Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו מאמין שגם חיישן אוויר -MAF היה יכול לגרום לבעיה כזאת. 

בכל מקרה אם מדובר במעט עשן יתכן וגם הכל בסדר. 

המנוע נחשב לאמין, ככה שמפילות גדולות לא אמורות להיות לך אפ הרכב טופל כמו שצריך. 

בנוגע למוסך בירושלים אני לא מכיר. 

במידת האפשר שוב ממליץ לך להגיע אל גבע בתל אביב / אפילו להתייעץ איתם טלפונית ואז להגיע במידה ותרכוש את הרכב, כנראה יש מעט מוסכים בארץ שמכירים את הרכבים האלה טוב כמוהם (וזה כולל כמובן את לובינסקי…)

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני לא חושב שאי פעם ראיתי דיזל עם מסנן חלקיקים פולט עשן שחור, לא משנה באיזה מצב. 

העשן הוא בדיוק החלקיקים שמסנן החלקיקים מסנן. 

רכב כזה לא אמור לעשן בשום מצב, אולי ביטלו את המסנן... 

• רעיון טוב! 2

פורסם

אם זה לא אמור לעשן מה יכולה להיות בעיה? זה יכול להיות משהו רציני? חוץ מהקטע של המסנן חלקיקים..

פורסם

קניתי את הרכב במחיר טוב.. מקווה שהכל בסדר (; הוא נוסע מעולה, יש קצת הזעה על הטורבו אמרו לי שאולי גם בגלל זה העשן..

על כל פנים אני אולי אקפוץ לגבע, המחירים שלהם טובים?

בכל זאת אולי מישהו מכיר משהו בירושלים?

תודה רבה רבה על העזרה זה ממש כיוון אותי!

פורסם (נערך)

תתחדש!

מקווה שתהנה מהרכב כמו שאני נהנה משלי 🙂

קשה לי להגיד אם גבע זולים או לא, הם ללא ספק לא יקרנים ומאוד מאוד מקצועיים ככה שהסיכוי שיבזבזו לך את הזמן עם אבחנות שגויות קטן מאוד - זה גם שווה כסף כמובן. 

אם נוח לך יותר יש גם את אורן שירותי רכב בחולון אבל מבלי לפרט יותר מדי ומנסיון עם שניהם אני אישית מעדיף את מוסך גבע למרות שאורן נחשב טוב גם. 

עריכה: ד״א ממליץ לך להעיף מבט בשרשור המעולה של @Igalz יש לו גם רכב כזה אבל ידני והוא מטפל בו בעצמו ככה שיש שם המון מידע. 

עריכה אחרונה על ידי shakedi
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...