Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איוניק 5 חונה כמו אישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להתחיל איפה שהוא ומשם להמשיך לאמן את האלגוריתם וככה זה ישתפר, זה היתרון של טסלה, יש להם טונה של מידע לאמן את הAI שלהם איתו

פורסם

אני בטוח שמה שפות"ש נוהג בו, חונה יותר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איוניק 5 מתמודדת עם עוד כמה מצבים

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קודם כל הלוואי עלינו פה בישראל, לראות שכל הרכבים בשורה חונים בין הקווים.

ואני מניח שהפיצ'ר הזה טוב לאנשים שמאוד מתקשים לחנות לבד, או בחניות צפופות שאתה לא באמת צריך מקום לפתוח את הדלת, אלא רק להכניס ולהוציא את הרכב כשאתה בכלל עומד בחוץ.

פורסם
לפני 4 שעות, Ldh_88 כתב:

לא קל יותר להחנות לבד?

זה גם מה שאמרו פעם על תיבות הילוכים אוטומטיות, הזרקה אלקטרונית, ובכלל אם הנרי פורד היה שואל את האנשים מה הם רוצים, היו אומרים לו "סוס מהיר יותר".

היום - יותר קל ופשוט להחנות לבד. חכה עוד כמה שנים, ותראה כמה נוח זה להגיע לסידורים ולתת לרכב לחפש חניה בעצמו.

ואת הזכרונות של "סיוט למצוא חניה ב<עיר>" תשאיר בתור סיפורים לנכדים.

לפני 52 דקות, EliC25 כתב:

ואני מניח שהפיצ'ר הזה טוב לאנשים שמאוד מתקשים לחנות לבד, או בחניות צפופות שאתה לא באמת צריך מקום לפתוח את הדלת, אלא רק להכניס ולהוציא את הרכב כשאתה בכלל עומד בחוץ.

בסדר, גם גיר אוטומטי היה פעם רק לנכים, והגה כח זה לנשים, וסמארטפון זה לחנונים.

חכה שהטכנולוגיה תבשיל, ולא תבין איך היית חי בלי.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצאתי את המתכנתת

• משעמם 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...