Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפאפוס לפני שנתיים וחצי - בחרתי ברכב אוטומטי בקטגוריה הכי בסיסית וקיבלתי סיטרואן c1 חביבה.

ביום האחרון לפנח החסרה בשדה התעופה נכנסתי למלא דלק, ממלא עד שהמשאבה נעצרת, אבל המוג עדין לא מקסימלי, ממשיך למלא עד שכבר מתחיל לצאת דלק מהמיכל ועדין המחוג הדיגיטלי לא נראה מיכל מלא, דאגתי שיחייבו אותי, אבל אחרי כמה דקות המחוג השתנה.

עיקר ההשכרות חוויתי בארה"ב, בשנת 2018 הייתי צריך רכב רק כדי לנהוג איתו מסן דייגו ללוס אנג'לס, לקחתי את הקטגוריה הכי בסיסית (ספארק או דומה), מגיע לסוכנות ההשכרה ופתאום שואלים אותי אם אני מוכן לעשות להם טובה ובמקום לקחת את הרכב שלי, לקחת פורד אקספלורר שצריכה להמסר מחר ללקוח בלוס אנג'לס ושאני לא יוסיף שום דבר להזמנה - בחרתי בשמחה.

באותו זמן גם שכרתי רכב קבריולט כדי להגיע ללאס וגאס, קיבלתי קמארו ולא הצלחתי לפתוח את הגג, והגעתי למצב שעצרתי נהג אחר עם קמארו וביקשתי שיראה לי איך לפתוח את הגג, מסתבר שאחד הקליפסים היו שבורים וכבר הייתי די רחוק מחברת ההשכרה.

אחרי שלושה ימים שהחזרתי את הרכב בלאס וגאס הם בדקו ואישרו שאכן היה קליפס שבור שמנע מהגג להפתח, סיפרתי לחברה שאני מאוכזב מההזנה והחליטו לפצות אותי רק בשובר למסעדה - מצאתי בסוף מסעדה כשרה ברשימה והלכתי עליה, לפחות האוכל היה טוב.

שנה וחצי אחרי במיאמי, שוכר שוב רכב פתוח ושוב הנציגה נותנת כמה מפתחות ומציעה לבחור רכב, בזוית העין אני קולט שאחת המוסטנגים בחנייה היא GT (רוב ההשכרות זה V6 פשוט) וכמובן שבוחר בה, אבל לאור ההשכרה הקודמת, דבר ראשון שנבדק זה הפתיחה של הגג.

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בביקור האחרון בישראל קיבלתי מאוויס יונדאי איוניק שהרגישה קצת מוזר, בלי המיתוג הרגיל של רכב השכרה ועם קילומטרז' גבוה יחסית. אספתי אותה בנתב"ג והחזרתי בנתניה, היכן שהנציגה ציינה באופן נון-שלנטי שמדובר ברכב ליסינג של מישהו מקומי שהיה בטיפול והם פשוט השתמשו בי כדי לחסוך את השינוע. כולי תקווה שזה היה לפחות רכב חברה ולא ליסינג פרטי... מניח שהנהג לא יודע שהרכב הצמוד שלו הושכר במשך שבוע לתייר עם הרגלי נהיגה מפוקפקים. 😉

הסיפורים של בוקי הזכירו לי רנו קליאו סימבול בת עשר שחיכתה לי בנמל התעופה של בואנוס איירס לפני אי אלו שנים. היא הייתה בת עשר בערך ונראתה ונשמעה בהתאם. בחלק מהבקרים הי סירבה להתניע ונאלצתי לשכנע אותה עם מכות גז כמו בניינטיז. בקיצור חווייה, וזה היה של סיקסט - לא איזה חברה מקומית קטנה.

סיפור המרצדס של פות"ש הזכיר לי 'מרצדס' סיטאן ששכרתי פעם בברצלונה. בושה וחרפה לקרוא לרנו קנגו השחוטה הזאת מרצדס אבל ניחא, השוס הגיע כשבאתי להחזיר אותה כעבור כמה שעות. סוכנות ההשכרה התעקשה שאראה להם חשבונית על תדלוק, למרות שהמיכל היה מלא (ומן הסתם לא תדלקתי כי נסעתי כמה ק"מ בתוך העיר). נאלצתי לשוב על עקבותיי, לתדלק איפשהו ליד, ואז לחזור אליהם. בנסיבות אחרות (אם זה היה במסגרת העבודה) הייתי נוהג אחרת.

איטליה היא מדינה שבה אף פעם לא משעמם לשכור רכב. לפני כמה שנים לקחתי אלפא ג'וליה ונסעתי לבקר לקוח בשווייץ. משום מה היה לי קשה להתרגל למידות של הרכב ולכן פגעתי באיזה עשרה קונוסים/פיילונים של עבודות בכביש ובימים שלאחר מכן שפשפתי כמה וכמה קירות של חניונים. כל הראיות הוסתרו (בנוהל) עם פוליש-וקס כמה שעות לפני ההחזרה, רק בשביל לגלות שהזונות בשדה הנפיצו לי איזה שריטה בשמשה שלא ניתן לראות אפילו עם מיקרוסקופ אבל לך תוכיח שאין לך אחות. כנראה ראו ששילמתי עם אמריקן אקספרס והחליטו לחגוג על חשבון המעסיק שלי, 600 ומשהו יורו זה עלה לנו.

שבוע מאוחר יותר - אותו שדה ואותה סוכנות (המעסיק שלי מתעקש לעבוד עם אוויס באופן בלעדי), אוסף אופל אדם ופוגש בחניה לידה את הג'וליה שהחזרתי שבוע קודם. מסתבר שהזונות אפילו גירדו את מדבקת האגרה השנתית לשווייץ - אין ספק שהיא מצאה את דרכה אל מכוניתו של אחד העובדים, משום שאין שום סיבה בעולם להוריד אותה וזה גם לוקח כמה דקות טובות. אוויס מלפנסה, תזכרו את השם...

כשגרתי באנגליה הייתה לי סוכנות נחמדה של יורופקאר בעיירה ולכן המשכתי איתם את הרומן גם כשעזבתי. הרומן נגמר באחת הטיסות הפרטיות שלי לגאטוויק כאשר לקחתי חבילה של טיסה ורכב באיזיג'ט אבל הסוכן בדלפק החליט לנסות עליי תרגיל של תיירים ולטעון שאינו יכול לשחרר את הרכב בלי ביטוח. זה היה גם רכב מחורבן בנוסף לכל (DS3), אבל מאז הוצאתי אותם לפסק זמן וכבר שלוש שנים לא שכרתי איתם כלום. חבל, כי יש להם סוכנות בעיירה שלי בספרד ואני שוכר מכוניות מדי כמה חודשים - אבל ככה מאבדים לקוחות. בחישוב גס, תוספת הביטח ההיא של 120 פאונד עלתה להם עד עכשיו כאלפיים יורו על השכרות שביצעתי עם המתחרים. מקווה שהסוכן החרוץ קיבל את הבונוס שלו.

פעם נחתתי בשיקגו בליל חג ההודיה, שווה ערך לפסח ברמת החשיבות הלאומית. אחד ממגרשי ההשכרה הגדולים בארה"ב היה ריק לחלוטין, ולמרות שהייתה לי הזמנה לרכב קומפקטי - כל מה שנשאר להם זה טרנזיט עם לא פחות מ-14 מושבים. אישית נהניתי מהרכב הזה מאד, אבל תארו לעצמכם אדם נורמלי בסיטואציה כזאת... מה בדיוק הוא אמור לעשות עם האוטובוס הזה, ועוד עם הנעה אחורית כשיורד שלג בחוץ? בקיצור, בילינו כמה ימים נעימים ביחד עד שחזרתי לשדה כדי להחליף למשהו נורמלי, ואז כבר היו שם כמה אלפי מכוניות לבחור מתוכן. עשיתי פרצוף כועס וקיבלתי טנדר טיוטה 4 על 4 להמשך הטיול, מה שהוכיח עצמו כשימושי מאד כבר למחרת על הכבישים מכוסי הקרח של וויסקונסין.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, CarloAbarth כתב:

האמת ? הפחדתם פה עם סיפורי החצי זוועה, אני אמור לשכור רכב בגרמניה באוקטובר לשבוע מsixt , מקווה לא ליפול על רכב שבור/לא באותה הקטגוריה שהזמנתי מלכתחילה.

זה יותר תלוי מדינה מכל דבר אחר. לדעתי אין לך מה לדאוג.

שכרתי לפני כמה חודשים באוסטריה סוויפט הכי זולה שיש. הרכב דנדש, מאובזר מהתחת, עם מערכות בטיחות של רכבים שנמכרים פה ב-150K. הכל נקי, מתוקתק ומצוחצח. 

כנ"ל בארה"ב. הכל על רמה, נקי ומסודר. 

בארץ שכרתי פעמיים בחיי רכב ופעם קיבלתי חלופי. רק אחד הגיע תקין (פיקנטו). החלופי. פעם הייתה ספייס סטאר שהיא לא יוצאת תקינה מהמפעל האנטי-רכב הזה ופעם אחת מאזדה 3 בלי איתות שמאלה, מזגן מסריח וריפוד קרוע. 

כן אציין שבצבא נהגתי על לא מעט רכבים שכורים ורובם היו חדשים. 

@Derish יש לך רישיון ג'? כי טרנזיט מצריך ג'.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנאדם, אתה צעיר ואינטליגנטי מדי בשביל להשתמש בטרמינולוגיה הזאת. ישראל עברה לתקן רשיון אירופאי כשהיית בן 3 בערך, וקטגוריית C1 (שאכן יש לי) החליפה מאז את הג'.

בלי קשר, אם ניקח משקל עצמי משוער של 2.5 טון לרכב המדובר ונוסיף עוד 14 נוסעים במשקל ממוצע של 75 קילו, ניכנס בדיוק מתחת למגבלה של רשיון B סטנדרטי. אני לא בקיא בקטגוריות של ארה"ב, אבל נדמה לי שעל פחות מסמי-טריילר אף אחד שם לא ישאל אפילו איזו דרגת רשיון  יש לך. המנטליות  שלהם שונה מהנהוג בשאר העולם המערבי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לפני 2 עשורים גרתי בלוס אנגלס, הרכב שלי היה צריך להיכנס לפחחות ונאלצתי לשכור רכב ליומיים,

מצאתי מקום שנקרא Rent-A-Wreck, בו אתה שוכר מכוניות משומשות, לא חדשות, במצב לא להיט, לפחות חיצונית, ומגוון מטורף עם רכבים משנות ה70.

בסוף יצאתי עם מזדה MX-3 אדומה עם פיצוץ בדלת של הנוסע, הייתה מעוכה קלות לבפנים, עלה פחות מחצי מהמחיר שמקומות נורמאלים דרשו ליום, רעיון גאוני לדעתי

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם

נתקלתי בהצעות דומות כשחיפשתי רכב לטיול באיסלנד. אז מצד אחד, מפתה לקחת רכב חסר ערך ממשי כשאתה מתכנן נסיעות קשות (אני לא תכננתי כאלה). מצד שני, לא הייתי בוחר בגרוטאה כדי לנסוע בכבישי F ולחצות זרמי מים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

בקיצור חווייה, וזה היה של סיקסט - לא איזה חברה מקומית קטנה.

הפיאסטה עם הצמיגים השונים קדימה ואחורה הייתה של יורופקאר, לא איזה חברה מקומית קטנה. 

דווקא הפונטו (8 שנים על הכביש) ברודוס הייתה של חברה מקומית קטנה ששייכת לבעלת הצימר. ביום הראשון התלוננתי על שקע מצית שלא עבד, אז היא בלי להגיד מילה שלפה לי רכב חליפי - ניסאן מיקרה חדשה עם כמה אלפי ק"מ על השעון.

אחד הילדים שלה תיקן במשך היום את השקע מצית ולמחרת קיבלתי את הפונטו "שלי" חזרה. 

דווקא חוויה טובה של השכרה הייתה לו באוקראינה, קיבלתי קורולה 1.3 ידנית (שנתיים על הכביש 80 אלף ק"מ) במצב תקין לגמרי ואפשר לאמור כמו חדש, שרות טוב, לא חיפשו שריטות ותקלות ולא היו חיובים מיותרים. 

לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

כי טרנזיט מצריך ג'

יש טרנזיטים עם רישוי עד 3500 קילו, יכולים גם לרשום בניירת שמשקל המותר להעמסה הוא 300 קילו לדוגמא (ולא טון) ואז יהיה מותר לו להכנס למקומות שמוגבלים לכניסת למכוניות עד 2500 קילו וכו'. 

יש גם טרנזיט קאסטום, הדגם הקטן בגודל של טרנספורטר שכמעט ולא רואים בארץ, הוא תמיד עד 3500 קילו.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 שעות, Derish כתב:

בביקור האחרון בישראל קיבלתי מאוויס יונדאי איוניק שהרגישה קצת מוזר, בלי המיתוג הרגיל של רכב השכרה ועם קילומטרז' גבוה יחסית. אספתי אותה בנתב"ג והחזרתי בנתניה, היכן שהנציגה ציינה באופן נון-שלנטי שמדובר ברכב ליסינג של מישהו מקומי שהיה בטיפול והם פשוט השתמשו בי כדי לחסוך את השינוע. כולי תקווה שזה היה לפחות רכב חברה ולא ליסינג פרטי... מניח שהנהג לא יודע שהרכב הצמוד שלו הושכר במשך שבוע לתייר עם הרגלי נהיגה מפוקפקים.

שימו לב, מי שקונה איוניק מליסינג "נהג יחד".

אולי דריש חגג לכם על האוטו...

😁

• מצחיק 2

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

ביום האחרון לפנח החסרה בשדה התעופה נכנסתי למלא דלק, ממלא עד שהמשאבה נעצרת, אבל המוג עדין לא מקסימלי, ממשיך למלא עד שכבר מתחיל לצאת דלק מהמיכל ועדין המחוג הדיגיטלי לא נראה מיכל מלא, דאגתי שיחייבו אותי, אבל אחרי כמה דקות המחוג השתנה.

קרה לנו משהו כזה עם 308SW בגרמניה (רכב הולנדי שנלקח בדרזדן והוחזר בפרנקפורט, זו הייתה מכונית מהקטגוריה שהזמנו, אבל בתכלס עשינו להם טובה וקירבנו להם את הרכב לגבול עם הולנד). למרות ששם מחוג אנלוגי ולא דיגיטלי.

כשלקחנו את הרכב דיברנו איתם על זה, אמרו שזה בסדר.

החזרנו את הרכב - רשמו שמיכל הדלק מלא.

כמה ימים אחרי החזרה לארץ - מייל עם חיוב על זה שלא תדלקנו את הרכב עם כמות ליטרים לא הגיונית. ברור שתדלקנו לפני שהחזרנו. שמרנו גם קבלה.

מפה לשם ואחרי מייל או שניים החזירו את הכסף, אבל אני לא אשם שמד הדלק שלהם מזייף.

לפני 8 שעות, Derish כתב:

פעם נחתתי בשיקגו בליל חג ההודיה, שווה ערך לפסח ברמת החשיבות הלאומית. אחד ממגרשי ההשכרה הגדולים בארה"ב היה ריק לחלוטין, ולמרות שהייתה לי הזמנה לרכב קומפקטי - כל מה שנשאר להם זה טרנזיט עם לא פחות מ-14 מושבים. אישית נהניתי מהרכב הזה מאד, אבל תארו לעצמכם אדם נורמלי בסיטואציה כזאת... מה בדיוק הוא אמור לעשות עם האוטובוס הזה, ועוד עם הנעה אחורית כשיורד שלג בחוץ? בקיצור, בילינו כמה ימים נעימים ביחד עד שחזרתי לשדה כדי להחליף למשהו נורמלי, ואז כבר היו שם כמה אלפי מכוניות לבחור מתוכן. עשיתי פרצוף כועס וקיבלתי טנדר טיוטה 4 על 4 להמשך הטיול, מה שהוכיח עצמו כשימושי מאד כבר למחרת על הכבישים מכוסי הקרח של וויסקונסין.

זה סיוט מבחינתי.

מה אני צריך טרנזיט אם הזמנתי רכב רגיל?

בשיא הרצינות, מה עושים במקרה כזה אם אני לא רוצה את ההצעה שלהם? לבקש שישיגו רכב מסניף אחר? לקחת את הרכב ולבקש אישור להחלפה בסניף אחר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

חזרתי עכשיו מאיטליה לקחתי רכב הכי זול שהיה מסוכנות sicily by car, היה להם אופל crossland שלא הכרתי , זה סוג של קרוסאובר קטן, מספיק ל-5 אנשים, מנוע 1.5D מצויין לא חסר כח וטווח אמיתי של 900 ק"מ שזה מאוד נחמד בנסיעות ארוכות.

לפני כמה חודשים לקחתי מהרץ גיפ compass 4xe (נדמה לי) וזה היה רכב מאוד לא נוח וקשה להתרגל אליו. אפילו טמפ' חיצונית לא הצלחתי לראות וזה היה בסקי אז היה קצת חשוב.

סה"כ איטליה די בסדר בהקשר הזה.

הנהגים קצת "חמי מזג" אבל עדיין רגוע יחסית לסיר לחץ בארץ.

תוספת - החזרת הרכב בשדה (באיטליה) מאוד נוחה כי אפשר גם בלילה ושמים את המפתח בתיבה. לא יודע אם זה קיים כבר בארץ.

בישראל - הייתי כמה שנים שליחות והייתי שוכר רכב בנתבג  - תמיד זה היה אחרי המתנה ארוכה ותמיד רכב בסטנדרט אחר ממה שהיית מצפה, לכלוך בתוך ברכב, מושב תינוק מטונף, רכבים שלפעמים מרגיש משהו משוחרר או לא סוחב טוב, מזגן בינוני.

image.thumb.jpeg.80baf59cb43c20567c7c8cd54f0ce0cd.jpeg 

עריכה אחרונה על ידי baer
פורסם

יוון? 3 פעמים שכרתי רכב ביוון, בשלושתן הרפתקאות.

הראשונה בכרתים. הפעם הראשונה ששכרתי רכב, הפעם הראשונה שבה נהגתי מחוץ לישראל. למדתי גם איך כביש בן 2 נתיבים הוא בעצך ארבעה נתיבי. אבל לרכב לא היו לית לונות.

השניה ברודוס - מזמין רכב, מקבל הדרכה להגיע למחרת לחניון המלון, ימתין לי רכב עם מפתחות על השטיחון. כך גם החזרתי אותו משיחה עם הנציג למדתי כמה דברים: 1. כל חברות ההשכרה משתפות רכבים, מי שיש עודף יעזור למי שנמצא במחסור. 2. באיי יוון לא גונבים רכבים, כי אין מה לעשות בהם. נציגי החברות מכירים כל רכב מושכר ואם משהו חשוד הם מדווחים לבעליו. המקרה היחיד בו הבחור נתקל בגניבת רכב היתה איזה ילד בן 16 שלקח רכב לסיבוב 3. לפיאט פונטו עם 5 נוסעים יש עבירות של נגמ"ש משופר. 4. לא מה שמסומן במפה ככביש הוא אכן כביש. יתכן שהוא היה כזה בתקופת שלטון הבריטים במלחמת העולם, וה שנותר ממנו הוא שביל חקלאי. בכבישים האלה ת מצא רק מילואימניקים עם משפחותיהם.

השלישית - באי אגינה שליד אתונה. ילמדו את הישראלים פרטאץ' מהו. אתה נכנס לסוכנות, שוכר רכב ליום, אבל הטיול באי לוקח לא יותר מ-4 שעות - כך שאותו רכב מושכר לפחות ל-3 תיירים ביום אחד. אתה משאיר את רשיון הנהיגה כערבון, כנראה שאף אחד לא יבקש אותו בכביש. והשיא היה התדלוק - עצרתי בצורה לא מושלמת ליד המשאבה, אז הבנזינאי ביקש להוריד בלם יד ודחף את הרכב, על חמשת נוסעיו, לעמדה.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, dorsht כתב:

בשיא הרצינות, מה עושים במקרה כזה אם אני לא רוצה את ההצעה שלהם? לבקש שישיגו רכב מסניף אחר? לקחת את הרכב ולבקש אישור להחלפה בסניף אחר?

קודם כל, בודקים את לוח השנה ולא נוחתים מאוחר בערב חג כמו שאני עשיתי. זה נותן קצת יותר גמישות בשת"פ עם סניפים אחרים שעדיין פתוחים. מעבר לזה, כשמדובר בארה"ב הם בד"כ ינסו לתת שירות טוב - למשל יזמינו לך מונית למלון ויביאו רכב מתאים למחרת או אולי אפילו ישכרו לך אחד כזה מהמתחרים שלהם באותו שדה תעופה. בד"כ גם יש מכוניות שחזרו ולא עברו עדיין צ'ק אין, ואז אפשר לחכות שעה-שעתיים ולקחת אותן.

בהמשך לדיון בשרשור מקביל שהיה לי עם @garicho על סטטוסים ומועדונים, כאן היתרון המרכזי של להיות חבר מועדון בארה"ב. אם אתה 'אחד משלהם' המוטיבציה לדאוג לך תהיה גבוהה בהרבה מאשר אם סתם באת מהרחוב.

לגבי מחוג הדלק המזייף - זה היה קורה לי באופן קבוע עם הדגם הקדם של אופל קורסה שהיה נפוץ מאד בהשכרה, וגם עם כמה רכבי PSA. מאז אני דואג להדגיש את הנקודה הזאת במעמד ההחזרה ולהראות את חשבונית התדלוק, כך שעד כה נאלצתי לעבור את פרוצדורת האימייל רק פעם אחת.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

מקווה שלא עשיתי את הפאדיחה הזו בקנדה. ארה"ב מחכה להזדמנות אחרת.

אבל אני נוחת בשעות הצהריים בשתי טיסות הפנים שלי ככה שלא תהיה בעיה אני מקווה.

טסתי בתקופות עמוסות אחרות לאירופה ולא היו בעיות - שכרנו בונציה בתקופה של פסטיבל הסרטים וברומניה סמוך לפסחא. בונציה זה היה לרעתנו מבחינת שדרוג (לא היה למה לשדרג), ברומניה זה היה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

השניה ברודוס - מזמין רכב, מקבל הדרכה להגיע למחרת לחניון המלון, ימתין לי רכב עם מפתחות על השטיחון. כך גם החזרתי אותו משיחה עם הנציג למדתי כמה דברים: 1. כל חברות ההשכרה משתפות רכבים, מי שיש עודף יעזור למי שנמצא במחסור. 2. באיי יוון לא גונבים רכבים, כי אין מה לעשות בהם. נציגי החברות מכירים כל רכב מושכר ואם משהו חשוד הם מדווחים לבעליו. המקרה היחיד בו הבחור נתקל בגניבת רכב היתה איזה ילד בן 16 שלקח רכב לסיבוב 3. לפיאט פונטו עם 5 נוסעים יש עבירות של נגמ"ש משופר. 4. לא מה שמסומן במפה ככביש הוא אכן כביש. יתכן שהוא היה כזה בתקופת שלטון הבריטים במלחמת העולם, וה שנותר ממנו הוא שביל חקלאי. בכבישים האלה ת מצא רק מילואימניקים עם משפחותיהם.

מחזק לגבי רודוס.
הזמנתי 108 גג נפתח דרך myway, קיבלתי מסוכנות אחרת שלא זוכר את שמה, שירות מצוין. אספו מהשדה לסוכנות ממול ובחזור אתה מחזיר להם והולך ברגל.
לא התעסקו עם שטויות ואפילו הציעו להתקשר אם רוצים המלצות למקומות, נעזרנו בהם כמה פעמים.
וכמובן שהנסיעה שם היא שכונה ואם מגיעים לאיזה מקום פשוט זורקים את הרכב בצד.

פורסם
לפני 23 שעות, CarloAbarth כתב:

האמת ? הפחדתם פה עם סיפורי החצי זוועה, אני אמור לשכור רכב בגרמניה באוקטובר לשבוע מsixt , מקווה לא ליפול על רכב שבור/לא באותה הקטגוריה שהזמנתי מלכתחילה.

בדרך כלל מזמין בסיקסט, יש לי כרטיס מועדון שלהם. בשלל מדינות אירופה, כולל רוסיה מספר פעמים. רכבים חדישים , נקיים, רמת שירות גבוהה. דווקא עכשיו פניתי אליהם לגבי מיניואן בהונגריה, 3 ימים עדיין לא קיבלתי תשובה מהם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...