Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ייתן וירבבו נודניקים כמוך..

אז ידקרו פעם יירו פעמיים אבל בסוף הטובים ינצחו..

מה לא?!?!!

אבל ככה אמא אמרה לי..

וחוץ מזה ככה זה תמיד בסרטים.. :?

שבת שלום

וכל הכבוד

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי ייתן וירבבו נודניקים כמוך..

אלירן

לגבי נושא ההתרבות, למישהו פה יש אחות נאת מראה ובעלת אופי כובש שפנויה למטרה של הרביית צאצאי? אני יכול להבטיח בסבירות גבוהה שהם יצאו נודניקים.

עריכה:

לא לוקח אחריות על המודעה. חזרתי הרגע משלושה ימים של שאנטי אור אהבה וחיבוקים קבוצתיים בשנטיפי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני שמישהו מציע את אחותו.....

אתהחייב לעשות משהו עם השפם!:lol:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דווקא אתמול חזרתי מחוף לבנון ונראה שחלה מגמה מעודדת: שנה שעברה גבו מאיתנו על כניסה 100 ש"ח לרכב.

כשהגעתי לחוף ביום שישי, כבר הכנתי את עצמי מנטלית לצינור שהולכים להכניס לי, ואז התברר שהמחיר ירד לחמישים ש"ח בלבד, ומכיוון שהיינו ארבע ברכב, יצא לכל אחד לשלם 12.5 ש"ח, ותודו שזה כבר סכום הרבה יותר מתקבל על הדעת...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זו לא חאפריות, זה פשע מאורגן, אבל בוא לא נלך לרבנות על סמנטיקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא טרחתי לקרוא את כל השירשור- ועם כל המגיבים הסליחה, אבל בתכל'ס...NITCH צודק במאה אחוז.

גם ככה במדינה הזו דופקים אותנו על כל כך הרבה דברים....

למה שאני לא אקים מחר בוטק'ה ליד הבית שלי ואחסום את רחוב עוזיאל ברמת גן? אני אקנה מדים ואגבה כסף ממי שרוצה ללכת למכולת של העיראקי (כל המכולניקים כאן עיראקים) לקנות שוקו. הרי כולם כאן יגידו שזה מגוכך ואידיוטי- ובצדק, כי יש חוק שהרחוב הוא של כולם. אז למה חוף ציבורי בכינרת הוא לא של כולם?!?

וואלה יופי....כמה גורילות החליטו שמאתיים מטר של מים וחול זה שלהם- ואנשים צריכים לציית?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תנו לי להבין, חוף כדוגמת "לבנון" שבטבריה,

אין להם סמכות לקחת לי כסף על כך שאני נכנס ברגל?

ואני מדבר על כל החופים שסביב הכינרת ..

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

[quote name=nitch

• מישהו יודע אם אכן החניה שלי לצד הכביש לא הייתה חוקית כפי שאמר השוטר?

כן. לפי החוק אינך ראשי להחנות בצד הכביש למרחק של כנתיב נוסף כל עוד אין חנייה מסודרת - אך ורק לצורכי תיקון הרכב או במידה ויש תקלה. וזה גם כן לטווח של לא יותר מ24 שעות

מה שכן, אתה רשאי לפרוק סחורה למשך 10 דקות. מספיק זמן להכנס לכנרת? אני בספק.

מה שכן, שם לא אוכפים את החוק הזה של חנייה בצד ברוב המקרים עקב ריבוי משתמשים :)

ויש כל כך הרבה לכל אורך הכנרת... שקצין משטרה ראשי באזור טבריה אישר (לא על הנייר) את חניית הרכבים לצד הדרך כל עוד הם לא מפריעים לרכב שיתקע לעמוד בצד. הגיון פשוט, מישהו נתקע - הוא לא יכול לזוז הצידה בגלל משפחה ישראלית ממוצעת שפשוט חסמה את דרכו.

אסף - X-COP.

אגב - אין חובה על תשלום אבטחה במסעדות. הכסף לא מגיע למאבטח ולרוב גובים גם על שהייה בחוץ - שלא בשטח האבטחה לפני השומר. דבר שאסוף לפי חוק.

זכותכם לדרוש את אי-תשלום דמי האבטחה - ואסור שיעברו על שקל PER ראש. ולא 2 שקל כמו שהיה נהוג בעבר - ונאסר.

פורסם

כל הכבוד לך

ידוע לך רק מי שנודניק זוכה במשהו, אז אל תפסיק, מציע לך לתבוע את המועצה בעתירה מינהלית ולא לותר.

mortom

• תוכן חדש...