Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, D1winner כתב:

... כשיוצאים מהאמבטיה החדר קר יותר מהאמבטיה. אז מה זה בעצם נותן?

גם ככה המים חמים ועושים את עבודות החימום כשמתקלחים.

מה אני מפספס?

את החלק של להוריד בגדים בחדר קר לפני המקלחת.

אני שנים עם מפזר חום, מופעל לכמה דקות לפני המקלחת, בדיוק בשביל החלק הזה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

ממליץ על מחמם אינפרא אדום של venta. יותר יקר מהאחרים אבל מחמם חדר אמבטיה גדול תוך שניות. ממש אין צורך לעמוד ישר מולו, זה אפילו יהיה חם מידי.

בכל מקרה הניסיון שלי עם תנורי האינפרא הזולים יותר, שהיו נחלשים במשך הזמן ובסוף מתקלקלים.

לגבי הventa, הדגם הנפוץ מגיע עם שלט. לאחר כמה שנות שימוש קרה מה שחששתי והמחמם הפסיק להגיב לשלט. הזמנתי שלט חלופי וגם זה לא עזר.

משום שכבר היינו רגילים לחימום הזה, נאלצתי לקנות מחמם חדש מהדגם ללא שלט.

אם מישהו יודע להחזיר את הקודם לתחיה, הוא מוזמן..

https://www.venta.co.il/shop/מחממים/מחמם-אינפרא-אדום-super-כולל-שלט-צבע-שחור/

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 13 דקות, amosbmw כתב:

ממליץ על מחמם אינפרא אדום של venta. יותר יקר מהאחרים אבל מחמם חדר אמבטיה גדול תוך שניות. ממש אין צורך לעמוד ישר מולו, זה אפילו יהיה חם מידי.

בכל מקרה הניסיון שלי עם תנורי האינפרא הזולים יותר, שהיו נחלשים במשך הזמן ובסוף מתקלקלים.

זה למה שאלתי מה התקציב וגודל החדר אבל אין תשובה. 

בהמשך להמלצתך על וונטה, מי שמחפש כלי רציני דומה - וויליאם מרסלו. החל מ 1200 ש"ח לדגם הקטן או 600-700₪ לגרסה המעוצבת פחות (סדרת puro) אבל אותו המכשיר למעשה.

הבטחה שלי - מי שקונה ישכח מכל מה שידע על תנורי" אינפרא אדום" של אייס ב 100 שקל.

ליגה אחרת (חימום מיידי, עוצמה פסיכית). 

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...