Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מחפשים רכב כבר כמה חודשים ונשמח לעזרתכם.

* זוג + תינוקת

* לא נוסעים הרבה בשלב זה, מניח שישאר ברמת הנסיעות לעבודה במרכז גם בשנים הקרובות

* מקווים למצוא משהו שיוכל לשמש אותנו ליותר מ-5-6 שנים

* מחפשים רכב יחסית גבוה עם בגאז שיסתדר עם עגלה.

* תקציב 45k, גם 50k הולך בהינתן המאץ' הנכון

* שנתון - עדיף מ-2012 ומעלה

משיטוטים רבים ביד 2, אני רואה שעיקר השוק לתקציב שלנו הוא:

* שברולט טראסק (אין לי שמץ איך הוא)

* ניסאן ג'וק (שמעתי דברים רעים ונראה קצת צפוף)

* ניסאן קאשקי (אבא אמר להתרחק אבל תוהה אם בגלל שנוכל להשיג רק 2012, הגיר יחסית "בטוח")

* צרפתיות (רנו קפצור ופגו 2008, לרוב בשנתונים חדשים לעומת האחרות וקמ נמוך)

* סוזוקי קרוסאובר (בגדול הבנתי שסבבה. נראה שגם השוק מתמחר אותם גבוה. תמיד מגרדים את ה-50 מלמטה עם קמ לא להיט)

מדי פעם מפציעה גם איזו פורד קוגה (שמעתי שכדאי לא להתקרב) ויונדאי ix30 עם עבר בליסינג או משהו אחר שדחף את המחיר למטה (הבנתי שסבבה מלבד צריכת הדלק).

חתיכת חפירה, אבל יש לכם הצעות באיזה דגמים להתמקד (בין אם ציינתי אותם או לא) - אשמח ממש לשמוע. בנוסף, אם אני טועה לגמרי (ולמשל שווה לשקול את הקאשקי), אשמח שתאירו את עיני.

הערה אחרונה - נוסעים כיום ברכב בן 20 ורוצים קצת "להתפנק" - מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס וכו. ברור לי שאלו שטויות, אבל מניח שגם ישחקו תפקיד כלשהו בהחלטה.

תודה מראש 🙏

פורסם

אם תמצא IX35 זה דווקא יכול להיות מומלץ מבין הרשימה האורכה

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

יש לך את זה מטויוטה סלקט עם אחריות מורחבת,

וגם את זה במחיר ממש טוב

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה רבה! בודק.

לדעתך עדיף משמעותית על הקשקאי? כי מסתכל עליו בשנתון 2012 (להבנתי לפני הגיר הבעייתי של 2013-2017).

פורסם

אני נמשך יותר ליונדאי

• רעיון טוב! 1

פורסם

הי:

שברולט טראסק (אין לי שמץ איך הוא) - מהטורבו כדאי להימנע מנוע בעייתי לאחזקה ובכלל רכב ממש בינוני.

* ניסאן ג'וק (שמעתי דברים רעים ונראה קצת צפוף)  - צפוף מאוד כאן הגיר הוא גם חולשה ברכב.

* ניסאן קאשקי (אבא אמר להתרחק אבל תוהה אם בגלל שנוכל להשיג רק 2012, הגיר יחסית "בטוח") עד כמה שאני יודע הגיר זהה לג'וק, בכל מקרה גדם הדיזל דווקא מוצלח יחסית.

* צרפתיות (רנו קפצור ופגו 2008, לרוב בשנתונים חדשים לעומת האחרות וקמ נמוך) רנו מנוע הטורבו (1.2) בחלק מהמקרים לא גילה אריכות ימים, בפיג'ו יש את נושא רצועת הטיימינג (יש כאן לא מעט הודעות בנושא). 

* סוזוקי קרוסאובר (בגדול הבנתי שסבבה. נראה שגם השוק מתמחר אותם גבוה. תמיד מגרדים את ה-50 מלמטה עם קמ לא להיט) - אמינות טובה לא נוחה במיוחד אבל סה"כ רכב נחמד למשפחה.

אם הנסועה לא גבוהה ואתם רוצים לרדת יותר לשטח סובארו פורסטר יעשה אחלה עבודה..

יש מצב שתוכל לדחוף גם איזה טיוטה רב4 מזדקנת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת!

בסוף, מכל הרשימה הארוכה כרגע חושבים למתוח את התקציב ולבדוק ix35 וספורטאז מ-2010-2012 למרות שזוגתי נרתעת מהגודל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

לא יודע אם מעניין כאן אנשים, אבל אם כן - שוב תודה רבה על העזרה.

רכשנו רכב ראשון כזוג וכמשפחה. מקווים שעשינו עסקה טובה ושלא נצטער.

קנינו יונדאי IX35 שנת 2012 עם ק"מ סביר :)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...