Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכיתי בהצעה של 28,000 ש"ח על אופל ברלינה מודל 2017,  185,000 ק"ד יד שניה מצורף קישור לאוטו שזכיתי במכרז , אני יכול לבטל את הקנייה בשעות הקרובות בלי לשלם. המחיר שלו ביד2 סביב ה42-45 אלף ש"ח.
מה שרשום באתר של המכרז על הרכב הוא הפרטים הבאים: "לוח שעונים + מערכת מולטימדיה מפורקים,   אופל ברלינה מודל 2017 185,911 ק"מ, יד שנייה. מחיר מחירון: ₪61,600. תיבת הילוכים: אוטומטי צבע: לבן, מנוע: דיזל, נפח מנוע: 1,598 סמ"ק, הנעה: 4x2, מפתח: יש."

https://cars.bidspirit.com/ui/lotPage/cflaw/source/catalog/auction/24311/lot/122128/אופל-ברלינה-מודל-2017-185-911-ק-מ?lang=he

בתמונות רואים את האוטו הוא נראה בסדר ולא מפורק הלוח שוענים עצמו רק במערכת רדיו ומולטימדיה.

אשמח לשמוע אם לדעתכם העסקה כדאית או לבטל אותה? מה יכול להיות ברכב כזה ממכרז אנין לי ניסיון בזה.

תודה רבה מראש

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

ראית את הרכב בעיניים?

בדקת את המחירון המשוקלל (רכב שנסע למעלה מ-30,000 ק"מ בשנה)?

יש לך מידע כלשהו על עבר תאונתי, או, לפחות, ביטוחי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה האינפורמציה שהצלחתי לדלות:

הרכב הנ"ל היה בליסינג עד יוני 2021.

אז הועבר לסוחר שמכר אותו מיד לפרטי (כנראה באשראי)

לרכב אין יותר משנה.

מחיר המחירון המשוקלל של הרכב (בלי העובדה שצריך לשלם עוד אגרה) הוא 44485 ש"ח ( האגרה היא עוד 3200 ש"ח עבור השנה שחלפה והשנה שתבוא.

לדעתי מדובר בנבלה שלא הייתי נוגע בה.

לפני 26 דקות, zaf כתב:

מתוך אתר משומשת 

https://meshumeshet.com/c/26613601

image.thumb.png.5d17a84d8faa83734934c513d6d3d171.png

לגבי הסוחר 3 שנים ותשעה בוודאות מדובר בבאג בתוכנה של האתר.

הריקול שלא נעשה לא יאפשר להעביר בעלות ו/או לבצע טסט ברכב עד ביצועו. 

שורה תחתונה בילבול מוח לא קטן שמתאים בעיקר לסוחרים משופשפים.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש בלוח מכירה של הפורום אוטו כזה סטיישן דיזל אוטומטי 2.0 ליטר, ישן יותר בכמה שנים ועם ק"מ דומה במחיר נמוך יותר, מחבר פורום מוכר שהאוטו אצלו במשפחה מהיום הראשון. הייתי מעדיף אותו למרות שישן יותר. 

אין לי קשר לחר פורום המדובר ולא מכיר אותו. 

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, zvit כתב:

הנה האינפורמציה שהצלחתי לדלות:

הרכב הנ"ל היה בליסינג עד יוני 2021.

אז הועבר לסוחר שמכר אותו מיד לפרטי (כנראה באשראי)

לרכב אין יותר משנה.

מחיר המחירון המשוקלל של הרכב (בלי העובדה שצריך לשלם עוד אגרה) הוא 44485 ש"ח ( האגרה היא עוד 3200 ש"ח עבור השנה שחלפה והשנה שתבוא.

לדעתי מדובר בנבלה שלא הייתי נוגע בה.

לגבי הסוחר 3 שנים ותשעה בוודאות מדובר בבאג בתוכנה של האתר.

הריקול שלא נעשה לא יאפשר להעביר בעלות ו/או לבצע טסט ברכב עד ביצועו. 

שורה תחתונה בילבול מוח לא קטן שמתאים בעיקר לסוחרים משופשפים.

אני מבין קטן מאד, אם תוכל לפרט מעט יותר בבקשה, סליחה.

מה זה ריקול שלא בוצע?

ומה אתה מתכוון שאתה כותב לי מחירון? זכיתי במכרז ברכב ב28,000 ס"ה, כמה יכול לעלות לי התיקונים? לא שווה?

שוב המון תודה על העזרה

עריכה אחרונה על ידי הייתי נהג חדש
פורסם
לפני שעה, הייתי נהג חדש כתב:

אני מבין קטן מאד

לדעתי ספציפית הדגם הזה הוא לא אוטו למתחילים, זה דגם נדיר בארץ עם מנוע שלא נפוץ, חלקים ייחודיים ולא זולים, לא כל מוסך יודע לטפל בו, מצב האוטו לא יודע וכנראה לא מאוד מצויין...

זה רכב לבעלים "מתקדם" שמכיר את התחום הייטב ויודע מה הוא קונה.

למישהו שלא מבין כלום ממליץ לקנות רכב שגרתי ונפוץ שיש בכמויות על הכביש, אפילו אם זה יהיה מודל ישן יותר ולא 2017.

מודל חדש זה לא הכל. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

אני יכול לבטל את הקנייה בשעות הקרובות בלי לשלם

אתה בטוח? קראתי את התקנון של בידספיריט כמה פעמים וההצעה מחייבת אותך לשים כרטיס אשראי ואם אתה מתחרט אז מחייבים אותך על 10% עמלה מסה"כ הקניה.

בכל גם אם צריך לשלם 10% דמי ביטול הייתי מוותר על ה2,800 שקל כשכר לימוד ומבטל את העסקה. 

פורסם

בוא נשים את זה על השולחן: מכרזי רכב הם למקצוענים. כאלה שמבינים ברכב ושיודעים לסחור בו (ואתה יודע מה מאפיין סוחרי רכב). הם יודעים כמה להציע, הם יודעים ממה להתרחק, והם יודעים לחשב את הסיכוי להרויח מכל רכב. ולהודות על האמת - אם זכית במכרז כנראה הצעת יותר מדי.

משאילותיך ניכר שאין לך מושג לאן אתה נכנס.

אם מה שמעניין אותך זה לרכוש רכב לשימושך עשה זאת בדרכים המקובלות, עם אופציה לבדוק את הרכב מכל הכיוונים. זה לא מבטיח הצלחה, אבל זה מצמצם סיכונים. אולי אפילו כדאי לך לשלם למישהו שיעזור לך.

אם אתה רוצה ללמוד לסחור ברכבים - לא יודע לאן לשלוח אותך ללמוד את המקצוע. אבל אין ספק שתצטרך למצוא לך מורה, וגם לשלם שכר לימוד.

• רעיון טוב! 3

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

בוא נשים את זה על השולחן: מכרזי רכב הם למקצוענים. כאלה שמבינים ברכב ושיודעים לסחור בו (ואתה יודע מה מאפיין סוחרי רכב). הם יודעים כמה להציע, הם יודעים ממה להתרחק, והם יודעים לחשב את הסיכוי להרויח מכל רכב. ולהודות על האמת - אם זכית במכרז כנראה הצעת יותר מדי.

משאילותיך ניכר שאין לך מושג לאן אתה נכנס.

אם מה שמעניין אותך זה לרכוש רכב לשימושך עשה זאת בדרכים המקובלות, עם אופציה לבדוק את הרכב מכל הכיוונים. זה לא מבטיח הצלחה, אבל זה מצמצם סיכונים. אולי אפילו כדאי לך לשלם למישהו שיעזור לך.

אם אתה רוצה ללמוד לסחור ברכבים - לא יודע לאן לשלוח אותך ללמוד את המקצוע. אבל אין ספק שתצטרך למצוא לך מורה, וגם לשלם שכר לימוד.

תודה רבה

אם טעיתי אני מעוניין לבטל מידית

אשמח להבין למה ב28,000 ש"ח רכב כזה לא שווה?!

כמה יעלה התיקונים המדוברים?

פורסם (נערך)

אין לי מושג מה מחיר התיקונים. ויש בעיה - אפילו מוסכניק מומחה לאופל לא יוכל לעזור לך עד שירים את הרכב על הליפט. וברכב עם למעלה מ-180,000 ק"מ אני צופה הפתעות.

אין לי ספק שעד שהרכב יעלה לכביש הוא יעלה הרבה מעל 28,000 ש"ח. כמה יותר? אין לי מושג. אבל, כאמור, אם כל הסוחרים הציעו פחות ממך (אם בכלל הציעו משהו) כנראה שהם יודעים למה. אפשר להגיד על סוחרי רכב הרבה דברים רעים, אבל בדרך כלל הם יודעים מה הם עושים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 20 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

אני חוזר שוב על מה שכתבתי מקודם. 

נגיד שהרכב שווה את ה 28.000 ש"ח. 

זה אופל אסטרה דיזל, רכב נדיר מאוד בישראל, נמכרו רק כמה מאות מהדגם הזה, רובן למוניות. הרכב עם קילומטרז' מכובד כאשר באיזור הק"מ הזה כבר מתחיל בלאי גדול לאו דווקא של המנוע אלא של המכלולים ההיקפים. 

זה רכב שהמוסך השכונתי שלך סביר להניח שלא נגע בו אף פעם. זה רכב שלא תמצא עבורו חלקים תחליפים בכל חנות בקלות. זה רכב שייתכן אפילו במוסכים מורשים של היבואן לא מכירים מספיק טוב כי היבואן התחלף. 

לרכב כזה אתה צריך מוסך מומחה שעובד עם המכוניות האלו ביום יום ומכיר כל בורג שם. 

מי שקונה מכוניות כאלה, הם אנשים שמבינים את כל הנ"ל ורוצים ספציפית את הדגם הזה. 

בתור בחירה רנדומלית של סתם רכב עם יחס טוב בין מחיר לשנתון זו יכולה להיות טעות בגלל ענייני האחזקה. בשביל לתחזק כזה רכב בהוצאות סבירות נדרשת הבנה והכרות עם התחום קצת יותר מהממוצע. 

למי שאין את זה, עדיף לבחור ברכב נפוץ שקיים בעשרות אלפי יחידות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 16 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

תודה רבה

אם טעיתי אני מעוניין לבטל מידית

חבר, קיבלת כאן את כל התשובות מאנשים הכי מוסמכים. אם אתה רוצה בכוח לגרור את גוש הברזלפלסטיק הזה שיעמוד בשדה ליד הבית, סבבה. 

אגב אני טועה או שבתמונה גם ידית ההילוכים out of whack?

לא ממש משנה. גם בחצי מהסכום הזה לא הייתי לוקח ולמעשה בכלל לא הייתי לוקח.

,סתכל פה, בימקום.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 19:38, הייתי נהג חדש כתב:

אני מבין קטן מאד,

אז למה קפצת למים הסוערים?

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים. 

יש סוחרי רכב עם קומבינות מכאן ועד רמאללה, שמכירים כל מוסך במזרח התיכון שיכול לחסוך להם 5 שקל על תיקון, ואף אחד מהם לא חשב שהרכב שווה 28,000 ש"ח. רק אתה. 

מקווה מאוד שלא רכשת בסוף את הפגר הזה. 

להרוויח עליו לא תרוויח בשום מקרה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...