Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, sperial כתב:

האם יש הודאה מתועדת (בכתב או בהקלטה) של נהג האוטובוס?

ב"תיעוד מצולם" כוונתי לסרטון ממצלמת דרך. אני מבין שאין לך.

הבעיה בתאונות מסוג זה היא הנטיה להאשים את הרכב שמאחור ותביעת נזקי שני כלי הרכב מבעליו. עלייך לצפות לתביעה מצד חברת האוטובוסים (בתקווה שלא תגיע).

לגבי הנזקים לרכבך - אכן מקובל לבצע הערכות שמאי בשלבים, בכל פעם שמקלפים עוד קליפה מהבצל. אבל זה לא מצריך הגעת חלקי החילוף, אלא רק השמאי.

ועוד דבר - ברכב כה חדש הנטיה שלי היא להמליץ על מוסכי יבואן, שיספקו חלקים מקוריים.

ועוד דבר חשוב, שהוזכר אך לא לגמרי במפורש - איפוס של מערכות. ספציפית צריך להזכיר את מכ"מ הבלימה האוטונומית וה-ACC. לפחות במוסך שבו אני מטפל ברכב (מרשת צ'מפיון) יש עמדה ייעודית לכך.

לצערי, אין לי תיעוד שכזה כי באמת שהייתי כל כך בלחץ שלא חשבתי על זה באותו רגע.

אבל איך תגיע תביעה? הייתה תקלה באוטובוס לפני כניסה לכיכר ומכיוון שהייתה בעלייה אז האוטובוס עשה רוורס.

בחרתי במוסך מורשה של היבואן (גם אני שייכת לצ'מפיון).

שאלה קצת דבילית - עדיף לקבל חלקים מקוריים או לנסות לתקן בעצמי (לבטל את התביעה ולטפל לבד)? אני פתאום לא כל כך בטוחה שזה ילך למקומות דברים אחרי שאין לי למעשה שום הוכחה...

עריכה אחרונה על ידי redcurry
פורסם

צריך לקבל הערכת מחיר וירידת ערך ולקבל החלטה לפיהם ולפי גובה ההשתתפות העצמית וצפי עלית הפרמיה.

לפי הנסיבות עלייך לתבוע את חברת האוטובוסים, אבל אני לא בטוח שזה יהיה פשוט, בהעדר תיעוד של ההתרחשות או הודאה של הנהג הפוגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 16.9.2022 בשעה 00:25, redcurry כתב:

למה לא למכור? לא נעים לי לנסוע על רכב שהיה פיקס ועכשיו תוקן והוחלפו בו חלקים...

את מודעת לזה שלפי החוק יש אחוז מסוים של נזק טרם מסירה שלא צריך לדווח עליו? (לא זוכר אם 3% או 5%)

ככה שזה גם יכול לקרות בתיאוריה גם טרם המסירה ולא תדעי על זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...