Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין טעם להתייחס לנושא של החזרה.

תפתח דיספיוט. תצרף צילומים. תבקש החזר מלא. זהו.

אל תחשוב אפילו להזכיר החזרה של המוצר בכדי שלא תזכיר למוכר שיש לו אפשרות לתחמן אותך.

המוכר יעלה כל מיני הצעות בפרק הזמן שמוקצב לו. תסרב ותבקש לבצע אסקלציה בכדי לקבל הכרעה של אלי אקספרס (תהיה לך אופציה לבצע אסקלציה)

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אז לא משנה אם תבחר החזרה מלאה עם או בלי השבה, בסוף אחרי ההתערבות של אלי אקספרס תצטרך להחזיר את זה בדואר רשום רגיל (לא להתחכם עם EMS\אקו פוסט). המוכר יהיה צריך להסכים להחזיר את הדמי משלוח. אבל אריזה של פלאפון לא כבדה וזה לא יהיה יקר.

לפעם הבאה תדע שאם ישה חזרה חינם כל הבלאגן נחסך ודיספיוט עם החזרה מסתיים במשלוח חינם. נשלח למחסן בארץ שמעביר תמונה לאישור אלי אקספרס.

עריכה אחרונה על ידי shake
  • אהבתי 1
פורסם

לדעתי שלא יגידו לך להחזיר את המוצר.

הנסיון שלי עם עליאקספרס מהחודשים האחרונים:

1. מצלמת אקסטרים הגיע עם סוללה תקולה, לא נטענת ולא נדלקת ליותר משניה. צילמתי וידיאו שמראה את כל זה, פתחתי דיספיוט, למחרת קיבלתי החזר מלא.

2. השבוע הגיע חבילה קרועה ורוב התוכן שלה חסר, פתחתי דספיוט עם תמונות, באותו היום כל עלות החבילה הוחזרה לי.

יום טוב גם לך

פורסם

שאלה בנושא, הזמנתי מעיל מאתר בגרמניה.

שילמתי עם פייפאל.

המעיל הגיע אבל לא מתאים לי.

יצרתי קשר עם המוכר, הוא נתן לי כתובת לאן לשלוח את המוצר והחזיר את הדמי משלוח.

שלחתי את החבילה עם אקו פוסט.

הבעיה היא שהמוכר סירב לקבל את החבילה, והחבילה נשלחה חזרה לישראל.

הבעיה השניה היא שהחבילה כבר יותר מחודש וחצי בדרך חזרה ועדיין לא הגיע לישראל. לפי דעתי החבילה אבדה...

מי צריך להחזיר לי את הכסף בכזה מקרה?

פורסם (נערך)

פתחתי מחלוקת והיום קבלתי תשובה עם כמה אופציות :

1. לקבל 10 דולר פיצוי.

2. לספק הוכחה לאי תקינות של הטלפון (יש הסבר מפורט איך לחבר לטעינה ,אתחול וכו') ,ורק אם אספק הוכחות כאלה ,והם יעמדו בביקורת חוזרת של המוכר לתקינות הבדיקות, אפשר יהיה לקבל החזר מלא.

3. להחזיר את הטלפון בדואר רשום ,ולקבל הסכמת המוכר להחזר של דמי המשלוח (שהוא חייב לתת) ,לספק מספר מעקב וצילום דואר רשום ,אם המוכר יעשה בעיות קבלה, אני מוזמן לפנות שוב לצוות אליאקספרס עם הקבלה על דואר רשום. 

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

כמה המכשיר עלה?

2 אי אפשר לספק הוכחה ככה שמים לא נכנסו פנימה אז לא רלוונטי.

3 אין לך יותר מדי ברירות חוץ מזה. קיבלת את זה אחרי התערבות של אלי אקספרס?

פורסם

זו ההכרעה של המחלוקת ע"י אליאקספרס ,והם נותנים לי 3 אפשרויות לבחור .

לגבי הבדיקה הם מנחים אותי באופן מפורט לחבר לחשמל לטעון ולהפעיל וכו'. כך שהם לוקחים אחראיות,

חברתי לטעינה כרגע ושום דבר לא נשרף.

המכשיר עלה 150 דולר.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, URSH כתב:

לספק הוכחה לאי תקינות של הטלפון (יש הסבר מפורט איך לחבר לטעינה ,אתחול וכו') ,ורק אם אספק הוכחות כאלה ,והם יעמדו בביקורת חוזרת של המוכר לתקינות הבדיקות, אפשר יהיה לקבל החזר מלא.

אני בטוח שאתה לא רוצה את המכשיר אחרי שספג מים ולחות. אני לא הייתי מוכן לקבל מכשיר כזה.

קח את הטלפון, אם הוא נדלק אז שיהיה במצב פועל. טבול אותו (הכוונה לתת לו לשקוע ממש) בקערה עם מי ברז (לא מים מסוננים או מטוהרים) עד שיפסיק לעבוד.
תוציא אותו, תן לו לעמוד כמה שעות טובות בחוץ. שתתחיל להיווצר קורוזיה (הגיוני שכבר יש במכשיר)

תחזור על הפעולה עד שהוא מסרב להידלק ולהיטען. ואז שלוף מצלמה ותצלם להם איך הוא לא נדלק ולא נטען.

עריכה אחרונה על ידי Platinum
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, URSH כתב:

REDMI 10C

שואל ברצינות (באמת רוצה\מנסה להבין את השיקול) -

150$ (בלי לקחת בחשבון את הסיכון של מע"מ ומס אשכנזים בכניסה לארץ) זה 525 שח

בארץ המחיר הכי זול בחנות אמיתית עם מוניטין (הייטק-סטור לצורך הדוגמא, קניתי מהם כבר מוצרים בעבר) הוא 550 ש"ח.
למה להזמין מאליאקספרס כאשר הפער במחיר לא קיים בכלל ?

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, Platinum כתב:

אני בטוח שאתה לא רוצה את המכשיר אחרי שספג מים ולחות. אני לא הייתי מוכן לקבל מכשיר כזה.

קח את הטלפון, אם הוא נדלק אז שיהיה במצב פועל. טבול אותו (הכוונה לתת לו לשקוע ממש) בקערה עם מי ברז (לא מים מסוננים או מטוהרים) עד שיפסיק לעבוד.
תוציא אותו, תן לו לעמוד כמה שעות טובות בחוץ. שתתחיל להיווצר קורוזיה (הגיוני שכבר יש במכשיר)

תחזור על הפעולה עד שהוא מסרב להידלק ולהיטען. ואז שלוף מצלמה ותצלם להם איך הוא לא נדלק ולא נטען.

עצה משונה אבל נראה לי הכי נכונה. 

סטייל בכביש תהיה חכם לא צודק.....

השאלה אם הם יתנו זיכוי מלא אחרי זה.

פורסם
לפני 5 שעות, URSH כתב:

זו ההכרעה של המחלוקת ע"י אליאקספרס ,והם נותנים לי 3 אפשרויות לבחור .

לגבי הבדיקה הם מנחים אותי באופן מפורט לחבר לחשמל לטעון ולהפעיל וכו'. כך שהם לוקחים אחראיות,

חברתי לטעינה כרגע ושום דבר לא נשרף.

המכשיר עלה 150 דולר.

אחריות? הם עובדים עליך בעיניים. כשהוא ימות תוך כמה שבועות כבר לא יהיה לך עם מי לדבר. תחזיר וזהו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

השאלה אם הם יתנו זיכוי מלא אחרי זה.

אם הוא ינסה להטעין ולהפעיל אבל המכשיר לא נטען ולא נדלק (הודות לטבילה במים) אז זה DOA (Dead on arrival) והמוצר לא תקין. הם יהיו חייבים לזכות או לשלוח חדש במקום.

• תוכן חדש...