Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי סיטרואן אירקרוס C5 שנתון 2019. המוכרים אמרו לי שיש מערכת מיגון קוברה של פוינטר  ויש גם בתא כפפות מסמך המראה שהותקנה מערכת כזו. אין קודן ברכב. לטענתם פעם או פעמיים במהלך השנים, התקשרו אליהם לברר לגבי מיקום חשוד של הרכב. עשו לי ביטוח מקיף לרכב (לפי מספר הרישוי) ולא נשאלתי לגבי מערכת המיגון, ככל שראיתי גם לא כתוב משהו לגבי זה בפוליסה.

שאלות:

א. הופתעתי שאין קודן ברכב. בכל רכבי הליסינג (מיצובישי אאוטלנדר ב 6 שנים האחרונות) מהעבודה היה קודן ומערכת איתור. איך זה שזה לא נדרש כאן קודן? האם אני צריך לשאול שאלת קידבג את הביטוח?

ב. אם יש מערכת מעקב שמדווחת על מיקום חשוד של הרכב, האם זה כרוך בתשלום. המוכרת לא ידעה לענות לי על כך. אם יש תשלום, איך זה מתבצע? האם אני צריך ליזום את זה?

תודה לעונים

פורסם

מערכת איתור עם מוקד זה בטוח לא בחינם, אתה צריך לעשות מנוי ולוודא שהמערכת תקינה. 

לגבי הקודן תגיד תודה שאין, עדיף בלי הצרה הזו

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

בנוסף ממליץ לבדוק בפוליסה שלך מה כתוב בסעיף המיגון. לא כדאי להגיע לרגע שתצטרך את הביטוח ולא תקבל תשלום בגלל שלא עמדת בדרישות המיגון

תתחדש!

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...