Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

איזו שיירה נו. היא נוסעת כבר יום שלם.

ויש לה רק איזה 160 ק"מ לעבור... 

נסעת בשיירה צבאית פעם?

בארץ בדרך כלל לוקח להם חצי יום להגיע מצומת גולני לעפולה, כשכל פעם ריו מעפן אחר נתקע

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 שעות, falou כתב:

בינתיים, הסטורית, שתי פצצות גרעיניות לקחו מדינה אימפריאליסטית, כובשת אכזרית, כמו יפן, והפכו אותה לנמר של אלקטרוניקה ותעשייה.

לפני 12 שעות, לירון .ה. כתב:

ומדינה אחרת לקפיטלסיטית עם תיבול קומוניסטי

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

בינתיים יש סרטונים של מנות קרב רוסיות, עם תאריך פג תוקף מ2015.

אתה יכול לשלוח סרטון לדוגמה?

בבקשה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה שאוקראינה באמת צריכה זה אכיפת אזור אסור לטיסה במרחב האווירי שלה.

תאכלס יתכן שהיה מספיק שביידן היה שולח לפני שהכל התחיל נושאת מטוסים לביקור ידידות בנמל אודסה ולתרגילים משותפים של חיפוש והצלה ביחד עם חיל הים האוקראיני, כדי שפוטין לא יעז להיכנס למרחב האווירי האוקראיני.

פורסם

איך בדיוק אוכפים איסור טיסה? 
בשביל לאכוף איסור טיסה אתה צריך מטוסים מיירטים באוויר. 
או נ"מ מאוד יעיל,  ארה"ב הייתה יכולה לעזור לאוקראינה ולפרוס סוללות נ"מ לפני הפלישה.

בדיעבד,  הנזקים שנגרמו עד כה לאוקראינה הינם פי כמה וכמה מהעלות של סוללות נ"מ , כיפות ברזל וחימוש. 
זה כמו ביטוח,  שאתה משלם 2000 ש"ח לשנה ולא קורה כלום זה כואב ה 2,000 ש"ח לשנה.
אבל אם לא משלמים את ה 2,000 ש"ח לשנה וקורה נזק של 200,000 ש"ח אז מרגישים מפגרים שלא השקיעו 2000 ש"ח.

זאת הסיבה שמדברים באירופה להגדיל את הוצאות הביטחון שלהם, והחברות הביטחוניות בישראל יחגגו.

פורסם (נערך)

איך אמר פעם בעלים של חברה בטחונית?

"הסכנה היחידה שלנו לעסק זה אם חלילה יפרוץ שלום עולמי"... (ציטוט חופשי לא מדויק)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 25 דקות, korola כתב:

איך בדיוק אוכפים איסור טיסה? 
בשביל לאכוף איסור טיסה אתה צריך מטוסים מיירטים באוויר. 
או נ"מ מאוד יעיל,  ארה"ב הייתה יכולה לעזור לאוקראינה ולפרוס סוללות נ"מ לפני הפלישה.

כמו שהאמריקאים עשו בעירק אחרי מלחמת המפרץ הראשונה, פטרולים עם מטוסים מבסיסים ממדינות שכנות. 

פורסם
לפני 5 שעות, דניאל1983 כתב:

אם פוטין מבין שרוב אוקראינה נגדו, אז על מה הוא נלחם?

את מי הוא מציל ממי?

אם הוא מבין שלא יצליח להשתלט על אוקראינה, אז בשביל מה להלחם ולהרוס את הכלכלה ואת החיים למליוני רוסים ואוקראינים?

אני מבין שלא אכפת לו מהאזרחים שלו ולא מהאוקראינים, אבל לפי דעתי כן אכפת לו מהכסף שלו ומהכסף של האוליגרכים שלו.

אני חושב שאפילו הוא לא כזה שמח להפוך לבן אדם הכי שנוא ומושמץ על כדור הארץ...

מה הוא ירוויח מזה?

לפי דעתי, בקצב הזה, עוד כמה שבועות תתחיל התקוממות ברוסיה ובבלארוס שתשים סוף לשני הדיקטטורים.

פוטין פשוט חשב שהכל ייראה אחרת עד עכשיו.

ולגביי המשפט האחרון שלך, הלוואי וזה יקרה אבל זה wishful thinking.

פורסם
לפני 20 דקות, bobi כתב:

כמו שהאמריקאים עשו בעירק אחרי מלחמת המפרץ הראשונה, פטרולים עם מטוסים מבסיסים ממדינות שכנות. 

לפני כשעה, bobi כתב:

מה שאוקראינה באמת צריכה זה אכיפת אזור אסור לטיסה במרחב האווירי שלה.

תאכלס יתכן שהיה מספיק שביידן היה שולח לפני שהכל התחיל נושאת מטוסים לביקור ידידות בנמל אודסה ולתרגילים משותפים של חיפוש והצלה ביחד עם חיל הים האוקראיני, כדי שפוטין לא יעז להיכנס למרחב האווירי האוקראיני.

אני לא מצליח לדמיין מטוס אמריקני מפיל מטוס רוסי מבלי שתפרוץ מלחמת עולם כולל איום גרעיני ברמה קריטית.

אבל אולי אני טועה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 24 דקות, SurfHigh כתב:

סוף סוף נתקלתי בניתוח שמציג את הרציונאל הרוסי למלחמה.

אמנם ארוך, אבל לדעתי שווה את הזמן, ולו רק כדי לאזן את התקשורת המערבית המאוד חד צדדית

https://eishton.wordpress.com/2022/02/26/ukraine-invasion/

אמלק? 

הבחור כותב 10 פסקאות לפתיח. איפה מתחילה הפואנטה? 

פורסם

כבר מזמן הבנתי שמי שלא יכול להעביר נקודה בכמה מילים או שורות, כנראה ינסה לאלץ איזו קונספירציה או יבלבל במח

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ובינתיים:

-חשד לשימוש בפצצה תרמובארית בחארקיב, מתקפת טילים על כיכר העצמאות בחארקיב, פצצות על מגדל התקשורת המרכזי בקייב, פצצות על באבי יאר.

-אני לא מומחה, אבל זה נראה שפוטין מרכז כח צבאי ענק שיכתר את קייב לכמה ימים, ואחרי זה יכנס בכל הכח.

-נערך שיימינג ברשתות לאוקראינים שנתפסים בגניבה/בזיזה.

-אזרח ישראלי הרוג. רומן ברודצקי ז"ל נהרג על ידי אזרחים אוקראינים בעת שברח מקייב (?).

-ובאופן אישי אני מודאג מהשמועות על כך שהצ'צ'נים שמו את היהודים באוקראינה למטרה.

כבר קרוב ל-5 שנים (אם לא יותר) שמשרד הפנים נוהג ב"יד קשה" באזרחי אוקראינה שמגיעים לישראל בטיסות. השיא היה ב-2019 שבקייב התעצבנו, ובתגובה החליטו לאסור כניסת ישראלים בצורה אקראית.

אתמול התוודענו לכך שאוקראיני שמגיע לארץ צריך להפקיד ערבות ע"ס 10,000 ש"ח.

הדבר קיים גם כשמגיעים תושבים של מדינות אפריקה או אסיה?

פורסם

למי שאין כח לקרוא את כל התעמולה הזאת, אני אביא רק את הנקודות שקפצו לי.

הבחור תוקף את התקשורת המערבית שמעצבת את דעת הקהל, אבל אין ספק שהוא ניזון מהתקשורת האובייקטיבית הרוסית.

בהמשך הוא מוכיח שארה"ב תוקפת מדינות ללא סיבה , והיא בעצם מדינה תוקפנית 

image.thumb.png.9e382e6066a6b9e75738a5471701db54.png

אחר כך הוא מוכיח שבעצם צירוף אוקראינה לברית נאט"ו זה תקיפה בפועל של ארה"ב את רוסיה.

image.thumb.png.a8c0dc5d9432c450ec6aabb9d1fd2b1a.png

ובכלל גרמניה פעמיים ניסתה לחסל את רוסיה 

image.thumb.png.8e9bac24a9c1a48b1d2ad640d2cd9cf5.png

האמת , אין לי מושג איך הוא הצליח לכתוב כל כך הרבה , אבל זה בלתי אפשרי לקרוא את זה.
אבל לפי מה שאני מבין , פוטין יצא למלחמת אין ברירה , כי ארה"ב וגרמניה רוצים להשמיד את רוסיה
ולכן הם מקרבים את נאט"ו לרוסיה. 

כאילו , תעזרו לי להבין ? אם גרמניה וארה"ב רוצות לתקוף ולהשמיד את רוסיה.
אז למה אין עכשיו תקיפה כזאת?  פוטין הציל את רוסיה !!!!!!  

• אהבתי 3
פורסם
לפני 6 דקות, korola כתב:

אין לי מושג איך הוא הצליח לכתוב כל כך הרבה , אבל זה בלתי אפשרי לקרוא את זה.

image.png.a46e59b095dfc54a59e8abb9a1371347.png

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, SurfHigh כתב:

סוף סוף נתקלתי בניתוח שמציג את הרציונאל הרוסי למלחמה.

אמנם ארוך, אבל לדעתי שווה את הזמן, ולו רק כדי לאזן את התקשורת המערבית המאוד חד צדדית

https://eishton.wordpress.com/2022/02/26/ukraine-invasion/

כתבה מעניינת. שלוש הערות יש לי לגביה:

1. הבחור יוצא מנקודת הנחה שאוקראינה הייתה מרוויחה אם הייתה חוברת לרוסיה, ושרוסיה ממש רצתה לצ'פר אותה רק שתהיה בצד שלה. בפרקטיקה אין מדינה בעולם שחברה לרוסיה והרוויחה מכך, לפחות לא מדינה שאינה מעצמה בעצמה (ע"ע בלרוס).

2. הוא חוזר שוב ושוב על כך שהבחירות באוקראינה לא היו הוגנות ושתכלס חצי מהאוקראינים בכלל תומכים ברוסיה. מה שקורה שם עכשיו מעיד על כך שזה פשוט לא נכון. בכלל לא נכון.

למען האמת, המחשבה הזו היא כנראה בדיוק הסיבה שפוטין נכנס לאוקראינה בצורה הזו, ואוכל שם חרא.

3. משום מה הוא חושב שרוסיה נעשתה יותר ליברלית, יותר דמוקרטית, ופחות מושחתת מאשר מה שהיא הייתה בשנות ה 90. מדינה שלנשיא שלה היום יש צבא פרטי תחת ידו שתחת התשלום הנכון טס להתאבד בשבילו איפה שהוא רוצה :-|

עזוב, חלק מכובד מהרוסים גידו לך שהם חיים בדיקטטורה (גם אם הם תומכים בפוטין).

בקיצור, רוצה אני לומר שלאוקראינה לא באמת הייתה בחירה פה. זה או להצטרף לרוסיה ולחיות חרא, או לנסות להצטרף למערב ולקוות לטוב. ימים יגידו מה הבחירה הפחות גרועה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • תוכן חדש...