Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניכם עבודת תיעוד מקיפה הסוקרת את הפגמים בהתקנת ה- PPF שלי. טרם ההתקנה הזו לא היה לי שמץ של מושג מהם הדברים שיכולים להשתבש, ועל התמימות הזו, שילמתי. אני ממליץ לכל אדם שמתלבט לגבי התקנה, לצפות בסרטון הזה. תלמדו מהניסיון שלי על מה לדבר עם המתקין מראש, ותחסכו מעצמכם כאב לב.

• מבאס 8
פורסם

הבעיה לא בך ולא בתיאום ציפיות מול המתקין.מדובר בעבודה גרועה,חובבנית ורשלנית.מבאס שעכשיו אתה צריך להסיר את הציפוי(מקווה שלא יגרם נזק נוסף לצבע) ולעשות את העבודה מחדש במקום ראוי יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תקשיב!

ראיתי את הסרטון ואני בשוק, האמת דבר כזה מעולם לא ראיתי (ניסיון שלי כולל 3 רכבים שעברו PPF במספר סדנאות)

מי שעשה לך את העבודה הוא סנדלר, זה מזעזע ואני הייתי מבקש ממנו רכב חדש.

מה זו הזוועה הזו?

איזו סדנה היית, צריך לפרסם שאף אחד לא יתקרב אליו אפילו עם מקל.

לגבי החומר שעם היד מתקלף - איכות חומר על הפנים.

התקנה שלא מכסה את כל החלק - חובבנים וחוסר מקצועיים.

בועות - חומר לא טוב והתקנה לא טובה

ראיתי עבודות של הרבה רכבים של חברים שלי גם מסדנאות שונות ומעולם לא נתקלתי בדבר זוועתי כזה.

מציע שתפנה דרך עו"ד ותבקש את הכסף ששילמת על ההתקנה הזו.

אחרי כן נמצא לך (די בקלות) סדנה שתעשה לך עבודה טובה ושתכסה את כל הזוועה והנזק שגרמו לך.

עם כל הכבוד לא צריך תיאום ציפיות, רוב הסדנאות הטובות עובדות מעולה ואתה מקבל בלי שתצטרך לבקש עבודה עם גימור מושלם.

מאד מעניין מי הסדנה שהיית אצלה ואם החזירו לך את הכסף אזי כדאי שתעשה פוליש טוב לרכב עם דיטיילר מקצועי שינקה את השאריות אחרי שמורידים את ה ppf וגם יטשטש עם הפוליש את השריטות בחיתוכים.

אחרי כן סדנה טובה לשים ppf מחדש (בלי ציפיות) כי אתה אמור לקבל רכב עם התקנה מושלמת ולא מזעזעת כזו.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • רעיון טוב! 4

קובי

:-)

פורסם

גם אני למדתי בדרך הקשה שאסור לקנות בזוקר.

לדעתי חשוב שתפרסם את שם הסדנא כדי שנדע להמנע.

• אהבתי 2

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מי המומלצת ל SUV ?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, Itzik-b כתב:

הבעיה לא בך ולא בתיאום ציפיות מול המתקין.מדובר בעבודה גרועה,חובבנית ורשלנית.מבאס שעכשיו אתה צריך להסיר את הציפוי(מקווה שלא יגרם נזק נוסף לצבע) ולעשות את העבודה מחדש במקום ראוי יותר.

לגבי תיאום ציפיות מול המתקין, מה שאני יכול להגיד זה שאם הייתי מגיע אליו, טרם תחילת ההתקנה, מראה לו את הוידאו הזה, ומבקש ממנו שיתחייב לי ששום דבר ממגוון הבעיות שרואים שם לא יתרחש, הוא לא היה מעז להוציא לי רכב שנראה ככה. אם הוא לא יודע איך לעבוד, לא היה מקבל את העבודה פשוט, ואם יודע איך לעבוד וזו פאשלה עם איזה מתקין צעיר, היה עושה את הכל מחדש בלי לתת לי אפשרות בכלל לראות את הפאשלה הזו. עצם זה שהוא היה בטוח שאני הולך לקבל את העבודה הזו, מקסימום עם איזה החלפה של הפילם על שני הטמבונים, מראה כמה חוסר תיאום ציפיות היה ביננו.

לפני 3 דקות, shugiflex כתב:

גם אני למדתי בדרך הקשה שאסור לקנות בזוקר.

לדעתי חשוב שתפרסם את שם הסדנא כדי שנדע להמנע.

אני מאוד לא שלם עם זה. זו סדנא שעטפה המון רכבים, רכבי יוקרה, טסלות, וכולם רק משבחים ומשבחים. המטרה שלי פה לא היתה לגמור לו את העסק, אלא לנסות לוודא שלא יקרה דבר כזה לאף אחד אחר, באף סדנא אחרת כולל אצלו. 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, ddaniel123 כתב:

לגבי תיאום ציפיות מול המתקין, מה שאני יכול להגיד זה שאם הייתי מגיע אליו, טרם תחילת ההתקנה, מראה לו את הוידאו הזה, ומבקש ממנו שיתחייב לי ששום דבר ממגוון הבעיות שרואים שם לא יתרחש, הוא לא היה מעז להוציא לי רכב שנראה ככה. אם הוא לא יודע איך לעבוד, לא היה מקבל את העבודה פשוט, ואם יודע איך לעבוד וזו פאשלה עם איזה מתקין צעיר, היה עושה את הכל מחדש בלי לתת לי אפשרות בכלל לראות את הפאשלה הזו. עצם זה שהוא היה בטוח שאני הולך לקבל את העבודה הזו, מקסימום עם איזה החלפה של הפילם על שני הטמבונים, מראה כמה חוסר תיאום ציפיות היה ביננו.

שוב - לא צריך תיאום ציפיות! כל הטובים בתחום מקצועיים ואתה מקבל עיטוף חלק בלי אף אחת מהבעיות שכאן.

כרגע אם החזירו לך כסף:

• פוליש אצל אחד הטובים בתחום שינקה ויטשטש את השריטות
  • ציפוי ppf אצל אחד הטובים והמומלצים שלא צריך להגיע אליהם עם ציפיות.

קובי

פורסם
לפני 30 דקות, kobi_g כתב:

תקשיב!

ראיתי את הסרטון ואני בשוק, האמת דבר כזה מעולם לא ראיתי (ניסיון שלי כולל 3 רכבים שעברו PPF במספר סדנאות)

מי שעשה לך את העבודה הוא סנדלר, זה מזעזע ואני הייתי מבקש ממנו רכב חדש.

מה זו הזוועה הזו?

איזו סדנה היית, צריך לפרסם שאף אחד לא יתקרב אליו אפילו עם מקל.

לגבי החומר שעם היד מתקלף - איכות חומר על הפנים.

התקנה שלא מכסה את כל החלק - חובבנים וחוסר מקצועיים.

בועות - חומר לא טוב והתקנה לא טובה

ראיתי עבודות של הרבה רכבים של חברים שלי גם מסדנאות שונות ומעולם לא נתקלתי בדבר זוועתי כזה.

מציע שתפנה דרך עו"ד ותבקש את הכסף ששילמת על ההתקנה הזו.

אחרי כן נמצא לך (די בקלות) סדנה שתעשה לך עבודה טובה ושתכסה את כל הזוועה והנזק שגרמו לך.

עם כל הכבוד לא צריך תיאום ציפיות, רוב הסדנאות הטובות עובדות מעולה ואתה מקבל בלי שתצטרך לבקש עבודה עם גימור מושלם.

מאד מעניין מי הסדנה שהיית אצלה ואם החזירו לך את הכסף אזי כדאי שתעשה פוליש טוב לרכב עם דיטיילר מקצועי שינקה את השאריות אחרי שמורידים את ה ppf וגם יטשטש עם הפוליש את השריטות בחיתוכים.

אחרי כן סדנה טובה לשים ppf מחדש (בלי ציפיות) כי אתה אמור לקבל רכב עם התקנה מושלמת ולא מזעזעת כזו.

אתה צודק שמדובר בעבודה נוראית. מי כמוני יודע. הנקודה פה היתה שיש כל כך הרבה פאשלות, אולי כל פאשלה אפשרית שניתן לעשות, נעשתה כאן, ולכן זה מקור מידע טוב, גם כדי לתת הבנה איך להעריך עבודה. אם הייתי יודע שבהתקנת PPF טכניקה מקובלת היא לקחת סכין ולחתוך על הצבע, לעולם לעולם לא הייתי נותן לכך אישור, בטח לא חיתוכים כאלו נרחבים. מבחינתי מתקין PPF שלא מפרק את החלקים ומכניס את הפילם פנימה (כך שלא צריך לחתוך על הצבע) הוא מתקין שלא אתקרב אליו, ואני מאמין שזה 70% מהמתקינים בישראל.

פורסם

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה משקיע ככה בשביל שאנשים אחרים ילמדו מהטעות שלך (שלפי דעתי היא של הסדנה ולא שלך כמו שזה משתמע סרטון)

לא יצא לי לצפות רכבים שלי אבל יצא לי לראות המון כאלו, בחיים לא ראיתי כזאת עבודה גרועה שעשו לרכב, כל המטרה היא שהרכב יצא מהסדנה מוגן משריטות ולפעמים גם  בעל מראה משופר, הרכב שלך יצא בצורה גרועה יותר משנכנס בשתי הפרמטרים.

לדעתי כל אדם אחר שהיה עומד בסיטואציה שלך היה מגיב בצורה הרבה יותר תקיפה, ולדעתי האישית מדובר לא רק בעבודה לא טובה אלה ממש זלזול בכסף ששילמת על העבודה וברכוש היקר שלך.

אני לא מבין גדול בתחום המשפטי אבל אני מקווה מאוד שאולי אפשר באמצעות עורך דין לתבוע אותם על העבודה הרעה + הנזקים שנגרמו לך לרכב.

בנוסף גם הייתי שוקל לכתוב על המקום ביקורת מפורטת ומקצועית - גם פה כדאי לדעתי להתייעץ קודם עם עורך דין כדי שלא יתבעו אותך בחזרה.

בכל אופן מקווה שתצליח לצאת מהעניין בצורה הטובה ביותר, עצוב לראות מקרים כאלו.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, kobi_g כתב:

שוב - לא צריך תיאום ציפיות! כל הטובים בתחום מקצועיים ואתה מקבל עיטוף חלק בלי אף אחת מהבעיות שכאן.

איך אתה שופט אם מישהו טוב?

- ראיתי תמונות של רכבים שנעטפו שם ונראה טוב

- ראיתי פיזית רכב שנעטף שם ונראה טוב

- קראתי הרבה ביקורות חיוביות

- לא מצאתי ביקורות שליליות

- המתקין הבטיח שלא יראו כלום

- הסדנא הזו לא קיימת מאתמול!

הדבר היחידי לדעתי שיכולתי לעשות כדי להימנע ממה שקרה, זה לתאם ציפיות מתוך ידע של מה עלול להשתבש (נחשים שנובעים ממתיחה, התקנה בפאזל של חתיכות פילם, חיתוך על הצבע, פנלים שאינם מכוסים עד למעלה וכו). הוא פשוט ניצל את התמימות שלי.

לפני 7 דקות, Roy142 כתב:

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה משקיע ככה בשביל שאנשים אחרים ילמדו מהטעות שלך (שלפי דעתי היא של הסדנה ולא שלך כמו שזה משתמע סרטון)

לא יצא לי לצפות רכבים שלי אבל יצא לי לראות המון כאלו, בחיים לא ראיתי כזאת עבודה גרועה שעשו לרכב, כל המטרה היא שהרכב יצא מהסדנה מוגן משריטות ולפעמים גם  בעל מראה משופר, הרכב שלך יצא בצורה גרועה יותר משנכנס בשתי הפרמטרים.

לדעתי כל אדם אחר שהיה עומד בסיטואציה שלך היה מגיב בצורה הרבה יותר תקיפה, ולדעתי האישית מדובר לא רק בעבודה לא טובה אלה ממש זלזול בכסף ששילמת על העבודה וברכוש היקר שלך.

אני לא מבין גדול בתחום המשפטי אבל אני מקווה מאוד שאולי אפשר באמצעות עורך דין לתבוע אותם על העבודה הרעה + הנזקים שנגרמו לך לרכב.

בנוסף גם הייתי שוקל לכתוב על המקום ביקורת מפורטת ומקצועית - גם פה כדאי לדעתי להתייעץ קודם עם עורך דין כדי שלא יתבעו אותך בחזרה.

בכל אופן מקווה שתצליח לצאת מהעניין בצורה הטובה ביותר, עצוב לראות מקרים כאלו.

אני רוצה לציין שהסדנא החזירה לי את כל הכסף, אבל לא פיצתה אותי על הנזקים, ולא הסכימה להוריד את הפילם.

עריכה אחרונה על ידי ddaniel123
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ddaniel123 כתב:

איך אתה שופט אם מישהו טוב?

- ראיתי תמונות של רכבים שנעטפו שם ונראה טוב

- ראיתי פיזית רכב שנעטף שם ונראה טוב

- קראתי הרבה ביקורות חיוביות

- לא מצאתי ביקורות שליליות

- המתקין הבטיח שלא יראו כלום

הדבר היחידי לדעתי שיכולתי לעשות כדי להימנע ממה שקרה, זה לתאם ציפיות מתוך ידע של מה עלול להשתבש (נחשים שנובעים ממתיחה, התקנה בפאזל של חתיכות פילם, חיתוך על הצבע, פנלים שאינם מכוסים עד למעלה וכו).

זה לא מתקין PPF זה סנדלר שמשתמש בשאריות חומר ולכן על משטח אחד יש כמה הדבקות

העבודה שלו פושעת - אין מילה אחרת.

יש מקומות שיש להם אפילו פלוטר שחותך את היריעה לפי סוג הרכב (למשל עם xpel)

תעשה את מה שכתבתי לך ולפחות יהיה לך רכב משוקם שלא יראו עליו את הנזק.

אה: כל המתקינים עובדים עם סכינים אבל אף אחד מהם לא לוחץ ומגיע לצבע ולפח, הם קצת חותכים את הציפוי שאחרי כן נחתך.

ציפוי טוב חייב להיות גם בעובי של 200 מיקרון, כל מה  שיותר נמוך ייקרעע מאבנים שעפות או שיפשופים מפגושים אחרים.

ציפוי טוב לא יורד ומתקלף כך ובטוח לא סובל מבועות כך.

סדנה שאסור לקרוא לה סדנה וצריך להזהיר את כל מי שהולך לשם.

שלחתי לך בה.פ למי כדאי ללכת לעשות פוליש טוב לרכב (לא להתפשר הפעם) ואז למי לפנות לגבי ציפוי PPF של אחת החברות הטובות בלבד וכמובן בסדנה טובה.

• רעיון טוב! 1

קובי

פורסם

ראיתי כמה סדנאות וגם חאפרים, אבל כאלה לא ראיתי.

אישית, הייתי דורש מהם גם את את עלות השיקום של הצבע למקס' האפשרי.

לא הגיוני שאתה הולך בשביל "לשמור" על הצבע ושם מדבקה ובמקום זאת הם בעצמם יוצרים לך נזקים בצבע.

לטעמי, שווה מלחמה מסיומת במיוחד שעבודות מהסוג הזה לא זולות כלל.

• רעיון טוב! 1

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם
לפני 39 דקות, Erel כתב:

ראיתי כמה סדנאות וגם חאפרים, אבל כאלה לא ראיתי.

אישית, הייתי דורש מהם גם את את עלות השיקום של הצבע למקס' האפשרי.

לא הגיוני שאתה הולך בשביל "לשמור" על הצבע ושם מדבקה ובמקום זאת הם בעצמם יוצרים לך נזקים בצבע.

לטעמי, שווה מלחמה מסיומת במיוחד שעבודות מהסוג הזה לא זולות כלל.

אתה צודק ב 100%. שאלתי את הבעלים איך הוא קורא לעצמו "דיטיילר" עם עבודה כזו. ושוב, המדהים הוא שמדובר בסדנא מהעסוקות בארץ.

לגבי מלחמה על פיצוי, השבועות האחרונים היו מורטי עצבים, אין לי כוחות נפש לדבר הזה יותר. 

פורסם

לא לפרסם את השם של הסדנה זה פשע 

לפני 5 שעות, kobi_g כתב:

זה לא מתקין PPF זה סנדלר שמשתמש בשאריות חומר ולכן על משטח אחד יש כמה הדבקות

העבודה שלו פושעת - אין מילה אחרת.

יש מקומות שיש להם אפילו פלוטר שחותך את היריעה לפי סוג הרכב (למשל עם xpel)

תעשה את מה שכתבתי לך ולפחות יהיה לך רכב משוקם שלא יראו עליו את הנזק.

אה: כל המתקינים עובדים עם סכינים אבל אף אחד מהם לא לוחץ ומגיע לצבע ולפח, הם קצת חותכים את הציפוי שאחרי כן נחתך.

ציפוי טוב חייב להיות גם בעובי של 200 מיקרון, כל מה  שיותר נמוך ייקרעע מאבנים שעפות או שיפשופים מפגושים אחרים.

ציפוי טוב לא יורד ומתקלף כך ובטוח לא סובל מבועות כך.

סדנה שאסור לקרוא לה סדנה וצריך להזהיר את כל מי שהולך לשם.

שלחתי לך בה.פ למי כדאי ללכת לעשות פוליש טוב לרכב (לא להתפשר הפעם) ואז למי לפנות לגבי ציפוי PPF של אחת החברות הטובות בלבד וכמובן בסדנה טובה.

גם 200 מיקרון לא ישרוד אבנים שעפות על הרכב מעל מהירות מסויימת

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...