Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מצבר לטויוטה קורולה 2010, 60 אמבר בצפון

מעבר לפיתרון נפתר ע"י omar87,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם.

אז כמו בכותרת, חזרתי מחו''ל. נתתי עזרה הרכב התעורר, יומיים והוא מת עוד פעם.

אתמול נתתי עזרה בלילה. והחניתי אותו הכי בחוץ.( יש עוד רכב חונה בטור בפנים). עכשיו קמתי. מנסה להניע. נאדא. 

המסקנה שלי: מצבר גמור.

האם אני צודק? ואם כן, מה לקנות ואיפה?

תודה

IMG_20211223_085930460.jpg

IMG_20211223_090118957_MP.jpg

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• פיתרון
פורסם

אוקיי לא קיבלתי שום המלצות,

הלכתי עם האינסטנקט, גוגל ודוד שלי,

קניתי VARTA כחול, מאוטודיפו, עם שנתיים אחריות ב 600 שקל

image.thumb.png.0ad61e6e339d957e9157570f945edd09.png

פורסם (נערך)

לא הבנתי מהצילום בן כמה היה המצבר הישן.

האם החלפת והרכב מתניע?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה בן 4 וחצי , הרכב היה מתניע יום כן ויום לא, לסרוגין.. 

מאז שהחלפתי הוא הצליח להתניע בכל הניסיונות

פורסם

הגיע לגיל מופלג. יםה מאד.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, omar87 כתב:

קניתי VARTA כחול, מאוטודיפו, עם שנתיים אחריות ב 600 שקל

המצבר הכי טוב שניתן לרכוש לרכב פרטי. עשית בשכל. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גיליתי כבר כמה פעמים שהטענת המצבר חיצונית לטעינה מלאה ולהפעיל מצב תיקון (פולסים) מתקנים אותו ומחזירים אותו למצב הרגיל.

וזה אחרי 2-3 נסיעות של 20-30 שהוא לא נטען מספיק כדי להתניע כמה שעות אחר כך לבד, אחרי הטעינה חודשים בלי בעיה והתנעה בריאה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יפה!כי שמרתי אצלי את המצבר הישן (בשביל דוד שלי) , איך אני יכול להטעין אותו חיצונית? מעניין

פורסם

אפשר לקנות מטען מצברים ב50 שקל שעושה עבודה מספיק טובה וגם יש לו את המצב תיקון שדיברתי עליו.

אם יש לך ספק כוח מתכוונן פשוט כוון אותו ל14.7v ותטעין.

פורסם

את שלי הוא החייה לחודשים ארוכים פעמיים כבר (פעמיים כי אני מטומטם ורוקנתי אותו אבל באמת מרוקן לרמה של אין חשמל בכלל)  אז לא נראה לי שזה גשר זה פשוט להביא את האוטו לנקודה שקל לו לתחזק את הסוללה שכבר טעונה מאשר להשקיע כפול חשמל בלנסות כל הזמן להטעין אותה ולהגיע לזה אחרי הרבה נסיעות.

פורסם

טוב  חזרתי מחול והנחתי שהאוטו ימות בזמן הזה- 7 ימים ללא התנעה, כי קרה לי כבר כמה פעמים לאחרונה שנתתי עזרה אפילו פעם אחת בזמן תדלוק במהלך נסיעה בינעירונית ארוכה) מצד שני, גם הגיס שלי, משאיר את האוטו שלו שבוע כשהוא בחול ומתניע ללא שום בעיה!

בגלל שלא קיבלתי פה הודעות, ודוד שלי המליץ להחליף אז החלפתי. הלכתי על בטוח!

פורסם

שלא תבין לא נכון המצבר כנראה היה חלש יותר ממצבר חלש, אבל הגישה שלי למצבר אומרת שכל עוד הוא מתניע עצמאית לא להחליף אפילו אם הוא לא במיטבו ונפרק יותר בקלות (כל עוד זה לא קיצוני של פחות מיומיים) כי במקסימום יש לי בוסטר ואני אסתדר.

הזמן היותר בעייתי הוא חורף כי בקיץ תמיד יהיה לו יותר קל אז מספיק ושההחייאה תחזיק את החורף וחסכת שנה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...