Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה להחליף את ההונדה סיוויק האצ'בק 1800 142 כ"ס  אוטומטית שלי לאחר 15 שנה. מעוניינת בהונדה סיוויק כזו בדיוק 2018 -2019 אבל קשה למצוא כזו בקילומטרז' נמוך. 

האם טויוטה קורולה 2018 טובה לא פחות? יש לה חסרונות? בהונדה סיוויק היו לי 0 תקלות 15 שנה. יש עוד אופציות לרכב כל כך אמין? (לפחות 142 כ"ס- למרות שבטויוטה קורולה זה רק 132 כ"ס האם זה משמעותי?)

עריכה אחרונה על ידי הילה100
פורסם

הקורולה תהיה יותר בטוחה לאחזקה, עדיף לשאוף לשנתון החדש של 2019 והלאה שעדיף מהרבה בחינות, נוחות בינהן. 

הסיוויק מהשנתון הזה מגיעה עם מנועי טורבו עם מרווחי טיפולים מצוצמים וסימן שאלה בנוגע לבעיית דילול שמן. 

פורסם

יש שמועות(או עובדות?) 

על תקלות במנועי ה1 ליטר טורבו בסיוויק כדאי לבדוק לפני רכישה

פורסם
לפני כשעה, Uri-G כתב:

הטויוטה מאוד משעממת לנהיגה ויש כאלה שמתלוננים על מושבים לא נוחים. שווה לבדוק גם מאזדה 3.

אף פעם לא הבנתי מה זה רכב משעמם לנהיגה לנהג הסביר ולא הספורטיבי . נוחות זה אכן חשוב מאוד

• אהבתי 1
פורסם

טויוטה קורולה היברידית היא קניה חכמה, לא משעמם ולא נעליים. יש לי רכב לא משעמם ובפקקים שנינו נוסעים אותו הדבר. סתם סטיגמה - שווה לנסוע לבד ולהחליט.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לדעתי קורולה בנזין מהדגם היוצא היא בחירה טובה ועבור מי שלא נוסע הרבה ולא מעוניין להוציא מעל 100K על אחת היברידית חדשה יותר היא תעשה עבודה טובה. היא מרווחת, נוחה ותא הנוסעים שלה נעים ומזדקן יפה. יש בלימה אוטונומית, התרעה על סטיה מהנתיב ואור גבוה אוטומטי. האופי של יחידת ההנעה שונה בגלל הגיר הרציף אבל בתנאי נסיעה יום יומיים היא זריזה באופן מספק ונעימה בסך הכל.

סיוויק סדאן מהשנים האלה נמכרה בגרסת כניסה נטולת מערכות בטיחות או בדגם מאובזר עם מנוע טורבו שדורש שגרת טיפולים אינטנסיבית, לדעתי הקורולה בחירה סולידית ובטוחה יותר מבחינת אמינות ושמירת ערך.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, zvigolden כתב:

אף פעם לא הבנתי מה זה רכב משעמם לנהיגה לנהג הסביר ולא הספורטיבי . נוחות זה אכן חשוב מאוד

ההבדל לנהג הסביר הוא בין רכב שצריך לנסוע בו לאנש'הו לבין רכב שרוצים לנסוע איתו. לחלק מהנהגים זה לא משנה כי כל נושא הנהיגה מפחיד אותם וחלק גדול פשוט לא נסעו על רכב טוב כדי להבין שזה אפשרי. גם אני נתקלתי ביכולת שלי להנות מנהיגה לגמרי במקרה בעקבות קבלת סיטרואן ax לכמה שבועות מהעבודה, אחר כך, נתקלתי בזה אחרי שקיבלתי פוקוס דור 1 ליסינג ומאז אני תמיד דואג שהרכבים שלי יהיו כאלה(ורובם לא היו רכבי ספורט).

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)

במזדה 3 תשלמי פעם וחצי בדלק (ביום טוב) מההונדה ומהטויוטה בגירסת ה 2 ליטר זה יהיה כפול 2 בדלק. ההונדות החדשות עם הטורבו בעייתיות מבחינת אמינות ותקלות ובכלל. קורולה הייבריד פגז תבקשי נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי m&t
  • תוכן חדש...