Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה דברים, לסגור כמה מעגלים... יש לי כמה שאלות ואשמח אם תענו לי עליהן:

א. איך זה שאפשר בסל"ד נמוך להוריד מהילוך מסויים (נאמר שלישי במהירות 20) ללא קלאץ' לניוטרל והכל בסדר ואין רעשים? זה רע לגיר אם אני עושה דבר כזה, או שזה בסדר ואפשר לעשות את זה דרך קבע?

ב. אם נוסעים רוורס ובאמצע הנסיעה רוצים להעביר להילוך ראשון ולהתחיל לנסוע ללא עצירה מלאה אז זה אפשרי, אבל אם נוסעים קדימה ורוצים להעביר לרוורס בנסיעה (אפילו על 10 קמ"ש) אז הגיר מרעיש באופן נוראי? חריקות גלגלי שיניים חזקות.

תודה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

א. זה רע מאוד!

לא יודע איך עושים את זה אבל לומדים לעשות את זה- אי אפשר להגדיר מהירות שבה אפשר להעביר הילוך ללא קלאץ'- זה משתנה מרכב לרכב..

ב. היה דיון על זה לפני פחות מיומיים- תעשה חיפוש...

פורסם

לגבי הורדת הילוך ללא קלאץ', עשיתי את זה מספר פעמים, הרכב לא נשמע מתלונן, חוץ מחריקה מינורית בזמן העברה האוטו יורד להילוך סרק ללא תלונות מיוחדות.

אני מכיר את הרכב שלי (אפשר לומר) ואני יכול להבין מתי רע לו כשאני עושה דברים שלא מתאימים (כמו נסיעה עם האמברקס מורם, העברה לרוורס בנסיעה קדימה) דברים כאלה ישר אני מרגיש. והורדת הילוך ללא קלאץ' נשמעה דיי חלקה.

מה אתם אומרים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תעשה מה בא לך- שאלת עניתי לך...

ואם אתה יודע מה רע לו אז למה אתה שואל אם זה רע?

אני מתכוון לנסיעה והעברה לרוורס וגם ל העברת הילוך ללא קלאץ'

פורסם

א . אפשרי בהחלט - לא נגרם שום נזק - רק אם - אתה יודע מה שאתה עושה.

בכל רכב סל"ד ההעברה שונה ובמידה ואתה מוציא ומכניס את ההילוך בסל"ד הנכון לא יקרה שום נזק

אם אתה לא יודע - עזוב.

ב.פשוט - בהילוך אחורי אין סנכון.

• תוכן חדש...