Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קצת משתעשע עם הרעיון של לעבור להנעה אחורית אבל כזאת שתהיה מהנה קצת (ללמוד איתה דריפטים ולקחת אותה למסלול) 

מה שחשוב לי שתהיה הנעה אחורית וכוח

התקציב עד 85K והחיסרון שהיא חייבת להיות אוטו'

חשבתי על 330 E46 /e90  או סדרה 6 שנת 2004-6 או כל BMW עם מנוע 6 צילינדר 

חשבתי על g37

אשמח לשמוע על מה אתם מציעים

פורסם

האינפי תהיה צעירה יותר וככל הנראה משמעותית זולה יותר לאחזקה, אם כי לכאורה השלדה בב.מ.וו. ככל הנראה תהיה טובה יותר (משמועה, לא מנסיון).

אם המטרה היא לבנות רכב דריפטים, הייתי מציץ לכיוון הבימריות. אך אם זו אמורה להיות דיילי, ה-G נשמעת הגיונית יותר.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

קודם כל תוריד את הסדרה 6- כבדה ולא רלוונטית.

אתה חייב להבין שדריפטים ומסלולים מכבידים מאוד על מכלולי הרכב, ובחלק מהמקרים ידרשו התאמה של הרכב (קוילאוברים/דיפ) בשביל לקבל תוצאה מספיק טובה.

הרכבים הכי ורסטילים בנושא שאני מכיר אלו מיאטה וBRZ שמצליחים להיות אמינים, לעשות קווים כשאתה רוצה ודריפטים כשבא לך.

בתקציב שלך התשובה צריכה להיות מיאטה עם ויתור על המנוע הגדול שביקשת.

אם אתה לא מוכן לוותר על המנוע הגדול, G37 יכולה להיות אפשרות, אבל על המגבלה היא תרגיש לך מסורבלת וכבדה.

אופציה נוספת יכולה להיות רכב יעודי (בימר מיושנת) ועוד רכב דיילי אמין.

• רעיון טוב! 1
פורסם

G37 סטוק גרסת הסדאן, לא מתאימה למסלולים. 

צריך לשפר קולרים כדי שיעמדו בעומס. 

ברקסים צריך להגדיל לגרסת האקובונו

מגיעה עם דפרניצאל פתוח. 

אז על מחיר הקניה נדרש להוסיף עוד איזה 20k בכיף כדי להתאים אותה למסלולים. 

אם תמצא גרסת קופה, אז חלק מהדברים הנל כבר מותקנים עליה כסטוק...

מניח שהרבה רכבי יד 2 שיש בשוק כבר משופרות.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, o.r כתב:

קודם כל תוריד את הסדרה 6- כבדה ולא רלוונטית.

אתה חייב להבין שדריפטים ומסלולים מכבידים מאוד על מכלולי הרכב, ובחלק מהמקרים ידרשו התאמה של הרכב (קוילאוברים/דיפ) בשביל לקבל תוצאה מספיק טובה.

הרכבים הכי ורסטילים בנושא שאני מכיר אלו מיאטה וBRZ שמצליחים להיות אמינים, לעשות קווים כשאתה רוצה ודריפטים כשבא לך.

בתקציב שלך התשובה צריכה להיות מיאטה עם ויתור על המנוע הגדול שביקשת.

אם אתה לא מוכן לוותר על המנוע הגדול, G37 יכולה להיות אפשרות, אבל על המגבלה היא תרגיש לך מסורבלת וכבדה.

אופציה נוספת יכולה להיות רכב יעודי (בימר מיושנת) ועוד רכב דיילי אמין.

139 כס מספיק כדי שאפשר יהיה להחליק? זה כיוון חדש וטוב

לפני שעה, ArikM כתב:

G37 סטוק גרסת הסדאן, לא מתאימה למסלולים. 

צריך לשפר קולרים כדי שיעמדו בעומס. 

ברקסים צריך להגדיל לגרסת האקובונו

מגיעה עם דפרניצאל פתוח. 

אז על מחיר הקניה נדרש להוסיף עוד איזה 20k בכיף כדי להתאים אותה למסלולים. 

אם תמצא גרסת קופה, אז חלק מהדברים הנל כבר מותקנים עליה כסטוק...

מניח שהרבה רכבי יד 2 שיש בשוק כבר משופרות.

הבנתי אז זה יורד מהפרק כי רוב הקופה הן לכיוון ה90K 

עריכה אחרונה על ידי VromVrom
פורסם

אל תפסול, תבדוק מה אתה מקבל בשביל ה 90...יש מצב שזה רכב מוכן למסלול וגם יכול לשמש דיילי

• רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

לדריפטים אתה צריך LSD, אז תוסיף התקנה שלו לכל מועמדת שלך שאין לה את זה. כדי ג'מוסים כבדים כמו G37 או 330 יוכלו להתאים למסלולים תצטרך להשקיע הרבה. בגדול, אתה צריך מיאטה, או לבנות על E36 (או לקנות בנויה) לדריפטים, ודיילי לא כ"כ משנה איזו.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 16 שעות, VromVrom כתב:

139 כס מספיק כדי שאפשר יהיה להחליק? זה כיוון חדש וטוב

אתה חייב שהיא תהיה ידנית, זה יכול לעזור בדריפטים.

וכן, מיאטה זה כלי נפלא ללמוד עליו הנעה אחורית.

פורסם

אני מציע משהו לא שגרתי, אבל מניסיון שלי מאוד מאוד מהנה ולא פחות ממפתיעה לטובה... דעתי בלבד, אז לכל אלה שיודעים, שידעו.

2012 X1 במוו עם מנוע 2.0 ליטר טורבו(N20 מנוע) זהה בשלדה ל328 שנת 2009 עם הגה רגיל ולא חשמלי, די מדויקת בנסיעה ומפתיעה לטובה באחיזה

למרות שזה ג'יפון מוגבה ב4 ס"מ מה328, אבל לא משהו שאי אפשר להנמיך ולשפר. הרכב נסע אצלי אם אני לא טועה קרוב ל2 וחצי

פלוס מינוס וכל פעם למדתי מחדש ממנו, אחד הרכבים שנהניתי מאוד וכיפי שהיה לי בשנים האחרונות והיו לי רכבים כיפים ועדיין. מאחור הורכבו 245 צמיגים.

ממליץ בחום עליו לא תתאכזב, לא יקר היום ועם תכנה בריאה ומסנן פתוח , ו260 פלוס כוח סוס על דלק 95, לי היה כל דקה כיף.

בקרות עם 3 מצביי התנתקות אם אינני טועה ואמינות מצוינת. הגה של פעם בלי חשמל ושלדה משובחת ובסיס מעולה לשיפורים, מה גם שהוא

מאפשר נסיעה דיילי לעבוד וכו'. אשלח תמונות בהמשך כשאתפנה.

• מעניין 1
פורסם

אני אישית חושב שאם אתה לא ארד קור ומחפש תמורה מלאה לכסף, אני חושב שזו פלטפורמה מצוינת לעניין וגם לנסיעה יום יומית.

אם אתה ארד קור? אז תבנה משהו אחר מיועד. הייתה אינפיניטי בעבר והיא לא מגיעה לקרסוליים של הבמוו X1

2012 שהייתה לי, גם בהגה עצמו, גם בשלדה, גם בכניסה לסיבוב וגם בפאן וכיף בנהיגה... אז היא עדיפה על כל GT 3.7 ישנה.

לא מדבר על אחיזה, כי במקרה של הבמוו, אחיזת מסלול לא עניינה אותי ויותר הנהיגה עצמה ולא מי מסיים ראשון את ההקפה,

למרות שבהסתייגות קלה אומר שיש לי רק הרגשה (עם הרגשה לא הולכים לבנק), שהבמוו עם קצת שיפורי מתלים והנמכה, הייתה

בקלות משיגה זמנים מצוינים לעומת האינפיניטי. ולקחת אינפיניטי לנהיגת מסלול, זה ממש לא השטח שלה, אבל אולי אני טועה. חכמים

יוכלו לתקן אותי.

אולי האינפיניטי יותר ברוטאלית וחזקה, אבל לא מדויקת כמו הבמוו.  לא משווה ל330 כי לא נהגתי באחת כזאת מספיק בכדי לחוות דעה.

אני ממליץ רק על ידע אישי שלי ורכבים שהיו ברשותי ומספיק זמן נהיגה בכללי (האינפיניטי הייתה של אבא, אבל נהגתי עליה המון...מלא).

פורסם
לפני 10 שעות, bigmik כתב:

2012 X1 במוו עם מנוע 2.0 ליטר טורבו(N20 מנוע)

יש סדרה 1 מקבילה?

לפני 9 שעות, o.r כתב:

אתה בעצם ממליץ לרכוש X1 2012 למסלול ודריפטים?

הבן אדם מחפש:

בתאריך 7.11.2021 בשעה 10:40, VromVrom כתב:

זה יהיה דיילי עם נטייה לימי מסלול / לימוד דריפטים

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

אני מאוד נהניתי מהרכב, אז ממליץ ואני לוקח בחשבון שחלק מהחברים כאן או חברות, ירימו גבה ולכולנו

דעה שונה, אבל אני כל כך נהניתי מהרכב עצמו, אז ממליץ בחום, אני קניתי את הרכב במטרה לנסוע ברכב

איכותי ולטעמי הוא היה גם איכותי מאוד, והכיף בנהיגה איתו היה אחד ההפתעות שקנו אותי מיד , לקח לי זמן

לימוד ממושך איתו, אבל היה מגניב. אני הוספתי תכנה לרכב ולי זה הספיק ונתון אמיתי יבש מ0 ל100 ב5 וקצת 

שניות עם צמיגים 245 סופר ספורט 2 או 3, כבר לא זוכר. היה אמור להיכנס לעוד שיפורי שלדה מתלים בולמים

הנמכה, אבל עצרו אותי ברחוב זוג נשוי שהתעקש מאוד שאמכור להם את הרכב .

סדרה מקבילה של השנתון, הגיעו רק 1.6 ליטר טורבו ולא מספיק חזק לטעמי, מדי פעם במשומשות נופלת סדרה 1

שהגיעה בייבוא ויש מצב למנועי ה3.0 ליטר , אם אני לא טועה, יש גם 2.0 ליטר אטמוספרי, אבל הוא כבר חלש משמעותית

מדגמי הטורבו.

• תוכן חדש...