Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם.

יש לי תקציב של 40k מקסימום (כולל תיקונים קטנים אם צריך ואם ייכנס גם מובילאיי) לרכב ראשון.

עד כהראיתי ושקלתי המון רכבים מקיה פיקנטו וi10 דרך טויוטה יאריס וכו כך שאין לי קטגוריה ספציפית, אלא רכב לא גדול שיסיע לרוב אותי בלבד אזור ה-80 קמ ביום.

הדרישות הן בעיקר אמינות, בטיחות (מה שמטריד אותי ברכבי המיני) ונוחות יחסית לנסיעות בכבישים בינעירוניים ומהירים.

כרגע ספציפית ההתבלטות היא על הונדה סיוויק 2009 אוטומט דגם ספורט 1.8 יד שניה פרטיות. עשה 145000 קמ, ספר טיפולים מלא וטיפול לאחרונה של כמעט הכל (שמנים, פילטרים, משולשים, בלמים..) ועושה רושם שהבעלים מבין והשקיע ברכב. מבקש 33000 שח עם התגמשות מוגבלת מאוד בהתאם לבדיקה במכון (כאלף של מעל לוי יצחק).

מה דעתכם? האם יש אלטרנטיבות עדיפות?

תודה מראש 🙏

פורסם

במידה והרכב באמת שמור נראה עסקה טובה

זה דגם סדאן או האצ'בק?

הוא אמור לתת לך מענה להכל נוחות מנוע ואמינות

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אם התקציב כולל ביטוח (יקר מאוד לנהג חדש/צעיר) אז תיאלץ להתפשר על השנתון.

עיון במודעות ביד 2 הראה,שיש 2012/13 בדיוק בתקציב שלך (אם יש לך רזרבה לביטוח)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 3 שעות, איש שמח כתב:

במידה והרכב באמת שמור נראה עסקה טובה

זה דגם סדאן או האצ'בק?

הוא אמור לתת לך מענה להכל נוחות מנוע ואמינות

האצ'בק, הבנתי שהוא עדיף ברוב האספקטים

לפני 19 דקות, colauti 9 כתב:

אם התקציב כולל ביטוח (יקר מאוד לנהג חדש/צעיר) אז תיאלץ להתפשר על השנתון.

עיון במודעות ביד 2 הראה,שיש 2012/13 בדיוק בתקציב שלך (אם יש לך רזרבה לביטוח)

אין לי לא חדש ולא צעיר אבל בכל זאת עדיין יותר יקר נגיד מפיקנטו או אפילו יאריס לפי מה שבדקתי, אותו כנל לאגרת רישוי.. אבל 1000-1500 שקלים שנתיים בתמורה לאמינות ולא לראות מוסך כל ראשון וחמישי שווה לי..

ובעקרון לא הכללתי את הביטוח בתקציב הוא מעבר אליו. פלוס ראיתי את המודעות של 2012/2013 אבל בשיחות שעשיתי עם חלקם או שהיסטוריית הטיפולים לוקה בחסר או שהם לא מסכימים/מתחייבים לבדיקה והקילומטראז' דומה לזה עליו מדובר (130k+) והממוצע השנתי עולה..

האם יש איזו עדיפות מיוחדת לשנתון 12-13 לעומת 09 (מעבר לפחות זמן כביש כמובן)?

ושוב, אם יש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח לשמוע 👂

תודה רבה לכם :))

פורסם

סיויק האצ'בק בשנתון הזה כמדומני גיר רובטי תבדוק האם הוא מתאים לך מבחינת נוחות ואמינות 

לי היה סיויק סדאן מהשנתון הזה 4 שנים ו70K קילומטר עם אפס תקלות מלבד טיפולים בזמן

ותושבת מנוע צריכת הדלק ממוצע 1/11.5 ואפשר להגיע בבין עירוני ל1/15 

פורסם
לפני 28 דקות, אביגדור2 כתב:

סיויק האצ'בק בשנתון הזה כמדומני גיר רובטי תבדוק האם הוא מתאים לך מבחינת נוחות ואמינות 

לי היה סיויק סדאן מהשנתון הזה 4 שנים ו70K קילומטר עם אפס תקלות מלבד טיפולים בזמן

ותושבת מנוע צריכת הדלק ממוצע 1/11.5 ואפשר להגיע בבין עירוני ל1/15 

זהו ידעתי שבשנתון חלק רובוטי וחלק אוטומט אז ווידאתי עם המוכר ומדובר באוטומט רגיל, אחרת לא היה בא בחשבון מבחינתי.. ותודה על התשובה!

נראלי שאתקדם לכיוון של בדיקה במכון

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Avivsim כתב:

האצ'בק, הבנתי שהוא עדיף ברוב האספקטים

אין לי לא חדש ולא צעיר אבל בכל זאת עדיין יותר יקר נגיד מפיקנטו או אפילו יאריס לפי מה שבדקתי, אותו כנל לאגרת רישוי.. אבל 1000-1500 שקלים שנתיים בתמורה לאמינות ולא לראות מוסך כל ראשון וחמישי שווה לי..

ובעקרון לא הכללתי את הביטוח בתקציב הוא מעבר אליו. פלוס ראיתי את המודעות של 2012/2013 אבל בשיחות שעשיתי עם חלקם או שהיסטוריית הטיפולים לוקה בחסר או שהם לא מסכימים/מתחייבים לבדיקה והקילומטראז' דומה לזה עליו מדובר (130k+) והממוצע השנתי עולה..

האם יש איזו עדיפות מיוחדת לשנתון 12-13 לעומת 09 (מעבר לפחות זמן כביש כמובן)?

ושוב, אם יש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח לשמוע 👂

תודה רבה לכם :))

אם אין לך העדר תביעות זה עדיין יהיה יקר גם אם אינך נהג חדש או צעיר- שנתון נמוך יותר יכול לשרת אותך בסעיף זה- צד ג' יספיק אם כי בשווי רכב מעל 30K הייתי  אישית עושה מקיף..

מ 2012 דרך אגב זו הצורה הלפני האחרונה "סדאן החדשה".

2009 כדאי סדאן ולא האצבק כמו שרשמו לפניי- להאצבק חוץ ממראה חללית צעיר אין עדיפות לעומת הסדאן-להיפך הסדאן עדיפה בזכות הגיר הפלנטרי האמין יותר.

בשנה מסויימת זה נגמר והפסיקו עם הגיר הרובוטי,שתי הגרסאות התחילו להגיע רק עם גיר פלנטרי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

לדעתי המחיר מופרז לגמרי לרכב בן 13 (עוד מעט 14).

חפש יונדאי i30, קיה סיד וכו', הן נחשבות אמינות (שוב, כנראה שהן יהיו בנות 10~ אז אל תצפה לאמינות מושלמת, זה גם יכול לקרות עם הסיביק) אבל תקבל רכב משנתון מתקדם הרבה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כאחד שהחזיק I30  (6.5 שנים) וטעם מטעמה המר של האכזבה בחלק לא קטן מהתקופה (קניתי את הרכב בן שנתיים מליסינג עם ק"מ סופר נמוך ומכרתי אותו עם 104000 ק"מ - הרכב הרגיש בסוף התקופה  גרוע מזקנה בת 90 וזו לא מחמאה,אתה יכול לעשות חיפוש תחת הכינוי שלי ולראות את כמות התקלות- החל מגיל 5 הרכב הזה היה קטסטרופה ולימון חמוץ שאין כדוגמתו )- החליפה אותה סיוויק פרטית יד 1 שנרכשה עם ק"מ כפול ויותר מזה של היונדאי, בת 4.5 וחצי מהתקלות של היונדאי לא היו בה עד היום (הסיוויק בת אוטוטו 9).

חומר למחשבה...

פורסם

חומר למחשבה - אי אפשר לעשות הכללה על סמך רכב אחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, dorsht כתב:

חומר למחשבה - אי אפשר לעשות הכללה על סמך רכב אחד.

גם חבר טוב אכל אותה עם פרטית ונאלץ להחליף מנוע במורשה ההיבואן- רכב עם 140,000 יד 1 פרטית שנרכשה מהחברה.

המנועים מאוד מאוד רגישים ושורדים רק עם סוג שמן מנוע מסויים ,מאוד איכותי וסטייה קלה מהתקן/אי טיפולים בזמן ברכב הספציפי גוזרת את דינו של המנוע בשלב כזה או אחר.

לא אומר,שהרכב אינו אמין ככלל אך קשה לי להמליץ עליו אחרי 2 המקרים הללו.

פורסם
בתאריך 30.8.2022 בשעה 23:36, אביגדור2 כתב:

סיויק האצ'בק בשנתון הזה כמדומני גיר רובטי

עד סוף 2008

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...