Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אתמול נכשלתי בטסט בסעיף תותבים למשולשים (תחתון קדמי) ימין ושמאל. פניתי לכמה מוסכים ומאחר והרכב אינו נפוץ במיוחד היה ברור לי שלא יהיה לי פשוט העניין הזה. חלק מהמוסכים (שהעדיפו לא להתעסק עם חילוץ התותבים בלחץ) הציעו החלפת משולשים קומפלט (עלות של 3000 ש"ח ומעלה). חלק אחר הציעו החלפת תותבים אבל חשש מסויים נכנס בי שמא התותבים לא יהיו תואמים למקור או באיכות ירודה שתביא בלאי מהיר על התותב (ומי יודע על מה עוד). 

השאלות שלי:

1. האם מישהו יכול להמליץ על מוסך שיודע לטפל בנושא הזה עבור המכונית הזו (תותבים מקוריים או מספיק אמינים באיכות וקרובים למקורי)?
  2. במידה ולא אמצא בארץ תותבים האם אוכל לקבל הארכה בטסט חוזר עד לקבלת המוצר מחו"ל? (יכול לקחת חודש ויותר במצב הנוכחי של התעופה העולמית)

אגב,

נדמה לי שמצאתי תאימות בתותבים להונדה CRV-2001-2006 וגם ל- CIVIC בשנתונים מסויימים אבל אני לא ממש בטוח בזה

אשמח לכל עזרה

תודה ויום מוצל ומוצלח

ארז

הנה המפרט המקורי באתר של הונדה:

KNUCKLE for Honda FR-V 1.8/1.8 TREND 5 Doors 5 speed automatic 2008 # HONDA CARS - Genuine Spare Parts Catalogue (parts-honda.uk)

אתר שנראה לי די אמין להזמין ממנו:

Buy Genuine Honda 51391SJH005 (51391-SJH-005) Bush, Fr. Compliance. Prices, fast shipping, photos, weight - Amayama

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם רלוונטי לך אבל להבא אחריך: 2 בוקסות לכל משולש מקוריות בחברה סביב ה250-300 שח

honda civic 05 1.6 auto

• תוכן חדש...