Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנה 4 עולה 5000 שקל? אודי A3 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כולל הטיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוציא פירוט הטיפול ותפנה למוסך רון ת"א ( מתמחה ברכבים גרמניים), תראה כמה עולה אצלו טיפול זהה.

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עזוב את המרכזי. גש ל TG באימבר 10 פתח תקווה. אתה תופתע לטובה גם מהמחיר, והכל עם חלפים איכותיים מקוריים או ODM (אותו היצרן של המקוריים רק ללא הסמל של אאודי) .

ככל הידוע לי אין כל צורך בהחלפת שמן גיר בנסועה כזו נמוכה. וטווח בזמן הוא בדרך כלל 6 שנים או 60K המוקדם מבניהם.

ראה כאן מחזורי טיפול, שמן ממסרת (גיר) כל 40K מיילים שזה 60K בקילומטרים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

שמן גיר אחרי 30 אלף קילומטרים,

פלגים אחרי 30 אלף קילומטרים. ...

קיבלת הצעה אוטומטית  לבצע טיפול מספר 4, כאילו הרכב עבר 60 אלף קילומטרים. 

הרכב כבר מחוץ לאחריות, אין חובה להגיע למוסך מרכזי ואפשר לעבור למוסך שיפעיל שיקול דעת.

• רעיון טוב! 2

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פלאגים ב 30 אלף, לא ידעתי שאוודי זה רכב עם כאלה עלויות אחזקה מטורפות/הזויות. 4 אלף טיפול 30, זה פשוט הזוי. 

פורסם

לסמל יש פרמיה גם בתחזוקה.

אגב, באותו מוסך מורשה הלקוח יכול לדרוש להוריד מהטיפול החלפת שמן גיר ופלגים.  אז זה יהיה פחות מפחיד, אבל עדיין יקר לטיפול סטנדרטי.

פורסם

שמן גיר ופלגים זה בגלל שעושים טיפול 4 שנים שזה טיפול 60.000 ושם יש את הפריטים האלו.

מטפלים לפי זמן או לפי ק"מ, כמובן שאפשר לבקש לא להחליף את זה.

ואז מתישהו פותח השירשור ירצה למכור את הרכב, מישהו יעלה לפורום את הספר טיפולים שלו ויגידו לו - תראה הוא לא עשה טיפולים לפי זמן, אלא לפי ק"מ, שמן גיר מתחמצן גם כשלא נוסע, זה לא טוב, רכב מוזנח, חפש אחד אחר 😁

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

פורסם (נערך)

בוקי, היית מחליף שמן גיר ופלאגים כל 30 אלף קילומטרים כי עברו 4 שנים?

מדובר ב 2000₪ לפני עבודה  ומע"מ.

לא מכיר עוד רכב שצריך להחליף שמן גיר אחרי 4 שנים,  בלי קשר לנסועה.  6 שנים יותר מוכר. 

פלגים אני לא ראיתי שמישהו מחליף בחצי מהקילומטראז המתוכנן על עיוור, גם הם מתחמצנים? 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

פורסם

צריך להחליף שמן גיר גם באאודי וגם בטויוטה, אבל לא כל 30 אלף קילומטרים.

באאודי חייבים אחרי 60 אלף, בטויוטה רצוי אחרי 60 אלף .

חוץ מזה, גירים שונים, שחיקה שונה.

פורסם
לפני 12 דקות, vladclar כתב:

בוקי, היית מחליף שמן גיר ופלאגים כל 30 אלף קילומטרים כי עברו 4 שנים?

המוסך הוציא הצעה לטיפול לפי הוראות יצרן. שזה זמו או ק"מ לפי הקודם. 4 שנים עושים טיפול 60 אלף גם אם בפועל עשה 20 אלף.

לא רוצה להחליף חלק מהדברים - אין בעיה, אל תחליף. 

אבל זה לא משהו שמוסך מורשה יציע  ביוזמתו, הוא מבחינתו מצבע מה שרשום בהוראות.

לגבי מה אני הייתי עושה, אני חושב שרכב שלא הוחלף בו שמן מנוע שנתיים ועשה בשנתיים 20.000 ק"מ, לא קרה לו כלום אבל בפורום לרוב ממליצים להימנע מקניית מכוניות כאלה.

פורסם (נערך)

הצעה יחסית יקרה. גם בתמחור של העבודה. אני מניח שהמחירים פה לפני מע"מ.

הם גובים על טיפול 650 ש"ח ואז על החלפת נוזל בלמים/מסנן מזגן/מסנן אוויר ומצתים בנפרד. כלומר רק העבודה על החלפת שמן מנוע היא 650 שקל לפני מע"מ.

לדעתי תוכל לסגור את הסיפור בכמה אלפים פחות אם תטפל במוסך לא מורשה ואת שמן הגיר תקנה לבד.

לדוגמא:

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-גיר-אוטומט-צהוב-febi-dsg

יוצא לך 455 שקל לשמן לעומת 1600 (כולל מע"מ).

כבר חסכת מעל אלפייה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • תוכן חדש...