Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, hwgeek כתב:

כניראה הסיבה היחידה היא בשביל לישרוד בחיים, אם לא יצליח להשיג משהו הוא גם ימצא עצמו מנסה לעוף מקומה גבוהה.

כמו ביבי, רק בסקאלה יותר גדולה.

שם זין על שאר המדינה בשביל לשרוד בעצמו

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 35 דקות, hwgeek כתב:

WW3 בדרך, יאללה שיסיימו אם זה כבר, העתיד רק ניראה גרוע יותר מיום ליום, ניראה ששנות השקט ניגמרו ועכשו שוב חוזרים למילחמות גדולות :-(.

אם הייתי מאמין בתיאוריות קונספירציה עוד הייתי עלול לחשוב ש"הורידו" את טראמפ מהשלטון ושמו בובה במקומו (ביידן), כדי להתחיל את כל הבלאגן זה בעולם. אולי שקט ויציבות לא טובים לעסקים/אינטרסים.

• מעניין 1

פורסם

אני חושב שהטקטיקה הרוסית כרגע היא לסגת אט אט מהשטחים הכבושים ולזרוק משהו גרעיני, כך או כך כנראה שיקרה משהו קטסטרופלי, גם הכור בזפוריז'יה לא תורם ליציבות יש כבר דיווחים שכור אחד הפסיק לעבוד ונעזרו בגרנטורי חרום להמשיך את עבודתו, זה בדיוק מה שהתחולל בצ'רנוביל, לא ברור למה לא מפסיקים את פעילותו לאלתר אם הוא מהווה איום אזורי כל כך גדול. 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Lior_Django כתב:

כן, כי טראמפ הביא יציבות לעולם....

בוא נדבר עובדות. איך טראמפ פגע ביציבות בעולם?

אפילו עם צפון קוריאה, שכל המומחים חששו מעימות גרעיני, הוא עשה בדיוק את ההיפך, וכנראה שטיפל בזה יותר טוב מאחרים עד עכשיו.

יחסית לקודמו, ובוודאי יחסית למחליפו, הכהונה שלו הייתה רגועה באופן יחסי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 5

פורסם

צפון קוריאה "נרגעה" כי הוא נתן לגאון שמנהל אותה יחס. זוכר את המעטפה הגדולה ?

הוא הפך את העולם לקרקס.

אני רואה כאן האשמות שביידן גורם לאי יציבות?

איך בדיוק ?

• אהבתי 1
פורסם

יש תרחיש למלחמה גרעינית, אני מניח שזה יכול להיכלל תחת הכותרת "אי יציבות" וגם זאת שהוא לא זוכר מי מהסובבים אותו עודנו בחיים. 

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

ואני מתקשה להבין מה האינטרס של פוטין להפציץ גשר שהרוסים בנו, ושמשמש אותם לקשר את קרים לרוסיה. 

מה קרה לך, בדיוק כמו צינורות הנורד סטרים. הם החליטו שהם לא צריכים יותר את הגשר כי סיפחו את מריאופל וחרסון

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, Lior_Django כתב:

הוא הפך את העולם לקרקס.

איך בדיוק ?

מה רע בזה שהוא נתן "יחס"?   עם אוייבים צריך לדבר, לא?

עצם העובדה שהוא הצליח ליצור דו שיח זה כבר משהו.

לגבי הקרקס - הקרקס היחיד זה בראש של אנשים. התחלת עם חוסר יציבות ועכשיו עברנו לקרקס?   מה השלב הבא, לטעון שהוא פגע במעמד האישה בעולם?

אפשר להגיד שהוא לא ממלכתי, גס רוח ועוד, אבל לפחות הוא ידע מה יוצא לו מהפה, ולא הזדקק לדף עם הנחיות מפורטות כדי לתפקד.

לגבי ממשל ביידן - אתה צוחק, נכון?   עצם העובדה שאנחנו על סף מלחמה גרעינית זה כבר חתיכת חוסר יציבות. אני לא מדבר כבר על הבדיחה שקוראים לה הבריחה מאפגניסטן ועוד.

ואם זה לא מספיק, אז הוא עוד פולט כל מיני שטויות לאוויר (כמו ההצהרה שלו שצריך להוריד או להחליף את פוטין, או משהו בסגנון).

על מה שקורה בארה"ב עצמה אני לא אדבר, כי זה פחות מעניין את שאר העולם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, Mikelt89 כתב:

יש תרחיש למלחמה גרעינית, אני מניח שזה יכול להיכלל תחת הכותרת "אי יציבות" וגם זאת שהוא לא זוכר מי מהסובבים אותו עודנו בחיים. 

לפני כשעה, Ooga כתב:

איזה מלחמות גדולות..

שנות השקט נגרמו בגלל סיבה אחת - הגרעין, ואם הן יגמרו, הגרעין גם יהיה הסיבה, ולא תהיה שום מלחמה גדולה. זה יגמר מהר מאוד וכנראה לא בצורה הכי נעימה שיש.

אני מחכה שכולם יפסיקו להאכיל את עצמם סרטים פה. מלחמה גרעינית? "מלחמת עולם שלישית"??

הסיבה שנהנינו משקט מספר עשורים היא לא הגרעין, היא הכלכלה. אחרי מלחה"ע 2 נוצרה בפעם הראשונה מציאות שאין בה אימפריות, הגענו לגבולות מוגדרים של כל מדינה פחות או יותר, הדרכים הימיות נהיו בטוחות (בגדול- הודות לארה"ב) והגיע עידן התעופה. התקשורת נהייתה כל כך הרבה יותר מהירה, אז התחלנו לסחור אחד עם השני ביעילות ומהירות. זה טוב לכולם, ובמלחמה יש יותר מדי מה להפסיד- אז האנושות די החליטה לא ממש לעשות את זה בקנה מידה גדול עוד פעם.

עם כמה שאוהבים לנפח דברים, המלחמה באוקראינה היא עדיין קונפליקט מקומי די מגובל. הגדול ביותר באירופה מאז מלחמת העולם השניה? כן. עד כדי כך משמעותי בקנה מידה גלובלי? ככה ככה. אם אירופה לא הייתה מסתמכת על גז רוסי בכזו בלעדיות זה היה הרבה פחות סיפור והאימפקט על הכלכלה היה מגובל יותר. אם היינו בשלבים מתקדמים יותר של נטישת כלכלת הנפט- עבור רוב המדינות הסיפור הזה היה "מכה קלה בכנף".

העובדה היא שאפילו בנות בריתו של פוטין לא מתייצבות לצדו  באגו טריפ המטומטם הזה, ואם הייתי צריך להמר- סין, ה "שותפה" של רוסיה לבלוק האנטי מערבי, תצטרף דווקא לארה"ב באיזשהו תרחיש של מלחמה רחבה יותר. עם כל זריקת הרפש ההדדית היקפי הסחר שלה עם ארה"ב ואירופה כאלו כבירים שמלחמה איתם תהיה אך ורק הפסד בשביל הסינים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Lior_Django כתב:

הוא הפך את העולם לקרקס.

איך בדיוק ?

בוא נראה -

1. הסתכסך עם הסעודים וגרם לפגיעה בתזרים הנפט ועשה מעצמו צחוק כשטס לשם להתחנן.

2. נסוג מאפגניסטן ככה שהטאליבן קיבל לרשותו ציוד צבאי במילארדים תוך שהוא מציג את צבא ארה"ב כצבא נסוג ושלומאילי כמעט כמו ביידן עצמו.

3. ננסי פלוסי טסה לטיוואן וגרמה לחיכוך ישיר עם סין תוך כדי שהאוקראינים במלחמה עם רוסיה, לא בדיוק מדיניות שתורמת ליציבות עולמית.

4. הודיע מראש לפני המלחמה עם אוקראינה  כי לא יעשה שום מהלך צבאי ( אין סיבה להודיע דבר כזה) והפגין חולשה. באופן כללי מפגין חולשה כי הוא ממלמל, בולע מילים, לוחץ ידיים לאנשים שלא קיימים, נופל והולך לאיבוד בכל הזדמנות.

5. שפך טריליארדים של דולרים אמריקיאים בתקופת הקורונה ותרם לאינפלציה בארהב שכמובן תורמת לאינפלציה העולמית.

6. נשא נאום מטורף בוא הוא קורא לכל תומכי טראמפ (שזה פחות או יותר מחצית מארהב) אויבי הדמוקרטיה ומסוכנים. לא בדיוק תורם ליציבות של ארה"ב..

אני בטוח שיש עוד פשוט אין לי כוח לרשום... הוא כנראה ייזכר בתור אחד הנשיאים הגרועים בתולדות אמריקה אם לא הכי גרוע

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
  • אהבתי 3
פורסם

מדהים לקרוא את השרשור ולראות איך הדעות של כולנו בערך לגבי סיטואציות שאפשר לעשות ביניהן רדוקציה די פשוטה נגזרות אך ורק מפוזיציה.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, Pika007 כתב:

סין, ה "שותפה" של רוסיה לבלוק האנטי מערבי, תצטרף דווקא לארה"ב באיזשהו תרחיש של מלחמה רחבה יותר.

סין לא יכולה להתקיים בלי מערב בסופו של דבר.

אם אין מערב, אין להם לא למי למכור את התוצרת שלהם ולא איך לשנע אותה ליעד, בלי נאט"ו ששומר על בטחון בנתיבי ספנות.

יצטרכו לחזור לכלכלה חקלאית בתקווה שיהיה להם מספיק אורז ופחם לחורף.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

מדהים לקרוא את השרשור ולראות איך הדעות של כולנו בערך לגבי סיטואציות שאפשר לעשות ביניהן רדוקציה די פשוטה נגזרות אך ורק מפוזיציה.

ואיזו פוזיציה בדיוק?

אני יכול להיות בעד "אוקראינה" ועדיין לחשוב שכל הבלאגן התחיל בחלקו בגלל ארה"ב, ושרוסיה היא לא אם כל החולות הרעות?

אותי מדהים דווקא דבר אחר - איך אנשים שהם שמאל מדיני, ודוגלים בהידברות (מול הפלשתינים, מול איראן וכדומה), פתאום נוקטים קו ניצי ובלתי מתפשר מול רוסיה (לא מכוון אליך ספציפית אלא באופן כללי בנושא הזה).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

סין לא יכולה להתקיים בלי מערב בסופו של דבר.

אם אין מערב, אין להם לא למי למכור את התוצרת שלהם ולא איך לשנע אותה ליעד, בלי נאט"ו ששומר על בטחון בנתיבי ספנות.

יצטרכו לחזור לכלכלה חקלאית בתקווה שיהיה להם מספיק אורז ופחם לחורף.

והמערב לא יכול בלי סין.

נאטו ששומר על בטחון? אתה חושב שצבא סין זה כמו צבא רוסיה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...