Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חיפשתי לאחרונה לקנות ספריי פלסטי דיפ שחור לצביעת סמלים ברכב אבל לצערי לא מצאתי מקום אחד שמחזיק אותו במלאי, באתר שלהם הציאו לי במקומו (כי אזל המלאי כמובן) טייפ נוזלי שלכאורה זהה לספריי, יש אמת בטענה הזאת? לדעתי לא.

מישהו מכיר אתר או חנות שקיים להם במלאי את הספריי או מוצר דומה, כל עוד ניתן לקלף בקלות בעתיד זה יהיה מעולה.

תודה.

פורסם (נערך)

אהלן 

יש באוטו סטור שבחולון ספריי של חברה אחרת שקניתי וצבעתי איתו את הכנף ושני החציאות של הרכב ( מצורפות תמונות ) 

בכנף של הרכב זה יצא ממש לא אחיד ובכללי הצבע לא כל כך "שחור" לטעמי והקילוף של הכנף היה סיוט למרות שהורדתי הכל כמה ימים אחרי שצבעתי 

image.thumb.jpeg.5d8bfc969941c15175ea369329047ffd.jpeg

אני לא כל כך מרוצה מהצבע השחור שיצא והזמנתי דרך buy2US פחיות מקוריות של פלסטי דיפ כי תמיד בווידאו שלהם השחור יותר חזק 

בכל מקרה אם בא לך לנסות ואתה מתכנן רק על הסמלים ברכב אני יוכל להביא לך את אחת הפחיות שיש לי שקניתי מאוטוסטור ( אזור רמת גן ) 

עריכה אחרונה על ידי Daedalus
פורסם

תודה על העזרה, אם אני לא ימצא משהו כנראה שאני יזמין אחד וינסה.

בדקתי כרגע את buy2us ונראה שאני יכול להזמין משם (ניסיתי למצוא ישירות מאמזון אבל גם שם המלאי מוגבל, מוזר).

פורסם

ידוע לי שיש בשוק גם ספריי שנקרא HyperDip שעובד אותו דבר.

לא עבדתי איתו וחוץ מסרטונים לא ראיתי תוצרים כך שהמלצה אמיתית אין לי, אבל לדעתי שווה לבדוק עליו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

חיפשתי מוצרים דומים, את זה שציינת מצאתי רק בסרטון אבל לא מצאתי מקום שמוכר, מצאתי אחד בשם Peel coat אבל אותו הבעיה, אין במלאי.

בכל מקרה, הזמנתי מbuy2us סט של 4 עם שילוח ימי לצערי ,אז... נמתין.

• תוכן חדש...