Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, borsood כתב:

האמת, כשאני חושב על זה פעם האחרונה שהייתי בוונדלפארק (קצת לפני הקורונה) לא ראיתי מעשנים בכלל, גם לא טבק, אני מניח שמי שיתפוס ספסל בשביל צדדי אף אחד לא יטפל אליו. לגבי הקופישיופס, התרשמתי שיש הרבה פחות, מי שרוצה ימצא מקום.

לפני 3 שעות, _-? כתב:

מה? מעשנים מלא, בכל מקום. לא מדבר עכשיו על מסעדות בחוץ שאסור ויד ומותר סיגריות ותעשה להם בכוונה, אבל כשאתה מסתובב בחוץ? חופשי חופשי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הייתי בנובמבר האחרון בפעם האחרונה באמסטרדם והיית יכול להתמסטל רק מהעשן בסימטאות.

אני לא הייתי מפחד מהשלג אלא מהמדרכות הקפואות (מניסיון כואב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, borsood כתב:

אמסטרדם: אחד המקומות האהובים עלי, אבל שים לב שדי נמאס להם להיות מרכז הקנאביס העולמי, מה גם שהרבה גורמי פשע נכנסו לשם. עכשיו יש שם הרבה יותר רגולציה לגבי מה אפשר לעשות ואיפה ואם תנסו להתחכם תפגשו את הצד ה"גרמני" והלא נעים של ההולנדים.

לא הייתי כמה שנים, אבל אומרים את זה כבר מעל 15 שנה, זה פשוט לא נכון, לא יודע מאיפה כל המידע הזה מגיע.

כל שנה אני שומע "זהו, נמאס לאמסטרדם מהגראס והתיירים, עוד שבוע אי אפשר לסוע יותר"

• אהבתי 1
פורסם

קצת כיוון אחר מהקלאסיים - פורטוגל (ליסבון או פורטו).

יש עוד יעדים מעניינים יותר מאירופה הקלאסית לטעמי אבל לא הייתי טס אליהם רק לסופש ארוך.

אבל אם יעד זול הייתי בבודפשט פעמיים והולך לטוס פעם שלישית (יש כרטיס לפסטיבל) ואני מאוד אהבתי את המקום. ומה שכיף זה שהוא זול מאוד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מצטרף להצעה - הייתי בליסבון בנובמבר - דצמבר לפני 9 שנים. מזג האויר היה מושלם (קריר ושמיים צחים), יומיים בעיר עצמה ויומיים בסביבה (יום באיזור Cascais ויום באיזור סינטרה, על בסיס תחב"צ). לשים לב שהאוטובובים ביום א' לא הרבה יותר טובים מבשבת אצלנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

מצטרף להצעה - הייתי בליסבון בנובמבר - דצמבר לפני 9 שנים. מזג האויר היה מושלם (קריר ושמיים צחים), יומיים בעיר עצמה ויומיים בסביבה (יום באיזור Cascais ויום באיזור סינטרה, על בסיס תחב"צ). לשים לב שהאוטובובים ביום א' לא הרבה יותר טובים מבשבת אצלנו.

הייתי שם מעל חודש בחצי שנה האחרונה. אם לנים במרכז ליסבון עושים את הרוב ברגל. צריך אבל להיות ספורטיביים זה עיר שכל כולה טיפוס.

מה שכן כשלא היה בא לי ללכת או כשהיה חם מידי לקחתי בולט או אובר (כדאי להוריד את שתיהן) וזה פשוט ככ זול שזה מגוחך.

על תחבורה ציבורית לא עליתי פרט לרכבת לסינטרה. בין ליסבון לפורטו נסעתי ברכב, חשוב לציין שכל הכבישים המהירים הם כבישי אגרה.

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

פות"ש מדבר על חופשה קצרה, זה מה שעשיתי אז (פלוס יומיים בטיסות דרך פריס, עדיין לא היו ישירות. גם לא היה אובר). אכן בתוך העיר אפשר להסתדר ברגל, ושרפתי הקבה קילומטרים בהליכה, אבל טיפה לצאת, אפילו לאקווריום, צריך תחבורה. 

ובליסבון חייבים לנסוע התחתית, יש שם תחנות שכולן אמנות. ממייץ על olaias

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

טוב אז ככה 

בסוף בחרתי בגיאורגיה ובאיחור קל אנחנו עכשיו פה 

בחמישי האחרון נחתנו ונשאר לנו פה קצת יותר משבועיים 

הפסקנו לטייל בעיר העתיקה 

לראות את פסל הדדה לעלות הרכבל לגן הבוטני 

ועוד כל מיני דברים משעשעים 

בעזרת השם בראשון הבא אנחנו שוכרים רכב ונוסיעים לבטומי לשבוע עד יום לפני הטיסה חזור 

רוצה לשמוע המלצות של חברי הפורום 

שהיו  בטביליסי/בבטומי 

מה יש לעשות פה? 

כנראה שמחר ניסע לקארפור שזה מין קניון יש שם מטווח ירי וסופר גדול ועוד כל מיני חנויות שהמליצו עליהם 

בערב כבר קבענו עם סבתא שהיא מקומית שתבוא תשמור עליו ונצא לקזינו 

אשמח לשמוע המלצות לשכם לדברים נוספים שאפשר לעשות,

שמואל

מצב מעט תמונות 🙃IMG_20230402_143142.thumb.jpg.e5887f86fedb7d0d4744192ca1314530.jpgIMG_20230402_143142.thumb.jpg.e5887f86fedb7d0d4744192ca1314530.jpg

IMG_20230402_145509.jpg

IMG_20230402_143144.jpg

PANO_20230402_133358.jpg

IMG_20230402_143253.jpg

IMG_20230402_140630.jpg

IMG_20230402_132549.jpg

IMG_20230402_124616.jpg

IMG_20230330_200006.jpg

עריכה אחרונה על ידי _-?
  • אהבתי 1
פורסם

יש שוק מקומי עם דברים שאפשר לקנות בזול, ביגוד וכו'

במרחק נסיעה 2-4 שעות מחוץ לטיביליסי יש אחלה טבע ונופים.

פורסם

תודה

היה שינוי קטן בתוכניות 

ולמרות שזו לא התקופה נסענו אתמול לגודאורי 

שזה מקום יפיפה 

בעיקרון אפשר לעשות שם סקי אופנועי שלג אבל בתקופה הנוכחית כבר אין 

אס עשינו טיול באגי רגיל 

IMG_20230403_174619.jpg

IMG_20230403_155335.jpg

IMG_20230403_155125.jpg

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...