Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, Krip כתב:

לא לפרסם את השם של הסדנה זה פשע 

הגזמת...

הסדנא הזו מפרנסת משפחות, לא רוצה את זה על המצפון שלי לפני החג.

אין שום סיבה שמישהו שראה את הוידאו הזה יפול שם עכשיו. לא משנה איפה אתה עושה, אתה מברר עם הבעלים את כל הנקודות שעלו בסרטון, ואם צריך גם מחתים על חוזה מה יקרה במידה ובעיות כאלו יופיעו. מן הסתם הסרטון הזה גם יגיע לבעלים של המקום, שיבין שזכה לגמרי במקרה בהזדמנות נוספת, לא טריוויאלי.

לפני 6 דקות, Krip כתב:

גם 200 מיקרון לא ישרוד אבנים שעפות על הרכב מעל מהירות מסויימת

הציפוי הזה לא מגן הרמטי, אבל בהשוואה לפח עירום, ההגנה היא גדולה מאוד.

פורסם

תאמין לי, לפרסם דבר כזה בלי לפרסם את השם של הסדנה זה פשע נגד חובבי הדיטיילינג, תן לפחות כיוון באיזה עיר הסדנה חחח

• אהבתי 1
פורסם

יצא לי לראות את הסרטון הזה בפייסבוק. זו העבודה הגרועה ביותר שיצא לי לראות, וראיתי המון. בעל הסדנה אמנם החזיר לך את הכסף אבל הוא בהחלט לא מכבד את הלקוחות שלו אם הוא חשב בכלל להחזיר ללקוח רכב במצב כזה. 

פורסם (נערך)

אם אתה לא שם ביקורת שלילית ביוטיוב , בגוגל מפות אתה פשוט מפיל את הלקוח הבא אחריך. הפורום פה הוא רק מיעוט הנהגים.

נתת לבעל המקום הזדמנות לתקן. לא רצה. שיתמודד עם הנזק. הוא כנראה יאיים בתביעה וכו וכו . קח עו"ד שיוריד ממך את כאב הראש כי נראה שאין לך כח להתעסק עם זה. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 22 שעות, ddaniel123 כתב:

הסדנא הזו מפרנסת משפחות, לא רוצה את זה על המצפון שלי לפני החג.

עדיף חובבי רכב שיפגעו מהסדנא הזאת בעתיד על המצפון שלך?

• רעיון טוב! 2

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, save כתב:

אם אתה לא שם ביקורת שלילית ביוטיוב , בגוגל מפות אתה פשוט מפיל את הלקוח הבא אחריך. הפורום פה הוא רק מיעוט הנהגים.

נתת לבעל המקום הזדמנות לתקן. לא רצה. שיתמודד עם הנזק. הוא כנראה יאיים בתביעה וכו וכו . קח עו"ד שיוריד ממך את כאב הראש כי נראה שאין לך כח להתעסק עם זה. 

אני יודע שהפורום הזה הוא רק מיעוט הנהגים, ולכן אני פועל להפיץ את זה היכן שאני עוד יכול. תעזרו לי.

זה לא רק העניין של הסדנא הזו, זה לגרום לאנשים להבין שבהתקנת PPF יש סכנות ממשיות לרכב. קיבלתי על הסרטון תגובות במקומות אחרים מאנשים שאמרו שגם להם הופיעו חלק מהבעיות שמופיעות בסרטון שלי (כמובן שלא את כולן, העבודה אצלי היתה באמת משהו מיוחד...) ולא היה להם מושג לפני כן שצריך להיזהר מהדברים הללו.

מה שמיוחד בהתקנה שלי זה שכל תקלה, כל פאק אפשרי בהתקנת PPF נעשה, ונעשה מכל הלב כמו שאומרים. ולכן אם דבר אחד טוב יצא מכל הסיפור הזה, שזה מקור מידע טוב.

עריכה אחרונה על ידי ddaniel123
פורסם

ראשית כל, מצטער מאוד על המקרה שקרה לך. מדינת ישראל קלאסית - ערסים התחילו לצפות רכבים.

אף על פי שאתה מתעקש לא לפרסם את השם, שזו החלטתך וזה בסדר גמור, כל התיאורים שלך על הסדנה גורמים לי להאמין שמדובר במקום בסגנון "XXX הציפויים"

(ואפילו יש לי כנראה ניחוש מוצלח על אחד ספציפי), שתמיד "יש להם שם" ותמיד תראה שם רכבי יוקרה, אבל לצערי המקומות האלה הם הכי נחותים שיש.

המקומות האלה משלמים לאנשים עם רכבי יוקרה שיצטלמו לידם כאילו ביצעו עבודה שם (בדיוק כפי שחנויות בגדים עושות עם דוגמנים/דוגמניות שילבשו את הבגדים שלהן).

כמו כן, הן מוחקות תגובות וביקורות שליליות במדיות השונות ומאיימות על מי שמעז לפרסם עליהן רעות (אני אישית חוויתי מקרה כזה) ולכן לרוב גם לא תמצא ביקורת שלילית אחת,

שזה בדיוק מה שקרה אצלך.

נושא הדיטיילינג גם הוא הפך לנושא פרוץ, כמו רוב הדברים במדינת ישראל, ולצערי צריך לעשות הרבה שיעורי בית לפני שהולכים לעשות דבר כזה (אפילו פוסט בקארספורום יכול למנוע

מקרה רע ולהמליץ על משהו טוב. בניגוד לקבוצות בפייסבוק, כאן יש אנשים טובים שאוהבים רכבים באמת). היום כל ערס בן 17 פותח "YaNiV CoDiNg" לקידוד רכבים גרמניים או קונה

כמה ציפויים באליאקספרס ופותח "סדנה".

אגב, אני גם נגד כל ה"סדנאות" היותר גדולות בארץ (לא אפרסם שמות כמובן כדי לא לפגוע באף אחד), שלוקחות רכבי יוקרה ועושות להם ציפויים/ריפודים/וואטאבר, וכל "חובבי הרכב"

בכל הקבוצות הפופלריות בפייסבוק מאוננים וסוגדים לאיזשהו רוסי בעל שם גנרי שהוא מנהל הסדנה ואומרים שזו "הסדנה הכי טובה בארץ" - חארטה בפיתה.

אני שמח שקיבלת את כספך בחזרה, וכולנו יותר נשמח אם תפרסם את שם המקום כדי שנדע להתרחק משם באם נצטרך. אני במקומך הייתי לוקח את הכסף לדיטיילר בהמלצת הפורום

ומנסה לסדר את הפגיעות כמה שיותר (אף על פי שיש שם פגיעות עמוקות מהחיתוך של הסכין, אז אני לא יודע כמה זה יעזור) ולוקח את הכסף כשיעור לחיים.

בהצלחה רבה ותהנה מהרכב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

זה כמו פגיעה מינית שהקורבן שותק.אח שלי תרשה לעצמך להשתחרר ולהוציא הכול . ליפני התועלת לאחרים זה יועיל לך ולהרגשה שלך ויצור מצב יותר מאוזן בסיטואציה . זה חשוב ויותר טוב לכול הצדדים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תכננתי לבצע ציפוי לרכב, אחרי הסרטון הזה החלטתי לרדת מהעניין .

מה לגבי ציפוי ננו קרמי? האם הוא גם עלול לגרום לנזקים כלשהם? 

פורסם

לא חושב שצריך לרדת מהעניין בגלל מקרה אחד גרוע. פות"ש כפי שציינתי הלך (כנראה) על בסיס פרסומים בפייסבוק ולכן קרה מה שקרה לצערי.

בציפוי ננו גם יכולים לקרות נזקים, מן הסתם, משום שהוא מצריך הכנה של הצבע (שטיפה, הסרת מזהמים ופוליש) שכל שלב יכול לפגוע בצבע.

שווה לפתוח שרשור ייעודי ולקבל המלצה למקומות באיזורך לביצוע העבודה.

2016 BMW M235i.

פורסם

דווקא בחור רוסי מ"אומנות הציפוי" בחולון באמת עובד מאד מקצועי ואישית זוכר אותו עוד כשעבד אצל פיליפ סאן פילם. ובמקום הזה עןשים טונות של רכבים מאד יקרים. מקום כזה מן הסתם לא יכול לקחת סיכון אפילו בצחוק על איכות העבודה ואיכות החומר כשהוא מדביק את זה לאיזו פרארי כי הבעלים פשוט ישבור לו את הראש אם יכניס סכין לתוך צבע. מחיר יהיה בהתאם . ישנה גם בעיה של לקוחות שגם מחפשים מקום זול וטוב , האם באמת קיים דבר כזה? ברור שלא. ואז מגיעים למישהו שגילה אתמול סכין יפנית בטמבוריה שכונתית ומחר פתח "סדנא". מה שכן בהחלט יש לגלות את המקום ואין צורך גם להכפיש את שמו , אפשר פשוט לפרסם עבודה בלי שום מלל או כיתוב ושהצופה יחליט האם זה טוב או לא. בצורה כזו לא תהיה שום סיבה לתביעה במידה ואתה חושש. 

• רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כואב לי לראות את הסרטון הזה, פשוט זלזול מוחלט, אין לי איך לתאר את רמת הז** שנזרקה פה בעבודה על הרכב, ממש כאילו חיילים חסרי מוטיבציה נקראו לעבוד על רכב צבאי והמטרה היא "העיקר שתהיה מדבקה".

לדעתי בעל העסק צריך גם לשלם על שיקום הרכב למצבו התקין, אין שום מקום בעולם שאיכות עבודה כזאת עוברת, שיקח אחריות על העובדים שהוא מעסיק, איך ההגיון בראש אומר לבן אדם - כן זה בסדר לעבור עם סכין על הצבע. מרתיח!!

בעיה נוספת בכל החאפרים האלה, שהם עדיין מבקשים 15K לציפוי כשאיכות העבודה שלהם נראית כמו בסרטון, ואז המקצוענים האמיתיים יכולים להעלות את המחירים אפילו יותר כי הם חד קרן בתוך עדר של סוסים צולעים, טוב למקצוענים, פחות ללקוח הממוצע.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...