Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, יש להם, אתה לא רוצה לשלם, אל תאכל.

זה לא זכות, אתה יכול לבחור אם לאכול במסעדה או לא, זה לא דומה לזכויות שלנו על החופים בארצנו.

אם במסעדות עסקנין, ידעתם שגביית אבטחה בחשבון היא במילים אחרות "תשמע, בוא תיתן לי סתם כסף כי אני מבקש."

אבטחה היא על בעל המקום ועליו לממן את זה, אין לאף אחד זכות לדרוש מימך תשלום על אבטחה ובכל זאת הם דורשים, והרוב, משלמים.

לפני שאיזה מישהו פה יתחיל איתי וויכוח שזה שקל (או שניים לפעמים) לאדם ושזה לא כואב כ"כ בכיס, זה עיניין עקרוני בלבד.

ע"פ חוק, אתה רשאי לא לשלם את דמי האבטחה (תבקש מהמלצרית והיא תמחוק אותם מהחשבון).

אני לרוב משלם את דמי האבטחה, מלבד מקומות שיש להם את החוצפה לגבות את דמי האבטחה בלי שקיימת אבטחה בכלל.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד ניטש. ואתה בכלל לא נודניק.

לשאלתך בקשר לחניה, אסור לחנות בצידי הדרך.

המשך כך!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כל עניין "דמי אבטחה" מעצבן מאוד.

לפי החוק אין לגבות את התשלום הזה, חד וחלק.

המצב בפועל הוא שברירת המחדל היא להוסיף אותו (שקל או שניים כפול מספר הסועדים), ולבטל אותו לבקשת הסועד.

הנוהג הזה קצת "אפור" מבחינת החוק, הרי היו יכולים לרשום "מצליח" באותה מידה, זה הגיוני באותה מידה. (או "היטל חשמל" או תעריף ארנונה" או כל הוצאה אחרת שלבעל הבית נדמה שהתייקרה בשנים האחרונות)

לגבי מינימום הזמנה לסועד - לדעתי כל עוד זה מצויין באופן בולט מראש זה סביר (מעצבן, אבל זה מה יש. כפי שכבר העירו פה, מסעדות זה לא משאב טבע מוגבל שיש לנו זכות להינות ממנו כמו חוף)

וגם לגבי מינימום גיהוץ באשראי - לדעי כל עוד זה מצויין מראש בשלט בולט זה סביר. (הרי לא חייבים לקבל כ.א מלכתתחילה. אבל אם יש לוגו של ויזה נניח, זה לא לעניין להעמיד אותך במצב של "מצטערים, לא מעבירים מתחת ל40 שקל" אחרי שכבר אכלת.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ויל לגבי עיניין האבטחה.

לאחרונה שמתי לב למגמה של הורדת דמי האבטחה.

אחרי שביררתי את העיניין שלא על הלקוח צריך להיות תשלום האבטחה החלטתי שאני לא משלם יותר אבטחה ואני רק מחכה שמישהו ינסה לעשות לי בלאגן עם זה כדי להיכנס באבו אביו, אבל משום מה, רוב המסעדות לא דורשות יותר אבטחה.

מה שכן, בערים שרמת החיים שם גבוהה, לא רוצה להשתמש במילה "פלצניות", כמו הרצליה, צפון ת"א וכ"ד, עדיין דורשים אבטחה, ואני עדיין לא מוכן לשלם את זה.

מה שגם אבסורד לחלוטין, זה שהאבטחה במסעדות בד"כ מאובטחות ע"י אנשים שהם בגיל משולש משלי...

מה יקרה אם חלילה וחס יבוא איזה מחבל, הרי שהם לא חבר'ה מבוגרים אלא אנשים בשנות ה-20 לחיים, אותו מאבטח בן 50+ יעצור אותו ?

החיים שלנו הם פשוט משחק של כסף, זה מדהים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם הנושא כל כך מדובר אשמח להמליץ על ספר..

שם הספר: האזרח י'

הכותב: עפר קניספל

מי שמכיר בטוח יודע למה אני ממליץ עליו ומי שלא שיקנה...

יום טוב.

פורסם

אכן ספר משובח. הסיפור עם נתן שרנסקי מומלץ במיוחד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד שפנית למשטרה ולא "טיפלת" בזה בדרכם של הישראלים(מכות כמובן)...

ואומרים שח"מיסטית ולא שח"מית:lol: :lol: :lol:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל לי הייתה חברה שח"מית. אם לך הייתה שח"מיסטית, שיבושם לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תראו, מצד אחד כולנו רוצים את הנופים שלנו חופשיים (חופשי זה יותר מחינם!!!)

אבל, וזה אבל גדול, מי יתחזק אותם?! מי ינקה? מאיפה יגיעו המשאבים לכך???

לדוגמא: פעם נחלי הצפון היו מקום שאפשר להיתמקם בו בכיף, לקחת שמיכה, אוהל, אוכל בתיק וללכת לישון תחת כיפת השמיים... לאט לאט חדרו הג'יפים לתודעת מר ישראלי, והוא החל מטייל בארץ ו"כובש" כל פיסת קרקע בתולית תחת גלגלי "קרוניות ה4X4" שלו... משאיר מאחוריהם דרכים פרוצות שיעברו בהן עוד רבים, זבל למכביר, מדורות דולקות, הרס וחורבן...

למרות שהמקום נראה נטוש, יש בו חיים, אילו שלא ממש יכולים לבוא ולהגיד "לך מכאן, אני הייתי כאן קודם, זה הבית שלי, אל תדרוס לי אותו... בבקשה"...

לפמים זה טוב שיש גוף שמארגן ושומר על הניקיון ודואג להפרדה וגבול בין הבית של החיות ובין האתרים של בני האדם. מה לעשות, על זה צריך לשלם...

אבל צריך גם גוף שיפקח על כל אילו כדי שלא תהיה ה"מסחרה" שיש כיום!!!

אותי למשל, לא מעניין שיש מיגלשות, מקום למנגל, ספסלים וכו'... אני רוצה שאני מגיע למקום יהיה נקי...

אגב פחי זבל, "תופעה מוזרה" שחזיתי בה באירופה, אנשים לוקחים את הזבל שלהם איתם!!!

הם לא משאירים אותו בשטח, גם לא בפחי הזבל...

אני גר ליד יער בן שמן, אין לכם מושג מה הולך שם אחרי ל"ג בעומר נניח... ערמות של זבל ששועלים ושאר חיות נוברים בהן... זה מסוכן לחיות וגם לנו...

לא יקח הרבה זמן עד שיכריזו על היער הזה כמקום סגור ויקחו דמי כניסה...

לנו בארץ יש דבר ניפלא שניקרא "טבע"!!!

יש מקומות בעולם הנאור שאין להם את זה, לא בחינם לפחות....

מר ישראלי מניע את הג'יפ שלו, נוסע חצי שעה ומגיע לאיזו שמורה או נחל או גבעה קטנה, ללא דמי כניסה לרוב. בארופה אין כמעט את זה, רוב השטחים הם פרטיים. הפארקים והשמורות מדהימים, אבל הם בתשלום...

צריך לשמור ולשמר את מה שיש לנו כדי שלבנים שלנו יהיה טבע חופשי, וחופשי זה יותר מחינם!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מישהו במשרד הפנים קורא אותך...

http://news.walla.co.il/?w=//729165

כשפניתי למפקח על החופים, הוא אמר שכבר יש תביעה נגדם שמתנהלת בימים אלו ממש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

זה בסדר גמור שייקחו כסף עבור תחזוקה ושמירה על המקום , אם באמצעות מיסים , ואם באמצעות תשלום לגוף מסודר.

אבל למה צריך לחלק את כל אוצרות המדינה לכל עושק מורשה ?

איזה שרות ובאיזה זכות דווקא X קיבל את הזכות על חוף מסויים , ומה הוא נותן עבור בור הזהב הזה?

שיעבירו את כל החופים לרשות אחת (עם כל השחיתויות שיצצוצו בה , מדובר עדיין על עם ישראל) ולא יחלקו את העוגה למקורבים ללא מכרז פומבי לכל הפחות.

מה גם שחלק גדול מהחופים הללו הינם תוצאה של השתלטות עבריינית , ולא ברשות כלשהי... :evil:

פורסם

QUOTE=שמר]זה בסדר גמור שייקחו כסף עבור תחזוקה ושמירה על המקום , אם באמצעות מיסים , ואם באמצעות תשלום לגוף מסודר.

אבל למה צריך לחלק את כל אוצרות המדינה לכל עושק מורשה ?

איזה שרות ובאיזה זכות דווקא X קיבל את הזכות על חוף מסויים , ומה הוא נותן עבור בור הזהב הזה?

שיעבירו את כל החופים לרשות אחת (עם כל השחיתויות שיצצוצו בה , מדובר עדיין על עם ישראל) ולא יחלקו את העוגה למקורבים ללא מכרז פומבי לכל הפחות.

מה גם שחלק גדול מהחופים הללו הינם תוצאה של השתלטות עבריינית , ולא ברשות כלשהי... :evil:

יש לי חברים שהם מורי דרך ומדריכי גלישה וטיפוס...

אתה יודע איך מכנים את הגוף זה שאמור לשמור על האתרים בישראל נקיים וכו'?

החברה להגנב הטבע...

וזה כי הם מספחים לעצמם שטחים, מגדרים אותם, ולא נותנים לאף אחד להיכנס...

אני לא אומר שהם לא עושים את עבודתם נאמנה, במיקרים מסויימים...

אבל יש לא מעט אתרים שסגורים לציבור ללא כל סיבה...

זה מה שיקרה אם יהיה גוף אחד שיאחד את נושא החופים... אגב, יש גוף שדואג להגן על חופי הים מתיכון... ולא נראה שהוא עשה משהו בפרוייקט סיי אנד סאן ודומייו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה שגם הגופים הציבוריים שולחים את ים לקופה , לא אומר שצריך לתת לכל מיני גורמים עבריניים ו/או נובורישים להשתלט על הרכוש הציבורי.

שינקו את החב' להגנת הטבע/רשות הגנים הלאומיים מכל השחיתות - אין סתירה בין מה שאני כותב עליו לבין נקיון כפיים ציבורי (יודע שזה מושג ערטילאי , בכל זאת).

פורסם
תשמע...אתה קרציה לא נורמאלית.:shock:

יש לי לפעמים לקוחות כמוך בעבודה ,אם אתה היית נכנס אלי לסניף היית מקבל בטוח מכות.

אני יכול לומר שממש יוצא החשק לעזור לאנשים כמוך,ומנסיון הם תמיד נדפקים בסוף...:???:

לעומת זאת הלקוחות הקלילים תמיד מקבלים את השירות הטוב ביותר וברוב הפעמים גם מעל ומעבר...אני בטוח שההתחכמויות שלך דפקו אותך לא פעם בחיים ואם לא אז זה בדרך...צפה פגיעה.שים את עצמך מהצד השני ,גם אתה לא היית שמח במיוחד להתקל בטיפוס כמוך (או אולי כן וזה היה הופך לסיפור אהבה...)

אי אפשר לתקן את העולם.אפשר לנסות ולשפר אבל לא בדרך שלך...

אני אשמח לדעת איפה אתה עובד, כדי לעולם לא לעשות איתך עסקים.

יש כאלה שהם קרציות מסיבה מוצדקת, כמו כאן, ויש כאן שהם קרציות בנשמה.

גם אני לא מוותר על דברים שמגיעים לי. ככה אני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...