Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת אקווליזר בווינדוס 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב.

יש לי רמקולים כלשהם של logitech במחשב, ומשום מה בזמן האחרון אני מרגיש שהסאונד שהוא מוציא "עמום" מדי.

אם אני שומע שירים נניח, אז הרמקולים מעדיפים להוציא רעש "באסי" כזה (כשהסאב מוגדר על 0 באס), מאשר להתמקד במילים של השיר.

באנדרואיד בטלפון שלי אני יודע שיש כל מיני תוכנות של תיאום הסאונד שהמכשיר מוציא, אבל לא הצלחתי למצוא כזה לווינדוס.

יש דבר כזה בכלל? מצאתי אפליקציות שיודעות להגדיר סאונד של שירים שכבר הורדו למחשב, אבל אני רוצה שהמערכת של המחשב תדע "לנהל" את הסאונד ככה שיצא פחות עמום. (נניח כשאני גולש ביוטיוב, או תוכנות אחרות שמוציאות סאונד).

אשמח לעזרה! תודה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

איזה דגם רמקולים אלו? ניסית להוריד ולהתקין מחדש דרייברים תואמים מהאתר של LOGITECH?

זה רק בזמן האחרון?

מה לגבי דרייבר של כרטיס האודיו אולי צריך עדכון (REALTEK),

אולי עדכון מהחבילת דרייברים של הלוח אם גם אפשרי (אצלי לדוגמא בלוח של MSI יש חבילת קודקים והתקנות לכרטיס קול וכו').

Opel Adam S 2017

פורסם

@liav12

תודה על התגובה.

הדגם של הרמקולים זה Logitech 2.1 Multimedia Z333, בדקתי באתר של לוג'יטק ואין להם דרייברים.

הפעלתי supportAssist (לפטופ דל) ו windows update - אין עדכון זמין. 

מה שקרה זה שעשיתי סידור כבלים בעמדה, ואחרי שסידרתי את הרמקולים באתי לשים שירים, ורק אז התחלתי להבחין שזה לא באמת הסאונד שציפיתי לו (יותר מדי הד). מצד שני, אני לא באמת זוכר איך הסאונד היה מלפני כן. פשוט חיברתי אותם כרגיל והכבלים היו זרוקים מאחורה.

כמובן שניסיתי לשחרר את כל החוטים כפי שהיו, אבל הסאונד נשאר כרגיל.

אז חשבתי אולי יש אפשרות להפחית רק אופציה מסוימת מהסאונד של המחשב כדי לשמוע בדיוק איך שאני רוצה (כמו במערכת ברכב לדוגמה).

אם אין אפשרות כזו אז אני יכול להסתדר, סתם תהיתי לעצמי אם אפשר לשלוט על זה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תבדוק אצלך אולי יש בהגדרה הזו בתמונה אופציה לשחק עם האקוליייזר.

או פשוט להוריד איזה אקולייזר צד שלישי חינמי לבדוק אם זה יכול לשפר.

https://www.makeuseof.com/tag/windows-sound-equalizers/

תבדוק גם כן את הכבלים תנתק ותחזיר תשחק איתם מעט, אם יש רעשי רקע בזמן תזוזה שלהם יכול להיות שהם לא תקינים מספיק.

2021-11-18_13h42_05.thumb.png.773091fcd616d8e314b1e2117353a484.png

Opel Adam S 2017

פורסם

בלוח הבקרה אמור להופיע לך שם התכנה לניהול האודיו מהמחשב שלך, אצלי זה REALTEK.

אולי שם תוכל לשחק עם ההגדרות.

image.thumb.png.a86eab2dcbc4186fae8d730ac2896b02.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...