Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש, בן פחות משנה, עם תאונה קלה מאחורה אשר מצריכה החלפה פגוש.

התיקון נראה יותר גרוע מאשר הפגוש לאחר התאונה.

כמובן שאני תובע את צד ג' שפגע בי.

אבל אם גם לאחר ניסיון נוסף לתיקון של בעל העסק, לא אהיה מרוצה - מה אני יכול לעשות?

כרגע הפגוש החדש לא מורכב על הרכב, כי הוא מנסה מחדש לתקן אותו

האם יש לי אופציה לפנות למוסך אחר?

התהליך היה שהגיע שמאי, הלכתי למוסך לתיקון אבל התיקון נראה לא טוב.

תודה

פורסם

שמאי שאתה הבאת ?   שמאי של חברת הביטוח ?  שמאי שבעל המוסך הביא ?

האם זהו מוסך הסדר או מוסך שאתה משלם לו ישירות ?

במידה ואתה נושא בעלויות של השמאי ושל התיקון -> תפנה לשמאי.

אחרת, אתה בבעיה. הם ינסו להתחמק מאחריות..

פורסם
לפני 35 דקות, guya72 כתב:

שמאי שאתה הבאת ?   שמאי של חברת הביטוח ?  שמאי שבעל המוסך הביא ? שמאי שנבחר מרשימת השמאים של חברת הביטוח של הרכב הפוגע, אבל אני חושב שיש קשר בין השמאי למוסך המתקן

האם זהו מוסך הסדר או מוסך שאתה משלם לו ישירות ? מוסך שאני משלם לו ישירות, מוסך פחחות 

במידה ואתה נושא בעלויות של השמאי ושל התיקון -> תפנה לשמאי. לשמאי לא שילמתי

אחרת, אתה בבעיה. הם ינסו להתחמק מאחריות.. מה קורה אם התיקון לא לשביעות רצוני, אבקש את החלקים הישנים שלי ואלך למוסך אחר?

תודה רבה

פורסם
לפני 51 דקות, guya72 כתב:

האם זהו מוסך הסדר או מוסך שאתה משלם לו ישירות ?

במקרה של ההורים שלי, כשהלכו למוסך הסדר שילמו לו ישירות, פשוט בשיק דחוי ל-3 חודשים קדימה ועד אז קיבלו את ההחזר מהביטוח. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, galantsport כתב:

התיקון נראה יותר גרוע מאשר הפגוש לאחר התאונה

תוכל להסביר יותר בפירוט מה הבעיה בתיקון?
על פניו לפי התאור שלך צריך להחליף פגוש, כלומר להביא פגוש חדש, לצבוע אותו לפי צבע הרכב ולהרכיב אותו.
מכאן אני מנחש שאו שהצבע לא מתאים בדיוק לשאר הרכב או שהפגוש הותקן בצורה מרושלת.
אולי אם נבין טוב יותר מה הבעיה נוכל לייעץ מה כדאי וניתן לעשות.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

אתה בחרת את המסוך או שהפנו אותך?

באוטו מותקן גם וו גרירה שעקב התאונה הוחלף בחדש

בעל המקום של ווי הגרירה הפנה אותי אליו ואף בא איתי לפחח (פה חשדתי)

לפני שעה, farkash7 כתב:

תוכל להסביר יותר בפירוט מה הבעיה בתיקון?
על פניו לפי התאור שלך צריך להחליף פגוש, כלומר להביא פגוש חדש, לצבוע אותו לפי צבע הרכב ולהרכיב אותו.
מכאן אני מנחש שאו שהצבע לא מתאים בדיוק לשאר הרכב או שהפגוש הותקן בצורה מרושלת.
אולי אם נבין טוב יותר מה הבעיה נוכל לייעץ מה כדאי וניתן לעשות.

לטענת המקום הוא הביא פגוש מקורי וחדש אשר מגיע לא צבוע וללא חורים לחיישני חניה 

הוא צבע אותו, ורק אחרי זה עשה את החורים לחיישני החניה, וזה נראה גרוע ביותר.

עכשיו הוא אמר שהוא שוב יזמין את החלק האמצעי של הפגוש, יקדח עם מקדח מיוחד לטענות ולא מקדח כוס ושוב ישלח לצביעה את החלק.

צירפתי כמה תמונות, מדובר בסקודה קודיאק אחרי מתיחת הפנים.

אני מצרף מספר תמנות של הפגוש שרצו להתקין היום, כולל צילום הכיתוב, אם ניתן לאמת אם זה אכן מקורי וחדש?

תודה רבה

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

פורסם

קודם כל זה באמת נראה זוועה.
לגבי מקוריות החלק, אין לי שום דרך לאמת את זה חכה לעוד תגובות.
זה שהוא מגיע לא צבוע זה מאוד הגיוני.
השאלה הנשאלת היא האם לא ניתן להזמין את החלק המקורי הזה עם החורים כבר?
לפחות אתה מקבל התייחסות, אני מקווה שהוא באמת יתקן את זה כמו שצריך בפעם השניה.

פורסם

אז חברת הביטוח והשמאי מטעמה לא השפיעו על בחירת המוסך.

כך שהמקרה לא שונה מכל אחד שהולך לאיש מקצוע ולא מרוצה מאיכות העבודה, אתה צריך להתמודד עם איש המקצוע שבחרת, זה לא קשור לתביעה.

אתה צריך לתת לו הזדמנות לבצע את התיקון באיכות מתאימה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עוד "בעל מקצוע" שלמד מאבא שלו שלמד מסבא שלו שאפילו לא יודע להתאים מקדח כוס לקוטר של החיישן, תדרוש החזרה של הרכב למצב הקודם (תביא לו צילום של פגוש עם חיישנים מקורי שילמד איך צריך להראות). אין לך מה להחליף מוסך פשוט תעמוד על זה שהעבודה תעשה על הצד הטוב ביותר. לפעם הבאה (שלא תבוא) תבקש המלצה למוסכים.

פורסם (נערך)

הבעיה שמוסך לא צריך להתעסק בעבודה הזו כנראה. מוסך צריך במקסימום לפרק ולהרכיב פגוש חדש וצבוע לפי קוד צבע, ולא להתחיל לבצע קידוחים כדי להתאים חיישנים.
אם היה הולך למתקין מקצועי עם הפגוש אחרי צביעה בלי שחוררו אותו היה מקבל עבודה שכנראה הייתה זהה למקורי. הרי מתקינים חיישני חניה על ימין ועל שמאל בפגושים צבועים לרכבים שמגיעים לארץ וזה נראה פי 100 יותר טוב מזה.
הבעיה שהתיקון נעשה במסגרת הסדר ביטוח, הביטוח לא ישלם על צביעה+התקנת פגוש לבעל מקצוע אחד ובנוסף למתקין על התקנת החיישנים ולכן הלקוח משלם את המחיר.
אם הבחור לא יודע לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר עדיף שפשוט יגיד את זה, אולי יוסיף לחשבון עבודות חוץ וישלח את הפגוש הצבוע למתקין איכותי.

ממה שאני זוכר לחיישנים גם יש תושבת שאמורה לדאוג לכך שהם יישבו בחור בלי שרואים את הקידוח. לא ראיתי את זה פה, ואולי זו הבעיה לא הקידוח. משהו כזה. אם כן הבחור לא בכיוון בכלל... ממש חוסר מקצועיות. אולי כדאי לבקש ממנו שפשוט יצבע את הפגוש ויתקין וללכת למתקין טוב שיתקין את חיישני החניה.
מקווה שזה הסתיים על הצד הטוב ביותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

השמאי בגמר העבודה.. אמור לראות את מצב הרכב, ולאשר כי הכל תקין.

הם בד"כ - שוכחים.. להגיע שוב למוסך ולאשר את התיקון,  לראות כי  הרכב בסיום העבודה, חזר למצבו הקודם והתקין.

דבר עם השמאי - התלונן על התיקון - והשמאי יבדוק.. ובד"כ השמאי מבקש מהם לבצע תיקון חוזר.

זכותך המלאה - לקבל את הרכב במצב תקין כפי שהיה לפני התאונה.

[ בד"כ השמאי אומר למוסך לבצע תיקון חוזר.
במידה והשמאי  יחליט כי התיקון בסדר.  

עדייןבאפשרותך לפנות ולהתלונן לחברת הביטוח . שיכנסו ויבדקו את תלונתך.

ושוב - בד"כ - הם מאשרים תיקון חוזר ]

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...