Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי יונדאי I10 , שנת 2010 ידנית, בת 12 שנים , כשערך הרכב שלי

הוא כ-20,000 חשבתי ,שאולי כבר לא כדאי כלכלית לשלם מקיף ?

עריכה אחרונה על ידי URSH
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

כמה לוקחים לך על המקיף?

אם עכשיו הרכב נעלם כלא היה, אתה תוכל להסתדר?

מה הסבירות שתצטרך להפעיל ביטוח? (גר באזור עם הרבה גניבות רכב?\השתוללויות בכבישים? וכ'ו)

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מניח שאתה עושה לפחות צד ג.

לגבי חובה, אין לך ברירה.

לדעתי , בהנחה שאתה עושה צד ג, חשב מה ההפרש בין מקיף לבין צד ג.

ההפרש הוא בעצם הסכום שאתה משלם על המקיף.

אם ההפרש  לא כבד עליך, לך על זה.

אל תשכח שמקיף זה גם נזק לך, גניבה- בקיצור כבר הבנת.

• רעיון טוב! 1

סלע

פורסם

כפי שנאמר מעלי, עיקר ההגיון הוא לגבי גניבה. מבחינת השאר, נזק עצמי או כזה שבאשמתך, ככל הנראה לא יהיה כדאי לתיקון. לכן בהינתן שעלות המקיף סבירה. הייתי עדיין מבטח.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Sparrow420 כתב:

כמה לוקחים לך על המקיף?

אם עכשיו הרכב נעלם כלא היה, אתה תוכל להסתדר?

מה הסבירות שתצטרך להפעיל ביטוח? (גר באזור עם הרבה גניבות רכב?\השתוללויות בכבישים? וכ'ו)

שנה שעברה ,בגלל שאני נוסע כלום ,שלמתי כ700 שח מקיף, השנה הקפיצו לי ל1200 שח ,

סבירות נמוכה לגנבה..

אם יעלם הרכב ,תהיה לי סיבה טובה לרכוש חדש..

כרגע הוא יד ראשונה שמור ומטופל עם כ5000 קמש.. 

לפני 6 דקות, zaf כתב:

כפי שנאמר מעלי, עיקר ההגיון הוא לגבי גניבה. מבחינת השאר, נזק עצמי או כזה שבאשמתך, ככל הנראה לא יהיה כדאי לתיקון. לכן בהינתן שעלות המקיף סבירה. הייתי עדיין מבטח.

הרכב ידני ,והצבע והדפיקות הקטנות ,ירחיקו גנבים ,כך שפחות מפחד מגניבה.. 

מה זה עלות סבירה?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם
לפני 18 דקות, URSH כתב:

כן, השאלה זה כמה זה יקשה עלייך כלכלית

בדקת מה ההפרש בין רק צד ג' (לדעתי תדאג שיהיה כיסוי של 2 וחצי, הרוב נותנים רק 1 אם אתה לא שואל) למקיף?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כן מקיף 1200 ,צד ג' 700. 

הפניקס נתנו לי בצד ג' 2,000,000

והראל נתנו במקיף 3 מיליון 

נדיבים ..

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

כמה נזק הצד ג' מכסה, הרוב נותנים עד אזור המיליון, אני ממליץ על יותר, אפשר להשיג בקלות עד 2 וחצי מיליון.

רוב האנשים חושבים רק על "מה הכי הרכב הכי יקר שאני יכול להוריד מהכביש", לא לוקחים בחשבון נזק לתשתיות וכל מיני דברים אחרים ליד הכביש.

רמזורים\תמרורים\מעקות למיניהם

רכב נשרף והורס את הכביש מתחתיו

עף גלגל לתוך חלון ראווה של חנות

לא חסר דברים..

לדעתי בשביל 500 שקל בשנה שווה להשאר עם מקיף

תנסה למקח את המחיר עוד קצת אולי

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 57 דקות, URSH כתב:

אפילו אם זה נכון ואין לך שום מניעה לרכוש רכב במקרה של גניבה\טוטאלוס, 500 שקל בשנה (שהם 40 שקל בחודש) זה כמעט מה שתשלם ליום (אם לא יותר) כדי להתנייד עד שתרכוש רכב\תקבל חדש מהניילון..

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

האמת שלא הכרתי את החישוב הזה , ואולי אם אוריד 500 שח האלה מהמקיף, אקבל בטוח שמתאים לי ולרכב שלי..

האמת היא, שאני לא מאמין ,שמישהו יתאמץ לגנוב רכב ישן וידני ,שלא נראה טוב בצבע.. על זה אני בונה.. והשכונה שלי מלאה ברכבים חדשים ומבוקשים..

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

כפי שאמר עמרי - מה שמעניין הוא ההפרש בין המקיף לצד ג'. אם מדובר ב-500 ש"ח מדובר בפחות מ-1.5 ₪ ליום. דווקא אם אתה במצב כלכלי לחוץ זו השקעה כדאית, כי אם תאבד את הרכב יהיו לך 20 אש"ח לפתיחת חיפוש הרכב המחליף.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...