Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול עם wifi לגינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש רמקול לגינה, כזה שיכול להתמודד עם קצת שמש וגשם (יהיה מתחת פרגולה, אבל עדיין).

סוללה לא צריך שתהיה - יש חשמל זמין, כלומר הרצון הוא לרמקול קבוע ולא לאיזה jbl שפשוט נשאר בחוץ.

עוד דרישה היא שהרמקול יהיה אקטיבי, כלומר ללא צורך במגבר, ובעדיפות שיעבוד על wifi בדומה לרמקולים של sonos ולא על בלוטוס. בונוס בכלל נחמד אם בזכות תמיכה בwifi יהיה אפשר לנגן משני רמקולים (זהים, כלומר ארכוש שניים עכשיו) במקביל.

תקציב גמיש, כרגע אני מוצא אפס אפשרויות ככה שאני לא רוצה לנקוב בתקציב. הsonos outdoor כן יקר ומעבר לתקציב, וגם הוא לא רמקול אקטיבי אלא דורש חיבור לאיזה רסיבר של סונוס.

תודה :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש רמקולים פשוטים ב 250 שח לזוג

סאונד חרבנה

תקנה קבל RCA PL ב 50 שקל 10 מטר

בלי BT ובלי כלום

תכסה אותם בשקיות זבל בגשם ובשמש.

או שתשקיע סכום לא מופרז מדי, נניח עד 10,000 שח ותפזר רמקולים בחצר בצורה נכונה וטובה ותקבל סאונד טוב.

פורסם
לפני 39 דקות, Transporter כתב:

יש רמקולים פשוטים ב 250 שח לזוג

סאונד חרבנה

תקנה קבל RCA PL ב 50 שקל 10 מטר

בלי BT ובלי כלום

תכסה אותם בשקיות זבל בגשם ובשמש.

או שתשקיע סכום לא מופרז מדי, נניח עד 10,000 שח ותפזר רמקולים בחצר בצורה נכונה וטובה ותקבל סאונד טוב.

למה לא תמליץ לו על שני גביעי קוטג׳ מחוברים בחוט ובובת בארבי בתוספת, שיהיה במה לשחק בגינה...?!

נראה לי רלוונטי לשאלה שלו באותה רמה של התשובה שלך

לפני 8 שעות, DubelBoom כתב:

אני מחפש רמקול לגינה

אני מניח שאתה מחפש לקנות, אז מה התקציב?

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

אני מניח שאתה מחפש לקנות, אז מה התקציב?

כמו שאמרתי התקציב די גמיש, כי עדיין לא מצאתי אפילו מכשיר אחד שעונה על הדרישות ככה שאין לי כיוון אפילו.

מאמין שסביב ה 1000+ ש"ח לרמקול, אם יש צורך לעלות יותר מזה בשביל הפיצ'רים שאני מחפש זה אפשרי.

לגבי ההצעות הקודמות, השאיפה היא לפתרון אלגנטי. רמקולים שעובדים עם wifi ובשאיפה אפילו מתחברים לאיזה גוגל הום זה פשוט יותר נוח. כל אחד בשנייה שם שיר בלי התעסקויות, חיבורים, לנתק את הטלפון הקודם וכו' וכו'.

אני אגיד את האמת, שאני מופתע שאין הרבה אופציות האלה - או שאני סתם לא מוצא אותן? נשמע לי שימוש די נפוץ רמקולים אקטיבים עמידים למזג אוויר. למי מאיתנו (או לאמריקאים) יש רסיבר בגינה או חיווט מהבית לגינה? אני בספק שלהרבה אנשים..

פורסם
לפני 4 שעות, DubelBoom כתב:

אני אגיד את האמת, שאני מופתע שאין הרבה אופציות האלה - או שאני סתם לא מוצא אותן? נשמע לי שימוש די נפוץ רמקולים אקטיבים עמידים למזג אוויר. למי מאיתנו (או לאמריקאים) יש רסיבר בגינה או חיווט מהבית לגינה? אני בספק שלהרבה אנשים..

רמקולים בגינה זה לא ממש קטע בארה"ב או באירופה (למען האמת- זה לא קטע בשום מקום שאני מכיר) מהסיבה הפשוטה שהשוק לרוב קטן. אנשים בעלי בתים פרטיים וגינות גדולות לרוב יקנו מערכת שמע יותר רצינית, בקרב אנשים עם בתי קרקע וגינה- לא עושים את זה כי שכנים. (אלא אם מדובר בעארסים, ואז בידורית ניידת היא כוכבת המסיבה...)

התקציב נמוך מדי לרמקול חוץ עם WIFI. אפשר לחשוב על לשרשר כמה anker soundcore flare, הם תומכים בחיבור מאחד לשני במקום שכמה רמקולים יצטרכו להתחבר למקור. זה גם שומר על סנכרון ומונע הפרש מופע

• אהבתי 1
פורסם

@o_prime כמובן שהסתכלתי שם. יש שם כמה רמקולים שלא נראים לי, ויש שם כמה שנותנים רק בלוטוס. כרגע עוד מנסה למצוא פתרון עם WIFI, זה יותר אלגנטי ונוח להשתמש.

@Pika007 יש לנו גינה גדולה אבל אין צורך במערכת שמע רצינית. כולה רוצים לשמוע מוזיקה בפרגולה (שלא צמודה לבית), לא אדיופילים שצריכים מערכת שמע ב10K שקל..

מה תקציב לרמקול עם WIFI? אני באמת מחפש בנרות משהו שיענה לי על הצורך ולא מוצא. ועדיין לא הגדרתי תקציב כסינון.

כרגע אני מתחיל לחשוב על כיוון קצת שונה, של amp קטן עם WIFI וחיבור רמקולים פאסיביים אליו - כאלו יש המון. משהו בסגנון הזה . תמיכה בספוטיפיי קונקט, בairplay, אמנם לא google cast אבל בסדר. ברור לי שהאיכות שמע של זה היא לא Sonos Outdoors עם הamp שלהם, אבל אני לא צריך את זה.

פורסם

לפני 32 דקות, DubelBoom כתב:

WIFI, זה יותר אלגנטי ונוח להשתמש.

אני לא מבין את המונח ״אלגנטי״ בהקשר הזה ולא מבין, מה יותר נוח ב-wifi?

אם תפזר את התקציב הקטן שלך גם על מגבר... אתה כבר נכנס לתחום שתתקשה לקבל רמקולים שיישמעו טוב.

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

אני לא מבין את המונח ״אלגנטי״ בהקשר הזה ולא מבין, מה יותר נוח ב-wifi?

אם תפזר את התקציב הקטן שלך גם על מגבר... אתה כבר נכנס לתחום שתתקשה לקבל רמקולים שיישמעו טוב.

יותר נוח שכל מי שמחובר לWIFI (שזה כבר עכשיו כל מי שבבית, כולל אורחים) יכול פשוט להכנס לספוטיפיי ולבחור את הרמקול.

ואם נכנסת שיחה המוזיקה מפסיקה, ואם יש הודעה בוואסטאפ שומעים את ההתראה, וכבונוס מישהו אחר יכול ברגע אחד להתחיל להשמיע מהספוטיפיי שלו. מבחינת השימוש של הרמקולים האלה, זאת נוחות עם עדיפות גבוהה.

כרגע התכנון זה לקנות את המגבר שצירפתי, ובנוסף רמקולים בסגנון הזה. יוצא ביחד 570$ (רמקולים עם שילוח לארץ, מגבר אביא בעצמי מארה"ב הוא קטן).

רציתי להמנע ממגבר בגינה, צריך לדאוג לו למקום חסין מפגעי מז"א, אבל נראה שזאת הדרך להשיג מה שאני מחפש.

אקרא עוד קצת, אולי אשדרג למגבר היקר יותר שלהם (80W) ורמקולים יותר יקרים. התקציב מאפשר, אבל האוזן לא דורשת יותר מידי..

פורסם
לפני שעה, DubelBoom כתב:

אם נכנסת שיחה המוזיקה מפסיקה, ואם יש הודעה בוואסטאפ שומעים את ההתראה, וכבונוס מישהו אחר יכול ברגע אחד להתחיל להשמיע מהספוטיפיי שלו. מבחינת השימוש של הרמקולים האלה, זאת נוחות עם עדיפות גבוהה

אתה בטוח שזה עובד ככה? 

רב האנשים כבר לא מתחברים לוויפי בכל בית שמגיעים אליו. 

בכל מקרה, הכפלת את התקציב... אתה כבר בתחום של הסונוס. בנוסף רמקול BT נייד נשמע סביר ועולה רבע. שניים עולים... נו, חצי. והם ניידים וגמישים במיקום

לשיקולך

פורסם

אני מחזיק Sonos One sl ומוציא אותו לחצר כשאני יוצא ורוצה לשמוע מוזיקה.

בשבילי זה הפתרון הכי נוח. 

מה שכן, לא בטוח שזה יעבוד בשבילך כי אם אני לא טועה ברגע שרמקול סונוס מחובר לחשבון כלשהו רק מי שיש לו את אותו חשבון יכול לשלוט במוזיקה, לא כל מי שמחובר לאותה רשת מקומית.

מה שאתה מחפש זה רמקול עם כרומקאסט מובנה. לכרומכאסט יכול להתחבר כל מי שנמצא באותה רשת מקומית. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מערכות איכותיות לא מכוונות לעבודה עם WIFI כפיצר

זה סתם משהו שנועד לקנות דווקא את הקהל הפחות מקצועי, כמו רמקול מחליף צבעים.

אני חושב שגם מי שלא מבין בסאונד רוצה סאונד טוב, הרבה יותר כיף לשמוע מוזיקה ככה. גם אם אין לך מושג איך נשמע סאונד טוב, בחוויה הרבה יותר תהנה.

אני לא מבין מה הבעיה לשים מחשב קטן באיזו פינה בחצר ולשלוח מהרמקול למחשב. שים שם ספוטיפי וגמרת תסיפור

לפטופ הכי פשוט בעולם ב 1000 שקל סוגר לך פינה.

תשקיע את התקציב במערכת סבבה ולא בפיצ'ר כזה שאפשר למצוא לו פתרון אחר יעיל באותה צורה

פורסם
לפני 5 שעות, Transporter כתב:

לפטופ הכי פשוט בעולם ב 1000 שקל סוגר לך פינה.

בשביל מה צריך מחשב שלם, כולל מקלדת ומסך ומערכת הפעלה, כדי רק להשמיע מוסיקה, ואיך זו פותר לו הסוגיה של להפעיל את המוסיקה בלי לקום מהמקום?

מה זה ״מערכת איכותית״ ואיך wifi קובע את איכות הסאונד?

בכלל, איך משיגים ״סאונד טוב״ במרפסת?

פורסם (נערך)

אתה צריך טלפון סיני ישן , בלי סים עם תמיכה בריבוי חשבונות.  רמקול BT . זהו. המון אפשרויות יפתחו לך. שכל משתמש יכנס לחשבון שלו וילחץ.play. אוי... לטלפון יש גם wifi אז בכלל...

אופציה ב : סטרימר אנדרואיד  ב ₪250 ויש לך כרוםקאסט. 

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...