Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בינתיים בתפוח הגדול.  מתי אצלנו ?

"If you live in New York and drive a loud car, you could receive a notice from the city's Department of Environmental Protection telling you your car is too loud. Not because a police officer caught your noisy car, but because a computer did."

פורסם

זה חוקי? שלא יהיו טעויות - אני בעד לקנוס את האופנועים שמעירים את כל השכונה. אני נגד לקיחת סמכויות אכיפה שלא מפורטות בחוק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איפה הבעיה אם עיר מחליטה להוציא תקנה מקומית כלשהי שאסור לנהוג בשטחה עם רכב שמרעיש מעל רף מסוים? למה זה לא תקין, אבל ההגבלה של כניסת רכבים מזהמים לחיפה למשל, זה בסדר? או ששניהם פסולים בעיניך?

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק יש הגדרה למטרדי רעש ומותר וצריך לאכוף את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קראתם מה כתבתי? אני בעד למנוע מפגעי רעש ואשמח שפקח יחלק להם דוחות. אני נגד שימוש במצלמות בצורה לא חוקית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה זה לא חוקי? זה מצלם שטח ציבורי בדיוק כמו מצלמת רמזור

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מענין איך זה עובד מבחינה טכנית.

מדידת רעש מושפעת מכל מיני גורמים (מרחק, החזרים, רעשי רקע).

אין לי מושג יש ומהו הנוהל הקיים לרכב מרעיש, אבל אני אניח שבשביל אכיפה חוקית חייב להיות מוגדר כזה (תקן למכשיר הבודק, הכשרה למפעיל ונוהל שמפרט איך לבצע את הבדיקה).

ואם רוצים להפוך את האכיפה לאוטומטית, צריך גם כאן להגדיר נוהל שכולל גם הנחיות יחודיות לענין האכיפה האוטומטית.

איך למשל מבחינים בין רכבים סמוכים, איך מפרידים רעש ממקור אחר שעשוי להשפיע וכו׳.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה מכיר את סעיפי החוק המקומי בניו יורק?

נקודת המוצא שלי היא שאמריקאים יהיו מרובעים לגמרי, ויפעילו אכיפה רק לפי הספר, כדי שבית המשפט לא ישלח את התובע להכין שיעורי בית.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין, ומעלה תהיות.
אם אני לא רכב בודד אבל מרעיש. איך יהיה זיהוי ודאי? נניח דבוקה של כלי רכב, אחד מהם מרעיש, אין מאיפיין חיצוני (צנרת פליטה) . ניתוח החזרי קול זה לא דבר טריוויאלי. יש כבר זיהוי ירי אבל לא מדייק את מקורו. מעניין איך זה יעבוד.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 07:39, TZR84 כתב:

קיים באופן דומה גם בארץ, בפתח תקווה התקינו מצלמות לזיהוי כלי רכב מרעישים.

מעניין. אפשר מקור?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 14:05, zaf כתב:

מעניין, ומעלה תהיות.
אם אני לא רכב בודד אבל מרעיש. איך יהיה זיהוי ודאי? נניח דבוקה של כלי רכב, אחד מהם מרעיש, אין מאיפיין חיצוני (צנרת פליטה) . ניתוח החזרי קול זה לא דבר טריוויאלי. יש כבר זיהוי ירי אבל לא מדייק את מקורו. מעניין איך זה יעבוד.

בהחלט ייתכן שאז המערכת תניח שיש זיהוי באחוז נמוך (כמו שיש בזיהוי ויזואלי) ותאלץ לוותר הפעם על הפקת דו״ח. כך או כך אם הנהג הזה נוהג ברכב רועש, הוא ייתקל בדו״ח כבר בפעם אחרת שבה רמת הבטחון (confidence) של המערכת יותר גבוהה

• מצחיק 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נראה לי שאם ייושם בארץ, כמות העתירות והדיונים המשפטיים על האמצעים האלו יחויירו בהשוואה לדיונים על מצלמות המהירות.

אני בעד אכיפת רעש, אבל יש עבירות חמורות בהרבה שצריכים לאכוף הרבה קודם, עבירות בריונות למינהן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היתה ידיעה שבאחת מערי השרון (לא זוכר איזה מהן) הותקנה מערכת כזו לזיהוי צפרני רמזורים, שככל הנראה מסוגלת לזהות את כיוון מקור הצפירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...