Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב אני מתכוון ללמוד באונברסיטה וכזה אבל יש לי רכב שדורש תחזוקה ואני מעדיף לצבור ידע וניסיון גם כדי לדעת איך להתעסק עם הרכב וגם מסקרנות. אני עושה דברים פה ושם מיוטיוב אבל מעדיף כמה שפחות כי אין לי יותר מדי ניסיון.

קראתי על קורס אוטוטרוניקה והבנתי שזה לא רק מכונאות אלא גם חשמלאות ומיזוג אוויר אבל תקנו אותי אם אני טועה, לעבוד במוסך אני פחות מעדיף בגלל שיש לי כבר עבודה הרבה יותר משתלמת וגם אני לא מתכנן לעבוד בזה בעתיד. 

אם מישהו יכול לשתף מה הוא חושב מאוד יעזור ואם יש לכם המלצה לקורס אז איפה עדיף לעשות.

לגבי הקורס שאלה נוספת אם כדאי לעשות ואם אדע לעבוד עם הידיים במידה ואשלב את זה ואתנסה על אחד מהרכבים שלי האם זה יעיל כי עבודה במוסך זה לא אופציה.

תודה 🙏

פורסם

אין כמו להחזיק רכב ישן כדי להתחיל להתמצא 😊,זה הבית ספר הכי טוב 

ואין כמעט הבדל בין הרכבים  ואם יחש לך כזה רכב אתה כבר בכיוון טוב 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ידני כתב:

אין כמו להחזיק רכב ישן כדי להתחיל להתמצא 😊,זה הבית ספר הכי טוב 

ואין כמעט הבדל בין הרכבים  ואם יחש לך כזה רכב אתה כבר בכיוון טוב 

כן יש לי E36 מאמין שאלמד לאט לאו אני מתחיל גם לעשות דברים לבד 

עריכה אחרונה על ידי Car Enthusiast
  • תוכן חדש...