Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

היום הייתי אצל חברת ליסינג, הייתה טויטה קורולה 2018 שנמצאת בסניף אחר. 50 אלף ק"מ, לפי הבדיקה שלהם הוחלף כנף וטמבון, אך אין אזכור לפגיעה בשסי.

מחירה 89 אלף ש"ח, מוכנים לקחת בטרייד אין את הרכב הישן שלי 2004, יתנו עליו לא הרבה (מניח 2-3 אלף), הסוכן הציע לי שעדיף למכור לבד כי אקבל יותר.

מוכנים לבדיקה שלי  פרטית (מתכוון ללכת לממוחשבת), ויתקנו כל מה שיימצא, או שאם יימצא שהייתה פגיעה בשסי ישלמו על הבדיקה + יחזירו דמי רצינות במלואם.

נותנים אחריות לשנה על המכלולים החשובים.

הכל נראה לי טוב, פרט לזה שאני לא יודע איך להתייחס לזה שהוחלפה כנף והטמבון.

נתבקשתי לשלם 1000 ש"ח לשמור אותה, שמתוכם ישאר 500 אם לא אקח שום רכב מהם, לא הסכמתי ואמרתי שאני צריך לחשוב.

מה דעתכם ? להתרחק מרכב שהוחלף פה משהו במרכב, גם אם לא הייתה פגיעת שסי לכאורה ?

עריכה אחרונה על ידי סוליד-גיר-מטאל
פורסם

כנף קדמית ופגוש זה לא שילדה, אלו חלקים שמחוברים ע״י ברגים, כך שזה לא נורא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה ההפרש בין המחיר שתקבל פה לעומת השוק הפרטי? אז נכון שתצטרך למכור את הרכב שלך לבד - במקרה הזה תוכל "לתרום" אותו לנהג צעיר במשפחה.  אם אין צורך במימון, חפש טויוטה פרטית עם היסטורית טיפולים מסודרת.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא מבין למה לקנות קורולה במחיר כל כך גבוהה, זה אותו הרכב מ2013 עם קצת שינוי קוסמטי.

לך תקנה מזדה 3 2.0 2018 או איוניק 2018 יהיה לך נחמד יותר (וכן בדקתי יש בתקציב שלך רכבים נורמאלים).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתאריך 4.12.2021 בשעה 11:45, GABIUBOGI כתב:

לא מבין למה לקנות קורולה במחיר כל כך גבוהה, זה אותו הרכב מ2013 עם קצת שינוי קוסמטי.

לך תקנה מזדה 3 2.0 2018 או איוניק 2018 יהיה לך נחמד יותר (וכן בדקתי יש בתקציב שלך רכבים נורמאלים).

כי הבנתי שטויוטה הכי אמינה, ואני מחפש רכב ל 10 ויותר שנים הבאות.

איוניק, אני מבין שאתה מתכוון להיונדאי ? מעדיף יפאני, ובנזין הכי פשוט, אני לא נוסע הרבה..

תוכל להסביר על מאזדה, 2018, למה אתה ממליץ עליה ?

תכלס מאוד חשוב לי ההגנות האקטיביות של בלימה אוטומאטית עקב רכבים והולכי רגל, פרט לאמינות וזולות האחזקה.

פורסם

המזדה תהיה חזקה יותר עם מנוע 2.0 ושקטה יותר.

וגם אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...