Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

אני רק און אוף בטיפול פסיכולוגי מגיל 15.

עצם העובדה שיש לך גם אוף מעידה שהמצב שלך לא גרוע בכלל. 

מנחש שיש כמה קשיים מסויימים, נקודתיים, וצריך אחת ל... לפרוק לחץ, ולך קשה למצוא איך לעשות את זה לבד.

מה שנקרא, "פצוע קל".

קח בחשבון שרוב האנשים שמגיעים לפסיכולוג הם לא "פצועים קל". ומבין אלו שהם כן, הם לא מודעים לחומרת ה"פציעה" האמיתית שלהם (קרי, בטוחים שהם במצב אנוש בגלל הקשיים, כשבפועל... הם פצועים קל).

לפני 4 שעות, David32 כתב:

אולי מתישהו אגיע לניסיון הנחוץ כדי להבין איך אני אמור להרגיש ביציאה משעה עם פסיכולוג.

זה שאתה חושב שבגלל שיש לך ניסיון עם פסיכולוג אז אתה יכול להכליל, זו טעות קשה.

או שזה הספציפי שמטפל בך לא יודע לעבוד ולכן אתה יוצא בהרגשה טובה ממנו כל הזמן...:lol:

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה זה שמכליל ברווז.

אתה זה שהחלטת שלא הייתי אצל פסיכולוג, עכשיו החלטת שאני פצוע קל שצריך אחת ל... לפרוק לחץ וקשה לי למצוא את זה לבד.

לך לפסיכולוג שלך ותגיד לו שזה מה שעשית, שהמצאת איזה סיפור על מישהו אחר כדי להצדיק את הניסיון שיש לך. השלכת עלי כמה שיט שהמצאת לעצמך, החלטת שרוב המגיעים לפסיכולוגים הם לא כמוני, הם כמוך, פצועים קשה. לא קל.

כמה זילזול באחר שאתה בכלל לא מכיר. 

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זילזול? חלילה.

מתנצל אם נשמעתי כך, לא לזה התכוונתי בכלל. אולי הניסוח שלי היה קצת נוקשה, לא התכוונתי להישמע מזלזל.

כתבתי במפורש: "מנחש". ניחוש יכול גם לטעות.

ולא החלטתי שום דבר, לא לגבי "כמוני", לא לגבי "כמוך" ולא לגבי "כל אחד אחר".

וגם אתה מנחש דברים שאינם נכונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 15:29, GaT כתב:

שוב, אני חושב שזה אחלה למוטיבציה או וואטאבר, זהו פה זה נגמר. 

וזה לא מעט, אפילו די הרבה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אתמול יצא לי לשמוע אנשים מדברים ברדיו על מיינדפולנס. מראיין נלהב ופסיכולוגית קלינית, שעושה בזה (מה שזה לא יהיה) שימוש. האמת, נשמע לי מפוקס, תכליתי ועושה שכל, כל מה שהיא אמרה שם. היא דיברה על טכניקה לניהול שיח, ולא שמעתי ממנה שומדבר שלא שמעתי קודם, להוציא עניין של להתרכז בתגובות הגוף לשיחה, שזה רעיון מאוד מעניין (גם מתחבר לדברים שידעתי).

סה״כ לא נשמע לי איזה ממבו ג׳מבו רוחניקי.

אבל, אלו היו כמה דקות...

בכמה דקות ראשונות גם סיינטולוגים עושים שכל.

פורסם
לפני 17 שעות, falou כתב:

אז אתמול יצא לי לשמוע אנשים מדברים ברדיו על מיינדפולנס. מראיין נלהב ופסיכולוגית קלינית, שעושה בזה (מה שזה לא יהיה) שימוש. האמת, נשמע לי מפוקס, תכליתי ועושה שכל, כל מה שהיא אמרה שם. היא דיברה על טכניקה לניהול שיח, ולא שמעתי ממנה שומדבר שלא שמעתי קודם, להוציא עניין של להתרכז בתגובות הגוף לשיחה, שזה רעיון מאוד מעניין (גם מתחבר לדברים שידעתי).

סה״כ לא נשמע לי איזה ממבו ג׳מבו רוחניקי.

אבל, אלו היו כמה דקות...

בכמה דקות ראשונות גם סיינטולוגים עושים שכל.

עושים אצלנו מפגשים של מיינדפולנס כל כמה חודשים, יש אנשים מאוד מרוצים, אבל בחיים לא חשבתי להיכנס לשמוע אפילו.

שווה להיכנס לשמוע פעם לדעתך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ואם אין לי בעיה כרגע להתרכז, להירגע ולהתפקס? יש לי משהו אחר להרוויח מזה?

כאילו לפני הקורונה עבדתי באופן ספייס עם איזה 60-70 אנשים שתמיד יש איזה מישהו צועק, ולא הייתה לי בעיה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מהתנסות שלי עם זה - מיינדפולנס זה משהו שגם אם לא יועיל, אז לפחות זה לא יזיק. מפתח מודעות עצמית, שזה טוב.

כמו שאני רואה את זה, זה כמו לעצור ולהתבונן על עצמך מהצד. לא היה מזיק ל98% אחוז מהאנשים שנתקלתי בהם.

לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאילו לפני הקורונה עבדתי באופן ספייס עם איזה 60-70 אנשים שתמיד יש איזה מישהו צועק, ולא הייתה לי בעיה

סוני WH-1000XM3. מוציא את האנשים האלה מהראש שלך יופי, אלא אם הם באים להציק לך פיזית, אז צריך גם שוקר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

סוני WH-1000XM3. מוציא את האנשים האלה מהראש שלך יופי, אלא אם הם באים להציק לך פיזית, אז צריך גם שוקר.

יש Sennheiser HD4.50 שאפילו קיבלתי עליהן החזר מהחברה בגלל ה-ANC שלהן, אבל לא השתמשתי בהן ואני מכבה את ה-ANC שלהן

זו לגמרי לא בעיה מבחינתי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני פעם קיבלתי תקציב לקנות ציוד לעבודה מהבית. היה לי הכל, אז קניתי את הסוני. שווה כל שקל מבחינתי.

יש לי אוסף שלם של אוזניות עם ANC. החל משיומי פשוטות ב50 ש"ח, דרך דגמים זולים וביניים של JBL, ועד הסוני המדוברות. הסוני הכי טובות עד עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

עושים אצלנו מפגשים של מיינדפולנס כל כמה חודשים, יש אנשים מאוד מרוצים, אבל בחיים לא חשבתי להיכנס לשמוע אפילו.

שווה להיכנס לשמוע פעם לדעתך?

מהקצת ששמעתי, זה מעניין. תיקח מזה את מה שעושה לך שכל ועובד. מקסימום בזבזת קצת זמן.

פורסם

אם זה מעניין אז אכנס לפעם הבאה.

עד עכשיו זה היה בסוג הדברים שאני מעדיף לשבת שעה בקארספורום במקום 🥳

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...