Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצרים רוצים לייצר מכוניות חשמליות שעלותן תהיה כ-20000 $ ליחידה החל מ2023 כך לפי מה שכתוב בבלומברג

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראה לי את הרכב (ומאיפה שהוא באמת יצא) ונדבר.

רשום שזה חברה ממשלתית ושהם בשיתוף בפעולה עם יצרן סיני, אני לא הייתי סומך על זה בלי מבחן הזמן.

פורסם (נערך)

בהחלט. אם הוא יעבור מבחני בטיחות ויגובה באחריות טובה.

אין בעיה היום לקנות פלטפורמות חשמליות מוכנות (יש אפילו ישראלית אני חושב) , כנ"ל לגבי מערכות בטיחות. יש למצרים נסיון (לפחות היה) בייצור רכב (פיג'ו), כך שאין מניעה שהם יצליחו לעשות דבר כזה. לגבי אופן המימוש של מהלך כזה, יש לחכות ולראות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

לא רק פז׳ו. היתה (עוד שעוד יש שם) הרכבה של ג׳יפים קרייזלר בסגנון תע״ר שלנו. 
בנוסף יש מפעלי הרכבה של GM (דגמי דייהו, אופל ואיסוזו), מרצדס, ניסאן, יונדאי, מאזדה, משאיות וולוו, במוו וכל מיני סיניים כמו בריליאנס. אין מה לזלזל בהם...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחישוב גס מאד, הרכב יעלה בערך 130 אש"ח פה בארץ אם המחיר המקורי שלו זה 20 אלף דולר.

אם יהיה ברמה של רכבים אחרים במחיר הזה, למה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא.

עדיף כבר סיני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• אחראי פורום
פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

לא.

עדיף כבר סיני.

1970 - יפני זה חרא, רק אמריקאי.

1995 - קוריאני זה חרא, רק יפני.

2015 - סיני זה חרא, רק קוריאני.

2021 - מצרי זה חרא, רק סיני.

2025 - 

• מצחיק 8

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אפילו שאני לאט לאט מחליף את מוצרי האלקטרוניקה בבית לתוצרת שיאומי, גם רכב סיני לא הייתי קונה נכון לעכשיו.

רכב סיני שעבר שיפורים במצרים ומיוצר שם... 

תודה, אבל לא תודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

רכב סיני שעבר שיפורים במצרים ומיוצר שם... 

זה מזכיר לי את הפרק הזה של טופגיר שהם נהגו על הלאדה ריבה,

משהו בסגנון של זה שהריבה עדיין מיוצרת ברישיון במצריים,

קלרקסון אומר משהו כזה: תדמיינו את זה, עיצוב איטלקי משנות ה-60 ששופר על ידי הרוסים ונבנה עכשיו על ידי המצרים, אני לא יכול לחשוב על משהו יותר גרוע.

• מצחיק 3

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, itaysamurai כתב:

1970 - יפני זה חרא, רק אמריקאי.

1995 - קוריאני זה חרא, רק יפני.

2015 - סיני זה חרא, רק קוריאני.

2021 - מצרי זה חרא, רק סיני.

2025 - 

2025 - כמובן, הכל חרטא, רק ישראלי .....

פורסם

כמובן שאין שום סיכוי שיגיעו לכאן כלי רכב מתוצרת מצרים, ולו רק בשל העובדה שנכון להיום הייצור המקומי מתקשה להדביק את הביקוש המקומי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 שעות, itaysamurai כתב:

1970 - יפני וצרפתי זה חרא, רק אמריקאי.

1995 - קוריאני וצרפתי זה חרא, רק יפני.

2015 - סיני וצרפתי זה חרא, רק קוריאני.

2021 - מצרי וצרפתי זה חרא, רק סיני.

2025 - צרפתי ו

תיקנתי לך.

ולגבי הרכב המצרי ממש לא הייתי פוסל.

במצרים ש הרבה אקדמאים והרבה כוח אדם "פשוט". חוץ מהנהגה אין שום סיבה שלא יהפכו למעצמה תעשייתית שתתחרה בסין ובטורקיה.

• מצחיק 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

קלרקסון אומר משהו כזה: תדמיינו את זה, עיצוב איטלקי משנות ה-60 ששופר על ידי הרוסים ונבנה עכשיו על ידי המצרים, אני לא יכול לחשוב על משהו יותר גרוע

אמממ, אולי תעשיית הרכב הבריטית?

אם עדיין מייצרים משהו שבבסיס תוכנן בשנות ה60 ואנשים קונים ומשתמשים בזה, נראה שזה לא כזה גרוע. זה לא שיא התפארת של תעשיית הרכב העולמית, אבל עושה את העבודה.

פורסם

אחרי שהם העבידו אותנו 400 שנה אני לא מתכוון לקנות מהם כלום

אם יהיה רכב מספיק בטוח אז אקנה. ואם מסתכלים 20000 דולר זה בסביבות 60,000 ש"ח שזה אומר מחיר מעל 100,000 ש"ח שזה אומר ברצינות שאין לי אפשרות כלכלית לקנות רכב כזה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עבדנו 400 שנה אבל יצאנו משם עם פנסיות תקציביות. אל תשכח גם שכולם טבעו בים אז בכלל דפקנו אותם.

• מצחיק 1

• תוכן חדש...