Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני מחפש המלצות לדגמים בטווח מחירים באיזור ה-20K, מעדיף מנוע בעל נפח 1600, אמינות חשובה, תחזוקה זולה. עדיפות לגיר אוטומטי. על איזה דגמים להסתכל? תודה לעוזרים!

פורסם

לא נעול, אבל מנסיוני הדל נהנה מתחושה שרכבים עם סמק באיזור הזה מספקים - לדוגמא בעליות, שלא צריך לתת קיק להוריד הילוך כלומר שהאוטו לא "נחנק" בקלות.

בד"כ 1-2 אנשים, הנסיעות מחיפה למרכז ובתוך חיפה כך שיש הרבה עליות ומשם המחשבה על נפח המנוע, כמובן שאשמח לדיוקים.

פורסם
לפני 11 שעות, Leead כתב:

לא נעול, אבל מנסיוני הדל נהנה מתחושה שרכבים עם סמק באיזור הזה מספקים - לדוגמא בעליות, שלא צריך לתת קיק להוריד הילוך כלומר שהאוטו לא "נחנק" בקלות.

בד"כ 1-2 אנשים, הנסיעות מחיפה למרכז ובתוך חיפה כך שיש הרבה עליות ומשם המחשבה על נפח המנוע, כמובן שאשמח לדיוקים.

בגדול יש לך רכבים קטנים יותר עם נפח מנוע 1400 שלא ירגישו "נחנקים" בגלל שהם קלים יותר.
לשימושים שלך הייתי ממליץ לחפש סופרמיני, אתם לא צריכים רכב גדול ל1-2 אנשים ותוכלו למצוא רכב יותר חדש וחסכוני בתקציב של 20 אלף ש"ח.
הייתי ממליץ לבצע נסיעת מבחן על אופל קורסה 1400 אוטומט ופורד פיאסטה 1400 אוטומט, שניהם דגמים אמינים וטובים ויתאימו לדרישות שלך, בתקציב של 20 אלף תוכל למצוא קורסה משנת 2014-2015 עם +-100 אלף קילומטר.
מפורד פוקוס הייתי ממליץ להתרחק בגלל גיר בעייתי שגורם המון צרות ויקר לתיקון, טויוטה גם לא הייתי ממליץ לחפש בתקציב של 20 אלף שקל הרוב המוחלט יהיו רכבים ישנים מאוד ובלויים מה שכנראה יגרור הוצאות תחזוקה.

אם אחרי נסיעת המבחן תראה שהקורסה והפיאטה לא מתאימות לך ושאתה מעדיף באמת רכב 1600, אז הייתי ממליץ לבחון רנו פלואנס 1600 אחרי מתיחת הפנים, ופיג'ו 301 אחרי 2015. רכבים בסיסיים אמינים וזולים לאחזקה.

פורסם (נערך)

אין צורך להינעל על מנועים עם נפח מסוים, מה שמעניין אותך בעיקר הוא יחס כוח-משקל ומומנט-משקל, ולרכבים קלים יש יתרון משמעותי בנושא הסחיבה בעליות.
אני יכול להוסיף להמלצה גם מאזדה 2 דינמיק וסוזוקי סוויפט, שנתונים 2008-2010 יכולים להיכנס לתקציב (שים לב שבסוויפט יש בקרת יציבות רק משנת 2010). הפיאסטה זהה מכאנית למאזדה עם מנוע מעט חלש יותר, אבל לדעתי גם תספיק לך ותוכל לקבל רכב משנתון צעיר יותר.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...