Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, BEEKER כתב:

תקלה? קורה

התנערות של יצרן? Big no no

עם זה - אני מסכים! שמעתי על המקרה וזה נורא. 

במקרה שלי רכשתי את הJOYING מתוך ידיעה שאם משהו לא בסדר אני סופג את זה כי אני לא מתכוון להתחיל לעשות שילוח של מכשירים הלוך חזור לתיקון וכך הלאה - לשמחתי עד עכשיו אני מרוצה - ואם המכשיר הזה יחזיק לי עד מכירת הרכב - עשה את שלו ואם יחזיק לי שנתיים - בשביל העלות שלו - כנראה שאקנה עוד אחד או משהו דומה. 

מוצר של TEYES בהחלט בא בחשבון אפרופו. 

לפני 13 שעות, amir74 כתב:

סליה על הבורות.

אם אני קונה מכשיר של אלפיין, הוא יענה על כל הצרכים שרשמתי למעלה ?

האם יש משמעות היום לקניית מכשיר דגל או לקניית מכשיר בסיסי מכיוון שהכול עובר לדיגיטלי ?

קודם כל - לא הכל עובד לדיגיטלי 

תיקח בחשבון שאתה בתוך פורום שרוב הפעילים בו הם פשוט פאנאטיים לדבר והפרופורציות כאן מזמן הלכו לאיבוד. 

כשאתה קונה מכשיר דגל אתה בד"כ קונה גם חוויית שירות דגל ואחריות טובה ויש לך אמא ואבא לפנות אליהם.

תבדוק טוב טוב טוב לגבי הסמארט שלך והמכשיר שאתה תבחר לרכוש אם יש לו אפוציות נוחות וטובות לשיקוף מסך או אפליקציה נוחה לשליטה בתכנים שלך - זה בעיני טוב כמעט באותה מידה אם בכלל חסר משמעות. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי, פאנטים לדיגיטלי או לא דיגיטלי ?

אם אני קונה מכשיר דגל אני לא רוצה חווית שירות אני שואף לאיכות מקסימלית מהציוד שברשותי ואפס תקלות.

סמרט= סמרטפון ? אם כן, אז הוא מוחלף מידי שנתיים בערך כך שגם מה שנכון להיום לא בהכרח יהיה נכון לעוד שנתיים. HEAD UNIT אמור להחזיק הרבה יותר משנתיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 49 דקות, ArikC כתב:

לדעתי עדיף בהרבה על פיוניר או אלפיין

אתה רוצה לספר את זה לבחור שנתקע עם מכשיר חדש ומסך שרוף?

לא חושב שזה ינחם אותו.

אני עזרתי לכוון מערכת עם ג'ויינג,

מכשיר עשה רושם טוב, זה נכון.

אבל אם יצרן מתנער מלקוח בתקלה שהיא תקלת ייצור, אז זה תמרור אזהרה רציני שכמה מאות $ עלולים לרדת לטימיון.

חבל.

-

פורסם

אני אגלה לך סוד,גם פיוניר וגם אלפיין מתקלקלים,יצרן מתנער או לא,לא מכיר את פרטי המקרה ואני לא אוהב לשמוע צד אחד של סיפור.

אני מכיר לפחות עשרה אנשים עם מכשירים של ג'וינג מעולם לא שמעתי על בעיות.

וגם אם כן,עדיין זה מכשיר שעולה בערך שליש מאלפיין או פיוניר מקביל,באיכות הרבה יותר טובה מבחינת ממשק ומבחינת מסך.

זה לא מכשיר שחף מבעיות,אבל לפחות אתה לא מוציא 3K על מכשיר של חברה מוכרת שעובד כמו זבל,ואין לו חצי מהפיצ'רים שיש בגו'יינג ב1000 שקל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

מערכות מולטימדיה מתחלקות היום לשתיים, מכשירים מחברות דגל כמו פיוניר או אלפיין וכיו"ב, ומכשירים מחברות סיניות.

יש יתרונות ויש חסרונות לשתי הסוגים של המכשירים.

למרות שכל המותגים היום מורכבים בסין, אני חושב ש:

1. איכות ההרכבה של מותגים כמו פיוניר ואלפיין טובות יותר ויחזיקו יותר זמן ממערכות של מותגים סיניים

2. איכות הסאונד שמכשיר HU של חברות הדגל יוציא תהיה טובה יותר מחברות סיניות (האיכות של חברות סיניות לא גרועה בכלל ואפילו טובה, אבל עדיין לדעתי פיוניר ואלפיין רמה מעל)

3. מולטימדיה לפי דעתי האישית לא צריכה להיות עם כל כך הרבה פיצ'רים. מספיק שהיא תהיה איכותית ותתמוך ב- אפל קאר-פליי / אנדרואיד-אוטו.

אני קניתי את הרכב עם מערכת סינית, מעבר לזה שהמכשיר היה עם לא מעט באגים, שקליטת הרדיו הייתה נוראית (לא יכולתי לשמוע רדיו ברכב), ושהבלוטוס היה פשוט לוקה בחסר, כל פעם ששמתי מיוט / כיביתי את המכשיר, אחד הרמקולים ברכב היה קופץ כזה (זה היה מוציא אותי מדעתי, זה כמו "פאק" כזה שהוא בלתי נסבל).

המערכת התקלקלה לפני שבועיים, הכל עבד חוץ מסאונד, ואבא שלי, שהיה חזק מאוד בתחום בזמנו, הדריך אותי לעשות כל מיני בדיקות כדי לשלול מצב שאולי הבעיה ממקור אחר ולא במכשיר עצמו.

הבעיה בסוף הייתה כמובן במכשיר עצמו כי היה לזה סימן מוקדם - אותם הקפיצות ברמקול כששמים מיוט או מכבים את המכשיר. פתחתי את המולטימדיה ולא היה אפילו סימן שמשהו נשרף או איזו הלחמה מנותקת.

החלפתי חזרה למולטימדיה המקורית (שהיא פח זבל לצערי) אבל לפחות הכל עובד כמו שצריך, רדיו, אין קפיצות והבלוטוס עובד אש.

חלק יגידו שזה עניין של מזל, והם צודקים. זה אכן עניין של מזל. אין פה בקרת איכות כמו מכשירים מחברות דגל.

לדעתי, ואולי זו גם עובדה במקום מסויים, זה לא מערכות שנועדו להחזיק הרבה זמן, והאמת שזה גם יתרון כי גם ככה כל שנה שנתיים יוצאת מערכת סינית טובה יותר עם גרסת אנדרואיד חדשה יותר והמחירים שלהם נמוכים ברמה מצחיקה.

אישית הזמנתי מאיביי מערכת של פיוניר שמתאימה לקליאו שלי בדיוק, הביקורות של אותו מוכר לא להיט אז אני מקווה שזה יגיע.

אם לא, אקנה מולטימדיה סינית, ואגב הדבר הכי מעצבן בהם - שיש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה סוגים שלהזמין מכשיר מרגיש כמו הימור, אם תיפול על משהו סבבה או זבל של ממש.

אגב מישהו כאן כתב שגם אלפיין ופיוניר מתקלקלים, והוא צודק, רק בואו נשים דברים במקומם - הם מתקלקלים הרבה, אבל הרבה פחות ממערכות סיניות. אבל ממש הרבה פחות.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עומר :-)

פורסם (נערך)

עלה לי בערך 2K עם מיסוי.
זול זה לא.
בסוף הם מסכימים להחזיר אבל בוא נראה כסף עדיין לא ראיתי(אני לא אאמין עד שלא אראה כסף בחשבון).
גם אם כן אקבל בחזרה בערך 1000 כי השילוח חזרה עלי והמיסים עלי.

לא תכננתי להפוך את המקרה שלי לדוגמא או דיון סתם זרקתי לאוויר,
יש לציין שהם הוציאו לי תמיץ עד שהסכימו להחזיר והאשימו אותי בהתקנה ושלחו לי גירסאות לנסות להתקין - בקיצור שירות לא משהו שהדברים לא מסתדרים.
גם המשלוח הלוך לקח בערך חודש וחצי למרות ששילמתי על משלוח אקפרס(בין 3 ל-7 ימים עסקים! לפי מה שהם אמרו, חודש שלם הוא היה תקוע בסין, דרשתי החזר כספי והם לא הסכימו)משלוח אקפרס =  תשלום מיסים(משלוח איטי דרך דואר ישראל אין מיסוי ב-99%).

סה"כ בחוויה שלי 0/10, מכל הבחינות.

פיונייר היה לי 4 דאבלים - בהמות עבודה עובדים ללא הפסקה.
הZ9250BT מכשיר מצוין כנראה אקנה חדש שוב.

(לשים לב שרק בגרסא הכי יקרה שלהם יש מסך Cappactive שזה כמו בטלפונים של היום, בשאר מסך טאץ גרוע שבגרועים Ressistive, בנוסף בהירות לוקה בחסר באור יום)

בקיצור זה מצבור השיקולים.
להחלטתכם.

עריכה אחרונה על ידי kalmangar
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

צפיתי במספר סרטונים בערוץ הזה https://www.youtube.com/channel/UC3cTRfid9CSAr3_wapsRUrw  ואני חייב להודות שהוא שינה לי את החשיבה.

לקנות HEAD UNIT היום זה לקנות מחשב. 

נראה לי שאני אקנה אנדרואיד ולא אלפיין/ פיוניר וכו'

נושא שעדיין לא ברור לי, האם עיבוד הסאונד מבוצע ב-HEAD UNIT במידה ואני עובר לדיגיטלי או שהוא מבוצע ברכיב אחר במערכת ?

תודה לכולם על ההשתתפות בשרשור

• אהבתי 1

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בתאריך 12.11.2021 בשעה 01:33, amir74 כתב:

צפיתי במספר סרטונים בערוץ הזה https://www.youtube.com/channel/UC3cTRfid9CSAr3_wapsRUrw  ואני חייב להודות שהוא שינה לי את החשיבה.

לקנות HEAD UNIT היום זה לקנות מחשב. 

נראה לי שאני אקנה אנדרואיד ולא אלפיין/ פיוניר וכו'

נושא שעדיין לא ברור לי, האם עיבוד הסאונד מבוצע ב-HEAD UNIT במידה ואני עובר לדיגיטלי או שהוא מבוצע ברכיב אחר במערכת ?

תודה לכולם על ההשתתפות בשרשור

AMIR74, זה תלוי באיזה מולטימדיה אתה תרכוש ותתקין. לפי הניסיון שלי יש מולטימדיות של TEYES וגם של JOYING שיש להם מעבד סאונד עם DSP מובנה. ברור שעדיף לרכוש DSP יעודי בעל יכולות עיבוד הסאונד/השמע בצורה מקצועית, במידה שאתה בוחר לעבוד אקטיבי עם הרמקולים, ולא דרך קרוס פאסיבי.

בהצלחה לך חבר

פורסם (נערך)
בתאריך 11.11.2021 בשעה 19:01, ProMeR כתב:

מערכות מולטימדיה מתחלקות היום לשתיים, מכשירים מחברות דגל כמו פיוניר או אלפיין וכיו"ב, ומכשירים מחברות סיניות.

יש יתרונות ויש חסרונות לשתי הסוגים של המכשירים.

למרות שכל המותגים היום מורכבים בסין, אני חושב ש:

1. איכות ההרכבה של מותגים כמו פיוניר ואלפיין טובות יותר ויחזיקו יותר זמן ממערכות של מותגים סיניים - אין לזה שום סימוכין,גם פיוניר מתקלקל וגם אלפיין וגם כל החברות.

2. איכות הסאונד שמכשיר HU של חברות הדגל יוציא תהיה טובה יותר מחברות סיניות (האיכות של חברות סיניות לא גרועה בכלל ואפילו טובה, אבל עדיין לדעתי פיוניר ואלפיין רמה מעל) - חד משמעית לא נכון,בתור התחלה אין לרוב החברות היום כמו פיוניר או אלפיין מכשירים עם יציאות דיגיטליות,במכשירים עם יציאה דיגיטלית יש 0 השפעה על איכות הסאונד.

לי אישית היה 80PRS מותקן במשך 8 שנים,מכשיר ברמת על,שרציתי להחליף לדאבל דין אין שום מכשיר של פיוניר שבכלל התקרב אליו באיכות סאונד,או בפ'יצ'רים,המכשירים של פיוניר ואלפיין מבחינת סאונד בדאבל דין,היא פשוט זבל.
ומדובר על מכשירים של 4-5 אלף ש"ח,התקנתי ואחרי יומיים החזרתי מרוב שזה היה זבל.

רציתי קרוס 3WAY עם איכות סאונד טובה,TA ,בדקתי כמה מכשירים אין שום דבר נורמלי,החלטתי לעבור לג'ויינג עם יציאה דיגיטלית + DSP.

3. מולטימדיה לפי דעתי האישית לא צריכה להיות עם כל כך הרבה פיצ'רים. מספיק שהיא תהיה איכותית ותתמוך ב- אפל קאר-פליי / אנדרואיד-אוטו - זו דעתך,כל אחד והדרישות שלו,לי היה חשוב מסך מגע טוב,וברור ויציאה דיגיטלית ,הדאבל דינים של היום לא מספקים את רוב הדרישות שלי.

אני קניתי את הרכב עם מערכת סינית, מעבר לזה שהמכשיר היה עם לא מעט באגים, שקליטת הרדיו הייתה נוראית (לא יכולתי לשמוע רדיו ברכב), ושהבלוטוס היה פשוט לוקה בחסר, כל פעם ששמתי מיוט / כיביתי את המכשיר, אחד הרמקולים ברכב היה קופץ כזה (זה היה מוציא אותי מדעתי, זה כמו "פאק" כזה שהוא בלתי נסבל). - יש מכשירים סינים ויש מכשירים סינים,מחלה בפיונירים זה מינוס חלש שגורם לשריקה,אז מה?

המערכת התקלקלה לפני שבועיים, הכל עבד חוץ מסאונד, ואבא שלי, שהיה חזק מאוד בתחום בזמנו, הדריך אותי לעשות כל מיני בדיקות כדי לשלול מצב שאולי הבעיה ממקור אחר ולא במכשיר עצמו.

הבעיה בסוף הייתה כמובן במכשיר עצמו כי היה לזה סימן מוקדם - אותם הקפיצות ברמקול כששמים מיוט או מכבים את המכשיר. פתחתי את המולטימדיה ולא היה אפילו סימן שמשהו נשרף או איזו הלחמה מנותקת.

החלפתי חזרה למולטימדיה המקורית (שהיא פח זבל לצערי) אבל לפחות הכל עובד כמו שצריך, רדיו, אין קפיצות והבלוטוס עובד אש.

חלק יגידו שזה עניין של מזל, והם צודקים. זה אכן עניין של מזל. אין פה בקרת איכות כמו מכשירים מחברות דגל.

לדעתי, ואולי זו גם עובדה במקום מסויים, זה לא מערכות שנועדו להחזיק הרבה זמן, והאמת שזה גם יתרון כי גם ככה כל שנה שנתיים יוצאת מערכת סינית טובה יותר עם גרסת אנדרואיד חדשה יותר והמחירים שלהם נמוכים ברמה מצחיקה.

אישית הזמנתי מאיביי מערכת של פיוניר שמתאימה לקליאו שלי בדיוק, הביקורות של אותו מוכר לא להיט אז אני מקווה שזה יגיע.

אם לא, אקנה מולטימדיה סינית, ואגב הדבר הכי מעצבן בהם - שיש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה סוגים שלהזמין מכשיר מרגיש כמו הימור, אם תיפול על משהו סבבה או זבל של ממש. - עושים מחקר לפני ויש בערך 2 חברות עם מכשירים נורמלים שעושים עבודה טובה ושתיהן מוזכרות פה בפוסט,ושתיהן עדיפות על מכשירים ממוצעים + של פיוניר או אלפיין.

אגב מישהו כאן כתב שגם אלפיין ופיוניר מתקלקלים, והוא צודק, רק בואו נשים דברים במקומם - הם מתקלקלים הרבה, אבל הרבה פחות ממערכות סיניות. אבל ממש הרבה פחות. - שוב,אם אתה מדבר על מערכות סיניות בשקל תשעים אתה צודק,בהשוואה לחברות היותר רציניות ,אני בטוח שאין לך מידע מבוסס על זה.

תגובות באדום.

אגב זה מאוד מאוד מצחיק שחברות גדולות כמו פיוניר אלפיין קנווד וכו',מפגרות אחרי יצרנים סיניים קטנים,והדבר היותר מצחיק שהן עושות מכשירים יותר גרועים בפי 3 כסף.

לך תתקין דאבל מהסדרות הגבוהות של פיוניר,נראה אותך לא תולש שערות אחרי ששילמת 4 אלף והממשק עובד לאט כמו מכשיר סלולרי מלפני 10 שנים.

קח תסתכל סרטון של מכשיר דגל של פיוניר,תצפה בסרטון,אם אתה יכול להתמודד עם ממשק כזה איטי מברוק.
אגב אין שום יציאה דיגיטלית ,וזה מכשיר של 1250 דולר!!!!!
תאמין לי ברגע שיצא מכשיר נורמלי מחברה כמו פיוניר אני הראשון לקנות,אחרי ה80PRS שלי לקח לי הרבה הרבה זמן לשחרר את החברה הזו ואת שאר המותגים הגדולים ולעבור רחמנא ליצלן למכשיר סיני,לא מסתכל לשניה אחורה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, ArikC כתב:

תגובות באדום.

אגב זה מאוד מאוד מצחיק שחברות גדולות כמו פיוניר אלפיין קנווד וכו',מפגרות אחרי יצרנים סיניים קטנים,והדבר היותר מצחיק שהן עושות מכשירים יותר גרועים בפי 3 כסף.

לך תתקין דאבל מהסדרות הגבוהות של פיוניר,נראה אותך לא תולש שערות אחרי ששילמת 4 אלף והממשק עובד לאט כמו מכשיר סלולרי מלפני 10 שנים.

קח תסתכל סרטון של מכשיר דגל של פיוניר,תצפה בסרטון,אם אתה יכול להתמודד עם ממשק כזה איטי מברוק.
תאמין לי ברגע שיצא מכשיר נורמלי מחברה כמו פיוניר אני הראשון לקנות,אחרי ה80PRS שלי לקח לי הרבה הרבה זמן לשחרר את החברה הזו ואת שאר המותגים הגדולים ולעבור רחמנא ליצלן למכשיר סיני,לא מסתכל לשניה אחורה.

נתחיל בזה שאתה צודק במאה אחוז, יש לא מעט תלונות על מכשיר ה- 9 אינץ' של פיוניר עם הממשק החדש שהוא גרוע להפליא.

שאר הדגמים, גם אם "מיושנים" יותר, טובים מאוד.

נשים רגע בצד את חברות הדגל, אם מישהו יבקש ממני המלצה למולטימדיה, על מערכות סיניות אני לא יכול להמליץ לאף בן אדם.

אני אגיד לו שזה מגניב, זה מהיר, זה ממשקי ופונקציונלי בטירוף, שומעים אחלה וזה ממש כמו אייפד ברכב,

אבל לא אתחייב על האמינות שלהם בפני אף אחד, ולא אגרום לאף בן אדם להרגשה שבגלל המלצה שלי הוא לקח 1,500 ש"ח וזרק אותם לפח,

בדיוק כמו שמישהו פה התלונן שיש לו בעיות עם ה- JOYING שלו והיצרן שם עליו פס.

אז נכון שיש מצבים שגם בפיוניר ואלפיין יש בעיות, אבל אם תקנה מכשיר של חברות דגל באופן מסודר ובאחריות, יהיו לך אבא ואמא לפנות אליהם, ואף אחד לא ישים עליך פס.

מה גם, שיותר קל להתחייב שמכשיר של חברות דגל לא יתקלקל, שוב, ככל שלא מדובר בדגמים מאוד ספציפים בעייתיים.

אתה יודע כמה אנשים אני מכיר שחוו בעיות עם מולטימדיה סינית, חוץ ממני?

amir74 המליץ למעלה על איזה ערוץ יוטיוב. הערוץ הזה הכתיר כמה חברות סיניות מובילות, בניהם Dasaita. חבר שהיה לו מכשיר מתקדם של Dasaita סבל מרעשי מנוע איומים, ולא - הבעיה לא הייתה בחיווט והכל נבדק בצורה מקצועית ומקיפה, והפלא ופלא - הוא החליף למולטימדיה סינית אחרת, שהיא לא "מוכרת" יותר מידי, ורעשי המנוע נפסקו ברגע.

אני לא איש של הימורים למרות שהזמנתי מכשיר פיוניר מאיביי (ואני לא יודע מה יהיה מבחינת אחריות, בתקווה שלא אצטרך בכלל, פשוט לא היה להשיג אותו בארץ), אבל לפחות אני יודע שגם אם יש תקלה - סימן שכנראה נפלתי על מזל חרא יותר מזה שזרקתי כסף לפח על מכשיר סיני שהיה באמת צפוי מראש שיהיו איתו בעיות, כמו שהיה עם הקודם וכמו שיש ללא מעט אנשים שאני מכיר.

איך איינשטיין אמר? "טיפשות היא לחזור על אותה פעולה ולצפות לתוצאה אחרת".

אז כן, חד משמעית יש אנשים שמולטימדיה סינית עובדת להם פיקס, אבל זה לא פחות מאשר הימור, והחלק המצחיק הוא שברוב המקרים מדובר באיזה חברה סינית "מפוקפקת" ולא המובילות יותר בשוק כמו Joying, Dasaita וכיו"ב.

אם נשווה את חברות הדגל וחברות סיניות לשוק המניות,

אז זה כמו להשקיע במניה שהיא אולי קצת פחות רווחית אבל היא בהחלט הרבה יותר בטוחה, מאשר להשקיע על מניה לא בטוחה שאו שהיא מאוד רווחית או שהיא מתרסקת אחר כך, וברוב המקרים זה מתרסק (אני לא באמת מבין גדול במניות אז לא לקטול על הדוגמה הזו).

כשהתקשרתי לאחד המתקינים המובילים בארץ במטרה למצוא מולטימדיה ייעודית לקליאו שלי, לפני שהחלטתי סופית לרכוש פיוניר, הוא אמר לי שהוא לא מתעסק עם מכשירים סיניים מאותה הסיבה בדיוק, וממשיך להתקין אלפיין ופיוניר ללקוחות שלו, למעט לקוחות שמביאים מולטימדיה סינית בעצמם ואז הוא אומר מראש שהוא לא לוקח אחריות על כלום, והאמת? בצדק גדול.

אמרת שלפיוניר יש מינוס חלש שגורם לשריקה, ברכב הקודם שלי התקנתי מכשיר Pioneer Z5050BT ולא הייתה ואף לא שריקה קטנה, והוא עבד עד שמכרתי את הרכב לחבר קרוב מאוד שנוסע על הרכב עד היום עם אותו מכשיר בדיוק (המכשיר נמצא ברכב סה"כ כבר 4 שנים) - ואין שום תקלה.

השבוע אקבל את הפיוניר החדש שהזמנתי, ואני מקווה שלא תהיה שום שריקה או בעיה כזו או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

עומר :-)

פורסם (נערך)

רק תיקון קטן, לא המלצתי על הערוץ, אמרתי שהוא שינה לי את החשיבה.

להבנתי, לקנות HEAD UNIT היום משמעותו לקנות מחשב.

אם אני קונה מחשב אני לא אקנה משהו שצפוי להחזיק שנה שנתיים אלא מכשיר שהמעבד שלו וכמות זיכרון ה- RAM צפויים לתפקד טוב גם בעוד מספר שנים.

כרגע אני די מתמקד ב-CC3 של TEYES רק שאני לא מצליח למצוא 7" ובמכשירים של JOYING שלהם יש מבחר של 4 מכשירים בגודל הזה.

מאחר ואני לא אודיופיל ומעולם לא הייתי אני מניח שאיכות המוצרים הללו תספיק לי. במידה ולא תמיד אוכל לעבור לדיגיטלי ולהוסיף מעבד סאונד חיצוני.

משהוא שאני לא מוכן להתפשר עליו הפעם הוא איכות ההתקנה. התכנון כרגע הוא להחזיק את הרכב עוד הרבה שנים.

בנוסף, אני אצטרך למצוא מישהו שיהיה מוכן לבדוק את תקינות החלקים שברשותי מחוץ לרכב (בתשלום כמובן) לפני שמבצעים התקנה בפועל.

המטרה היא כמובן לדעת האם נדרש לקנות חלקים נוספים ולעשות התאמות.

עריכה אחרונה על ידי amir74

fiat x1/9

פורסם

אחרי קריאה של חלק מהתגובות כאן - באיזשהו מקום אני רואה כאן את ה"תפקיד המשלים" ובעצם בכך את נסיונות השכנוע של שני הצדדים אצל מי יש משקל דיעה חזק יותר. 

נכון - הסטטיסטיקה של אמינות ואיכות המוצר בין מותגים סיניים לבין מותגים מערביים - כנראה שתהיה, איך לאמר את זה בעדינות, אי שוויונית. 

מכאן להגיע למסקנה נחרצת - לאמר את האמת, קשה מאוד וזה נתון לנסיונו האישי של כל אחד.

כן, גם לי בעבר היו מספר יחידות ראש סיניות - עוד לפני שהם בכלל התחילו לייצר אנדרואידים וכל מה שיש לי לאמר זה שמתוך 3 יחידות כאלה - בכל השלוש חוויתי תקלות!

בשתיים מהן התקלות החלו בדיוק לאחר שנה ובין אם המכשירים המשיכו לתפקד - חוויית השימוש בהם הפכה מהר מאוד לבלתי נסבלת. 

הסינים עשו קפיצת דרך ענקית איפשהו בכניסה לעשור השני של האלפיון הזה - לפחות הJOYING שיש לי היום ברכב - יש לי מעט מאוד דברים רעים לאמר בנוגע למכשיר ואלו דווקא יהיו בנוגע לכיבוי מתגים כברירת מחדל במכשיר. 

למה הכוונה - הדלקת מתג תאורה והדלקת רימוט למגברים - עוד לא ראיתי אחד שלא נפל על זה אבל בסופו של דבר הכבל REMOTE למגברים מגיע במכשיר הזה - כבוי! 

ובכדי להדליק אותו מתברר שכל מה שצריך לעשות זה לגשת להגדרות של האקולייזר במכשיר ולהדליק את היציאה לסאב. 

זה למשל תכנון נוראי של מוצר. אבל זה עובד. 

לגבי העלויות - בתפיסה האישית שלי אם המכשיר עולה שליש ממכשיר מותג - זו רק שאלה של ריסק האם אני מוכן להתנסות בלרכוש אחד ולקחת בחשבון שבמידה ויתקלקל לאחר תקופה אצליח לחיות בשלום עם האכזבה. 

נכון לעכשיו - אני מאושר מהבחירה. 

ולגבי אודיופילים - גם מיציאות RCA של מכשירי פיוניר או אלפיין או כל מותג מערבי אחר - לא זוכר מתי בפעם האחרונה נתקלתי באחוזי עיוות - אפילו לא של 1 אחוז בתדרים 40 הרץ או 1 קילוהרץ עם מכשיר בדיקה כמו הSMD DD1 או סקופ. 

יציאה דיגיטלית היא פשוט נקיה מרעשים זה כל הסיפור - כבל RCA - בייחוד זה הארוך שיוצא בין הHU לבין DSP - הוא בד"כ זה שעלול לספוג את עיקר הרעשים. 

מהנסיון שלי - מספיק שמבטלים את הטווח שבין הHU לDSP מכבלים שרגישים לשדות אלקטרו מגנטיים ויש הבדל שמיע בניקיון הצליל - כל שאר תיבת הפנדורה שממתינה בין הDSP לבין המגברים - השראות, גיינים - לא רוצה להכנס לזה. עולם ומלואו. 

• רעיון טוב! 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 13.11.2021 בשעה 15:29, ArikC כתב:

תגובות באדום.

מבין אותך חבר נכבד, מצטרף לדעה שלך !! אתה צודק 1000% בכל דבריך 

פורסם

לסיכום:

- JOYING להרפתקים עם DSP חיצוני.
- בנוגע לRCA שלו למגברים חיצוניים לא הייתי ממליץ בלשון המעטה...
- לגבי המגבר הפנימי שלו לרמקולים הבנתי שהוא סבבה לגמרי ביחס לפיוניירים וכו'.

אז שוב זה לפי הצרכים של פתוח השרשר(מי כותב שרשור בימנו?)... 3 האופציות מופיעות כאן למעלה.
ברמת הממשק הגוינג עם האנדרואיד נוח להרבה אנשים אבל יש CARPAY או ANDROIDAUTO שזה לא פחות נוח לדעתי באלפיין פיוניירים וכו'.

לא היה לי כוח להגיב אבל יאללה נו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם

לא הבנתי את ההערה "מי כותב שרשור בימינו".

האם לא בשביל זה הפורום נועד ?

• אהבתי 1

fiat x1/9

• תוכן חדש...