Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD אוטוטו מושקת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב זה יש בידי נתונים על שני דגמים:

BYD ATTO3

BYD Atto 3: Price and Specification sheet (2022)

אורך 445.5 ס"מ

רוחב 187.5 ס"מ

גובה 161 ס"מ

בסיס גלגלים 272 ס"מ

גודל תא מטען 440 ליטר

גודל סוללה 60.4kWh

טווח: 420 ק"מ

הספק: 204 כ"ס

0-100 שניות: 7.3

הנעה קדמית

מערכות בטיחות מקוריות כולל ניטור בשטח מת

מחיר: 199990 ש"ח

BYD TANG

BYD Tang EV 2022 front

אורך 487 ס"מ

רוחב 195 ס"מ

גובה 172.6 ס"מ

7 מקומות

גודל תא מטען 235 ליטר (7 מושבים)

940 ליטר (5 מושבים)

גודל סוללה: 86.4kWh

טווח: 400 ק"מ

הספק: 509 כ"ס

0-100 שניות: 4.6

הנעה כפולה

יש אישור לוו גרירה עד 1500 ק"ג

מחיר 299990 ש"ח

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש את השיחה המקבילה על החזירות של היבואנים.... והנה באה ההשקה הנחמדה הזאת.

יש לנו כאן רכב, שנמכר באוסטרליה (החל מלפני כמה חודשים) ב 47000 דולר אוסטרליים , 45 אלף לגרסה קצרת הטווח. דולר אוסטרלי זה 2.3 שקל, או כ100000 בסך הכל.

על הרכב הזה יש מיסוי של 10%, ועוד 6% מכס.

I am speechless

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

יש סיכוי שזו הולכת להיות נקודת פיתול בשוק הרכב החשמלי הישראלי - רכב סיני עם המון מכירות וקרדיט בסין אבל בלי הצלחה באמת משמעותית מעבר לזה הולך על כל הקופה: עושה קמפיין מוכוון טכנולוגיה ושם מחיר בליגה של הגדולים, במקום ללכת על המובן מאליו הסיני של מחיר נמוך/נגיש

אם זה יעבוד ליבואן, ההפסד הוא של כולנו - תוך שתי דקות MG (עם MG4) וג'ילי והשאר יישרו קו. זה לא עבד היום בשום מוצר אחר (בסלולור הם מנסים,  בינתיים ללא הצלחה).

ההימור שלי - היבואן יצליח

עריכה אחרונה על ידי OF
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, OF כתב:

יש סיכוי שזו הולכת להיות נקודת פיתול בשוק הרכב החשמלי הישראלי - רכב סיני עם המון מכירות וקרדיט בסין אבל בלי הצלחה באמת משמעותית מעבר לזה הולך על כל הקופה: עושה קמפיין מוכוון טכנולוגיה ושם מחיר בליגה של הגדולים, במקום ללכת על המובן מאליו הסיני של מחיר נמוך/נגיש

אם זה יעבוד ליבואן, ההפסד הוא של כולנו - תוך שתי דקות MG (עם MG4) וג'ילי והשאר יישרו קו. זה לא עבד היום בשום מוצר אחר (בסלולור הם מנסים,  בינתיים ללא הצלחה).

ההימור שלי - היבואן יצליח

זה לא הליגה של הגדולים, זה יותר יקר, זה הליגה של המטומטם מי שיקנה.

האיוניק 5 יותר ארוך יותר רחב יותר חזק יותר טווח יותר סוללה טעינה יותר מהירה ויותר מוניטין. באוסטרליה האיונוק 5 יקר ביותר מ %30! מה byd!!!

גם אם משקללים שאת האיוניק לא ניתן להזמין לפני עליית המס, והמחיר יעלה ב 10%, פער המחירים שיהיה , לא מצדיק לקנות במחיר המגוחך הזה עכשיו ועדיף לחכות למלאים או לקנות mg שנמכר בכל העולם במחירים דומים לאטו 3 ובארץ ב 50000 אלף שקל פחות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Uri-G כתב:

זה לא הליגה של הגדולים, זה יותר יקר, זה הליגה של המטומטם מי שיקנה.

האיוניק 5 יותר ארוך יותר רחב יותר חזק יותר טווח יותר סוללה יותר מוניטין. באוסטרליה האיונוק 5 יקר ביותר מ %30! מה byd!!!

גם אם משקללים שאת האיוניק לא ניתן להזמין לפני עליית המס פער המחירים שיהיה להם לא מצדיק לקנות במחיר המגוחך הזה עכשיו.

אני לא מתווכח, זו קנייה לא סבירה. אבל גם לקנות GV60 בסיסית ב 100,000 יותר מהאיוניק זו לא החלטה לגמרי סבירה (כלכלית), ויש רשימת המתנה.

אין פה מודעות צרכנית, בשום תחום, לכן אני חושב שההימור של היבואן, לצערי, יצליח

(ד"א אני רואה שהמחירים מופיעים גם בכלכליסט, זה הדיווח למשרד התחבורה, אולי בפרקטיקה זה יהיה פחות) 

עריכה אחרונה על ידי OF
פורסם

ענין של זמינות כנראה. אין באמת סיבה להעדיף את האוטו הזה על האיוניק 5 באותה סביבת מחיר, אלא אם היונדאי פשוט לא נמצאת בחנות. אם המחיר שפורסם כאן הוא אכן המחיר, מה שנראה מאוד, אבל מאוד, לא סביר, מדובר ניצול העובדה שאין מתחרות נגישות כרגע.

פורסם (נערך)

לא אמור להיות הבדלי זמינויות של האיוניק 5 או האטו 3 בין האוסטרלים ולנו(ועוד הרבה רכבים חשמליים שיש לאוסטרליה ולנו אין ולכן גם פערי המחיר אמורים להיות בהתאם),השאלה היא למה יש?

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

מאחר שמקור המחירים ידוע לי (ומופיע בעוד כמה אתרים ברשת) אני מהמר על פעולת הסחה של היבואן. מן הסתם הדגמים עם המחירים האמיתיים ירשמו אחרי ההשקה הרשמית.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל אופן לא מאמין שימכר פחות מ180..

ואני לא חושב שזה שווה את הכסף.

הייתי מצפה מרכב סיני שאף אחד לא מכיר אותו להיכנס לשוק בהדרגיות. גילי עשתה את זה והצליחה בענק, הם התחילו עם מחירים עממיים לגמרי, איוויז וסקיוול שעפו על כצמם מדשדשים עם כמה מאות מכוניות בלבד..

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 5 שעות, PriceDevil כתב:

בשלב זה יש בידי נתונים על שני דגמים:

BYD ATTO3

BYD Atto 3: Price and Specification sheet (2022)

אורך 445.5 ס"מ

רוחב 187.5 ס"מ

גובה 161 ס"מ

בסיס גלגלים 272 ס"מ

גודל תא מטען 440 ליטר

גודל סוללה 60.4kWh

טווח: 420 ק"מ

הספק: 204 כ"ס

0-100 שניות: 7.3

הנעה קדמית

מחיר: 199990 ש"ח