Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת משרה חדשה אליה אני שוקל לעבור

בחוזה מצוין מתן טלפון סלולארי המוגדר "לצורכי עבודתי בחברה"

האם לגיטימי לבקש לציין בחוזה להגביל השימוש בו ונשיאתו רק בשעות העבודה המוגדרים ואף השארתו בתחומי החברה בסוף יום העבודה?

פשוט, אני לא רוצה, לפתוח פתח לזליגת העבודה הביתה.

אלא להגדיר בצורה ברור את הגבול בין הבית והעבודה.

עד עתה, בעבודה קודמת שעבדתי בה. עקב בעיות תשתית שונות. ציידו אותי בסלולרי ובמעמד קבלתו ציינתי מפורשות שאשתמש בו רק בתחומי ובשעות העבודה ובשום אופן הוא לא יצא מתחומי המשרד ובסוף יום העבודה הוא יכובה עד ליום העבודה הבא.

כאן, כאמור, מדובר במקום עבודה חדש שנושא הסלולרי רשום בחוזה.

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלא אם כן אתה איש מכירות/שירות,הסלולרי ניתן לך בשביל שתהיה זמין מעבר לשעות העבודה.

כשאתה במשרד,יש טלפון משרדי ומייל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

סוג של שירות אבל לא משהו שמצריך, לדעתי, בכל אופן, להיות זמין מעבר לשעות העבודה המוגדרות.

ביחוד, שזה לא משהו שהייתי נדרש לו באף מקום עבודה קודם בו עסקתי בדיוק באותו התפקיד.

פורסם

מאוד פשוט - תדליק את הטלפון בתחילת יום עבודה, תכבה אותו בסוף היום.

או שים אותו בתיק על שקט, ותשתמש בו רק בשעות העבודה.

אם באים אליך בטענות של "למה אתה לא זמין ביום תשיעי ב34 בלילה" - תגיד להם שהטלפון משמש אותך במסגרת העבודה בלבד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חדמ"ש, פשוט מעוניין למנוע שאלות וטענות שיבואו בהמשך ולהגדיר זאת מראש בצורה מדויקת בחוזה.

שאלתי, אם זה לגיטימי.

האם מבחינת המעסיק ברגע שהוא נותן לי סלולרי ברירת המחדל שאני אמור להיות זמין מעבר לשעות העבודה.

פורסם (נערך)

הבעייה שאני צופה היא שהטלפון יהיה סגור מחוץ לשעות העבודה ובשלב מסוים, ינסו להשיג את העובד בשעות אלו. מהר מאוד המספר הפרטי 'יזלוג' ויתקשרו / ישלחו הודעות לעובד בפרטי.
לא יראה טוב להגיד 'אל תפנו אלי בפרטי'. יסמן אותו כעובד 'בעייתי' ולא לוייאלי למקום העבודה ולחברים. אם כי אני בטוח שחלק מהעובדים והמנהלים בהחלט היו רוצים לנהוג כך בעצמם.

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • רעיון טוב! 1
פורסם

במקום עבודה הקודם שלי. אם לא הייתי זמין בסלולר של העבודה, היה צפי שהייה זמין בסלולר הפרטי.

כמובן שאפשר לא לענות, בכך מראים את הלואליות למקום עבודה. כשמגיע הזמן שבו צריך להחליט את מי לקדם או ממי להפרד לשלום, הכל נלקח בחשבון.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא מבין את השאלה.

האם אתה חושק במשרה שבה אתה חושב שלגיטימי לכבות את הנייד ולהיות לא זמין מעבר לשעות העבודה באופן קבוע ובלי יוצא מן הכלל?

פורסם

בהחלט לגיטימי! אבל הייתי מעלה את זה על הכתב מההתחלה! לצערי אין עדיין חוק בארץ בנושא, כמו בצרפת, אבל אני מאמין שזה יגיע לשם.

כל הכבוד!

לפני 31 דקות, Ron Poh כתב:

במקום עבודה הקודם שלי. אם לא הייתי זמין בסלולר של העבודה, היה צפי שהייה זמין בסלולר הפרטי.

כמובן שאפשר לא לענות, בכך מראים את הלואליות למקום עבודה. כשמגיע הזמן שבו צריך להחליט את מי לקדם או ממי להפרד לשלום, הכל נלקח בחשבון.

בושה וחרפה. ובעיניך זה משהו נורמאלי? מה עם work-life balance?

לפני 28 דקות, פריג'י כתב:

האם אתה חושק במשרה שבה אתה חושב שלגיטימי לכבות את הנייד ולהיות לא זמין מעבר לשעות העבודה באופן קבוע ובלי יוצא מן הכלל?

אם כחלק מהמשרה הוא לא מוגדר ככונן/זמין מחוץ לשעות העבודה ומקבל על זה משכורת, למה הוא אמור להיות זמין?!

• אהבתי 2
פורסם
לפני 30 דקות, פריג'י כתב:

אני לא מבין את השאלה.

הפרדה מלאה בין בית לעבודה זה נחמד מאוד.

אבל לא אפשרי בחלק לא מבוטל מהמשרות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 42 דקות, garicho כתב:

...

בושה וחרפה. ובעיניך זה משהו נורמאלי? מה עם work-life balance?

...

לא, לא נורמלי.

אז יש לי אפשרות.

לעבוד כקופאי בשכר מינימום או לעבוד בהייטק בשכר ממוצע. ז”א הפרש של כ 3,000 ש”ח חודשי.

אז זה מה שיש בעולם שנברא היום... לטוב ולרע.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, garicho כתב:

אם כחלק מהמשרה הוא לא מוגדר ככונן/זמין מחוץ לשעות העבודה ומקבל על זה משכורת, למה הוא אמור להיות זמין?!

לא יודע אולי לא שמת לב, הרי רק שאלתי שאלה...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 5 דקות, פריג'י כתב:

לא יודע אולי לא שמת לב, הרי רק שאלתי שאלה...

סורי, ייתכן וקראתי את השאלה בצורה שונה. 

לפני 44 דקות, Ron Poh כתב:

לא, לא נורמלי.

אז יש לי אפשרות.

לעבוד כקופאי בשכר מינימום או לעבוד בהייטק בשכר ממוצע. ז”א הפרש של כ 3,000 ש”ח חודשי.

אז זה מה שיש בעולם שנברא היום... לטוב ולרע.

או למצוא מקום שהוא בשכר ממוצע ויותר בלי להיות זמין 24/7, או כן ולקבל על זה משכורת נוספת בהתאם. ובהחלט יש כאלה מקומות. גם בישראל. מניסיון.

• תוכן חדש...