Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, llaavvii כתב:

יש שוק ויהיה שוק לכזה רכב במחיר הנכון.

בן של חברים קנה לפני שנה וחצי אלטו ידנית מזדקנת.

נוסע איתה בכל הארץ ללא שום תקלות, צריכת דלק אפסית ואחזקה זולה.

גם לי היתה בעבר אלטו והיא עשתה בזמנו את עבודתה נהדר- הביאה אותי מנקודה א' לב' במינימום כסף ואפס תקלות, אבל גם באפס נוחות. בשנתון שלי אפילו כפתור נגד סנוור במראה או תא כפפות לא היה.

מהרגע שהגיעו מכוניות לארץ בעלות דומה אך עם יותר פינוק אז בעצם לאלטו כבר לא היה מה להציע לעומת היריבות, והמצב נכון עד היום. 

עריכה אחרונה על ידי tepic
פורסם
לפני 54 דקות, פריג'י כתב:

לא חסרה סיפרה במומנט של האוטו?

מנוע 1.6 אטמוספרי מופיק באיזור 15 קג"מ, אז זה הגיוני 9 קג"מ למנוע 1.0 אטמוספרי. 

פורסם
בתאריך 18.8.2022 בשעה 17:46, Buki כתב:

לא, מרוטי 800 זה גרסת 800 סמ"ק  למה שנמכר כאן כסלריו וימשיך להמכר במקביל לזה שהושק. 

לא מדויק.

הסלריו הוחלפה ע"י הדגם הזה שנקרא בהודו מארוטי סלריו

image.thumb.png.30eee0f530bfe9c605082121dc42a4eb.png

האלטו ההודית מחליפה את הדגם הזה שהוא יותר קטן, שהחליף ב-2014 את המארוטי 800

image.thumb.png.3be0f0d6a6a5388935e21a23142a4470.png

בשוק ההודי בעיקר ועוד כמה שווקים בדרום אמריקה יש קטגוריה של רכבי מיני קטנים וזולים יותר מרכבי המיני המוכרים בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש מכוניות שלא ברור איך מאשרים את העיצוב שלהם, למה נראה להם שזה יימכר.. האלטו של 2009 אם מתעלמים מהאיכות נראית חמודה יחסית, אז אנשים אהבו וקנו. הסלריו והדור החדש פה נראות מזעזע אז אף אחד לא קונה או יקנה. הדגם היפני המרובע שמישהו העלה פה נראה טוב והיו יכולים למכור יפה.

במכוניות גדולות יותר עיצוב מזעזע עוד איכשהו עובר אם זה נראה מודרני ומרשים (סיוויק, פריוס), בקטנות אני חושב שאין מנוס זה חייב להראות טוב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בתאריך 18.8.2022 בשעה 16:24, Buki כתב:

המנוע עדיין תלת צילינדרי 1.0 עם 67 כ"ס ו 9 קג"מ, גיר ידני 5 הילוכים או אותו גיר עם מפעיל רובוטי, מערכת Start&Stop כסטנדרט, אורך 3.53 מטר (תוספת 8.5 ס"מ) גובה 1.52 (תוספת 4.5 ס"מ) רוחב ללא שינוי.  נפח תא המטען עלה מ 177 ל 214 ליטר. 

יש קיילס, אופציה למולטימדיה מקורית וחבילות קישוט עם גימור כרום או כתום.

קנית אותי עם הקיילס וה-9 קג"מ.

תזמין לי אחת בוורוד עם נצנצים :-P

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, liorwohl כתב:

יש מכוניות שלא ברור איך מאשרים את העיצוב שלהם, למה נראה להם שזה יימכר.. האלטו של 2009 אם מתעלמים מהאיכות נראית חמודה יחסית, אז אנשים אהבו וקנו. הסלריו והדור החדש פה נראות מזעזע אז אף אחד לא קונה או יקנה. הדגם היפני המרובע שמישהו העלה פה נראה טוב והיו יכולים למכור יפה.

במכוניות גדולות יותר עיצוב מזעזע עוד איכשהו עובר אם זה נראה מודרני ומרשים (סיוויק, פריוס), בקטנות אני חושב שאין מנוס זה חייב להראות טוב.

במכוניות קטנות וזולות העיצוב דווקא בעדיפות נמוכה יותר, המכונית צריכה להיות פרקטית וזולה לייצור.

לכן רובן נראות כמו פחות או יותר קוביה, זאת הדרך האופטימלית להכניס מקסימום מרחב פנימי לתוך מינימום נפח שהרכב תופס.

אתה גם רוצה שהמכונית תהיה זולה לייצור, כי ב99% מהמקרים אנשים לא ישלמו על מכונית גדולה מחיר של מכונית גדולה יותר, אז אתה מעגל פינות פה ושם, משתף רכיבים עם דגמים אחרים, לכן אין מנוס מזה שהרכב ייראה טיפה מוזר. אתה מוזיל עלויות, אז הסטיילינג יהיה בעדיפות נמוכה. המטרה שלך שהמכונית תיראה סביר ולא יותר מזה.

גם לרוב הקונים שלך זה פחות חשוב. רובם מחפשים דרך זולה להגיע מא' לב', פחות מעניין אותם איך זה נראה.

ואתה גם חייב לדחוף לרכב אמצעי בטיחות מודרניים, אז זה גם משפיע על עיצוב. למשל אתה חייב מינימום של 10 ס"מ מרחק בין נוסע לכרית אוויר. אתה חייב קורות בטיחות בתוך הדלתות והגג, אז אי אפשר יותר לשים דלתות דקות כמו בפיאט אונו. הupside של זה הוא שרכבים היום מרווחים יותר, אבל במכונית קטנה זה גורם לעיצוב להיות יותר קופסתי.

יוצאות דופן מבחינת סטיילינג הן פיאט 500 ואופל אדם, אבל הן גם פחות פרקטיות מהדגמים שהן חולקים שלדה איתם (פיאט פנדה, אופל מריבה). ובמקרה של אופל, היא גם לא זולה.

לפני 13 שעות, itsik170 כתב:

לא מדויק.

הסלריו הוחלפה ע"י הדגם הזה שנקרא בהודו מארוטי סלריו

image.thumb.png.30eee0f530bfe9c605082121dc42a4eb.png

מעניין אם יש לזה תקינה אירופאית, ואם כן, למה לא הביאו את זה לארץ.

במחיר הנכון זה יכול להחיות את קטגוריית המכוניות החדשות הזולות.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...