Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

יש ברשותי אוסף בולים סובייטים בעיקר, משנות ה-50 ו-ה-60.

האם בימינו יש בכלל ביקוש לאוספים כאלו?

האם אתם מכירים אספנים/ עסקים שרוכשים אוספים כאלו?

מצרף כמה בולים לדוגמא

אוסף בולים_1.jpg

אוסף בולים_2.jpg

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם (נערך)

הבול - exposicion universal sevilla 1992 שווה לך בערך דולר.

screenshot-colnect.com-2022_01.13-14_40_20.png.b567a88cbca864c239fd25a8e25b6c69.png

צריך לבדוק במחיר סופי שנמכרו באיביי בשביל לדעת באמת כמה הוא שווה, אם בכלל.

בדקתי על בול אחד בשבילך, אם אתה רוצה אפשר לעשות lot של בולים ואז למכור במחיר טיפה גדול יותר מאשר כל בול בנפרד.

לא לשכוח שיש עמלות באיביי ופאיפל. 

לא בדקתי את שאר הבולים כי אני לא יודע רוסית. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 1 דקה, Mech Morphix כתב:

אם יש לך כאלה הם יכולים להיות שווים לא מעט

LSDtabs.jpg

המקוריים כבר כנראה שאיבדו מפוטנטיות שלהם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 15 דקות, DareDevil כתב:

הבול - exposicion universal sevilla 1992 שווה לך בערך דולר.

screenshot-colnect.com-2022_01.13-14_40_20.png.b567a88cbca864c239fd25a8e25b6c69.png

צריך לבדוק במחיר סופי שנמכרו באיביי בשביל לדעת באמת כמה הוא שווה, אם בכלל.

בדקתי על בול אחד בשבילך, אם אתה רוצה אפשר לעשות lot של בולים ואז למכור במחיר טיפה גדול יותר מאשר כל בול בנפרד.

לא לשכוח שיש עמלות באיביי ופאיפל. 

לא בדקתי את שאר הבולים כי אני לא יודע רוסית. 

תודה, אבל אני מעדיף ל'היפטר' מכל האוסף כחבילה ולא לנסות למכור כל בול/ סדרה בנפרד.

חוזר על שאלתי האם יש בארץ אספנים/ עסקים שמציעים/ רוכשים אוספים

פורסם
לפני כשעה, FARM כתב:

תודה, אבל אני מעדיף ל'היפטר' מכל האוסף כחבילה ולא לנסות למכור כל בול/ סדרה בנפרד.

חוזר על שאלתי האם יש בארץ אספנים/ עסקים שמציעים/ רוכשים אוספים

אפשר לעשות בגוגל חיפוש, מעבר לזה אין לי איך לעזור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אני הייתי מפרסם את כל האוסף באיביי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 20 דקות, yairw כתב:

פרסם ביד2, לא מאמץ גדול ועלול להפתיע

אני לא יודע איך לתמחר. צריך כיוון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי היה אוסף כזה.  בגדול - אחלה בולים.  יפים.  מעוצבים.  בסופו של דבר היתה להם מטרה - לרומם את שם ברית המועצות וזו אחת הדרכים.  באמת בולים מושקעים.

הם גם הודפסו במיליונים (בטח ביליונים).

אני בספק שתמצא מישהו שיקנה אותם ממך בסכום משמעותי (נמוך ככל שיהיה).  אוסף גדול יותר שהיה ברשותי (כולל מרכז אירופה משנות ה 20 וה 30 של המאה הקודמת) ניתן במתנה למורה בית ספר שמתמש בבולים כדי ללמד תלמידיו הסטוריה.

• אהבתי 1
פורסם

כשהייתי ילד ההורים שלי נתנו לי תקציב כל חודש, והייתי קונה בולים. לינק לחלק ממנו שכולל הרבה חלל. אם מישהו מזהה כאן פוטנציאל להפוך אותי לEmmit Stussy מפארגו אז בכיף. 

פורסם

מכיר קצת את התחום.

בגדול - זה תחום די מת. אין יותר הרבה אספני בולים. כתוצאה מכך המחירים ירדו לקרשים. 

בלי קשר הרוב המוחלט של הבולים לא שווים הרבה. יש בולים שיש להם ערך כלשהו. ויש בולים ששווים המון, הסיכוי שהם אצלך שווים לזכייה בלוטו בערך.

אם אתה באמת רציני - זה לעשות מחקר. למפות את הבולים שלך ולחפש אותם בקטלוגים.

בקטלוגים יש גם מחירים. תחתוך את המחיר שרשום שם ב-50% לפחות אם לא יותר.

גם לחפש באיביי כמו שאמרו כמה מוכרים בולים דומים ייתן כיוון אמיתי.

בשביל למקסם את הרווח כדאי לך למכור סדרות/בולים בודדים.

בשביל להעיף הכל במחיר סביר אתה חייב לדעת מה יש לך.

להדגיש את היתרונות (לא חתומים, שלמים. לא צהובים) ולצלם את הבולים היותר שווים באוסף במכירה.

שוב, סביר להניח שלא תקבל עליהם הרבה. אם בכלל. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...