לגבי שמן מנוע ונוזל קירור, יש להם זמן חיים הרבה יותר ארוך. יש שאומרים שנה לאחר הפתיחה, אני אישית משתמש הרבה יותר משנה

יום טוב גם לך

פורסם

שמן ונוזל קירור לא נסגרים במפעל באריזת וואקום בחדר סטרילי.

לכן אני לא רואה הבדל בין גלון שמן סגור שיש מעל השמן 300 סמ"ק אוויר לבין גלון שמן שנפתח, מלאת ממנו חצי ליטר שמן, סגרת הרמטית ושמת במדף ואז יש מעל השמן 800 סמ"ק אוויר.

אני משתמש קבוע בשמנים ונוזלי קירור מאריזות שנפתח לפני 3-4 שנים ללא שום בעיה. אולי מעל 5 שנים עדיף לא להשתמש כי זה אורך חיי מדף שחלק מיצרני השמנים מציינים על האריזה. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לפני שעה, Igalz כתב:

ספציפית לנוזל בלם, כיוון שהוא סופח לחות שמשפיעה מאוד על התכונות שלו, ההוראה הרישמית היא אין להשתמש בנוזל מבקבוק פתוח, אלא רק בקבוק סגור וחתום.

במאמר מוסגר אם פתחת אותו לפני שבוע שבועיים, ושמרת אותו סגור במקום מוצל ויבש, לא יקרה לו כלום ואפשר להשתמש.

לגבי שמן מנוע ונוזל קירור, יש להם זמן חיים הרבה יותר ארוך. יש שאומרים שנה לאחר הפתיחה, אני אישית משתמש הרבה יותר משנה

תודה רבה,

יצא לי כמה פעמים להוסיף קצת נוזל בלמים מבקבוק פתוח בן אולי שנה (כשבטעות חשבתי שטיפה חסר) ורק אחרי זה שמתי לב שלא חסר ושזה היה במד של המקסימום. אז אדע לפעם הבאה.. אז לא קריטי אם יצא לי כמה פעמים להוסיף קצת נוזל בלם מבקבוק פתוח נכון? 

ואיפה שסמנתי בצהוב זה המקסימום נכון?

פורסם

אז לא קריטי אם יצא לי כמה פעמים להוסיף קצת נוזל בלם מבקבוק פתוח נכון?

כפי שכתבתי, מאוד לא מומלץ.

ואיפה שסמנתי בצהוב זה המקסימום נכון?

נכון

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Igalz כתב:

כפי שכתבתי, מאוד לא מומלץ.

נכון

הבנתי שלא מומלץ ולא יחזור על עצמו,

תודה רבה. לצערי זה כבר קרה כמה פעמים. (מדובר על כמות קטנה בכל פעם) השאלה אם ללכת למוסך בגלל זה? או שזה בסדר להשאיר איך שזה?

פורסם

אי אפשר לתת לך תשובה מושכלת אם כן או לא. 

אם אתה רוצה ללכת על בטוח, בצע החלפת נוזל בלם מלאה, כולל ניקוז מכל הגלגלים. 

אם לא בצעת החלפת נוזל בלם בשנתיים האחרונות אז ממילא הגיע הזמן.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...